Jump to content

Πιστωτικο απο Overclockers.uk

dunewalker

Recommended Posts

Πριν 5 μερες ειχα στειλει με RMA την μητρικη μου στον εν λογο Site και σημερα ειδα στο mail μου οτι μου κοψανε πιστωτικο :dance3: τωρα σκεφτομαι να βαλω κατι παραπανω και να παρω την Asus Rampage Extreme III Black Edition αλλα σκεφτομαι και το SandyBridge αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν κανει Crossfire 16X16 θα ηθελα την συμβουλη σας αξιζει να παω σε SB και οι καρτες να παιζουν σε 8Χ8 θα χασω πολυ σε αποδοση?

Ασε τα κουτσα πραγματα και πηγαινε σε REX3!

Το να πας απο Χ58 σε SB υποβαθμιση ειναι παρα αναβαθμιση.

Αυτο σκεφτομαι και εγω ο i7 θα κρατησει για ακομα 2 χρονια πιστευω...και αργοτερα χτυπαω και εναν 970 συμφωνεις csaris?

Αυτο σκεφτομαι και εγω ο i7 θα κρατησει για ακομα 2 χρονια πιστευω...και αργοτερα χτυπαω και εναν 970 συμφωνεις csaris?

Μαν, χαλαρα κραταει η πλατφορμα αλλα 2+ χρονια. Εδω ο Q9550 ακομα ειναι τουμπανος!

Χτυπας μια REX3 ή οποια αλλη θελεις και βαζεις αργοτερα και εναν 970 επανω και εισαι υπερκομπλε.:T:

Εδω εισαι Asus Rampage III Extreme Intel X58 (Socket 1366) DDR3 Motherboard [90-MIBC10-G0EAY00Z]

Μονο και μονο που θα παρουν αερα οι καρτουλες σου (6950) φτανει.

Συμφωνώ και εγώ με τον zpaf ,

Asus Rampage III Extreme

με χίλια....

Την έχει πάρει φίλος και έχω δει προσωπικά το τι μπορεί να κάνει η μητρική... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.