dunewalker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2011 Πριν 5 μερες ειχα στειλει με RMA την μητρικη μου στον εν λογο Site και σημερα ειδα στο mail μου οτι μου κοψανε πιστωτικο :dance3: τωρα σκεφτομαι να βαλω κατι παραπανω και να παρω την Asus Rampage Extreme III Black Edition αλλα σκεφτομαι και το SandyBridge αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν κανει Crossfire 16X16 θα ηθελα την συμβουλη σας αξιζει να παω σε SB και οι καρτες να παιζουν σε 8Χ8 θα χασω πολυ σε αποδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Απρίλιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 H black edition, δεν εχει καμια διαφορα σε θεμα επιδοσεων απο την απλή εκτός απο την thunderbold... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Ασε τα κουτσα πραγματα και πηγαινε σε REX3!Το να πας απο Χ58 σε SB υποβαθμιση ειναι παρα αναβαθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunewalker Απρίλιος 5, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Ασε τα κουτσα πραγματα και πηγαινε σε REX3!Το να πας απο Χ58 σε SB υποβαθμιση ειναι παρα αναβαθμιση.Αυτο σκεφτομαι και εγω ο i7 θα κρατησει για ακομα 2 χρονια πιστευω...και αργοτερα χτυπαω και εναν 970 συμφωνεις csaris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Αυτο σκεφτομαι και εγω ο i7 θα κρατησει για ακομα 2 χρονια πιστευω...και αργοτερα χτυπαω και εναν 970 συμφωνεις csaris? Μαν, χαλαρα κραταει η πλατφορμα αλλα 2+ χρονια. Εδω ο Q9550 ακομα ειναι τουμπανος! Χτυπας μια REX3 ή οποια αλλη θελεις και βαζεις αργοτερα και εναν 970 επανω και εισαι υπερκομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Εδω εισαι Asus Rampage III Extreme Intel X58 (Socket 1366) DDR3 Motherboard [90-MIBC10-G0EAY00Z]Μονο και μονο που θα παρουν αερα οι καρτουλες σου (6950) φτανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhmhtries22 Απρίλιος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Εδω εισαι Asus Rampage III Extreme Intel X58 (Socket 1366) DDR3 Motherboard [90-MIBC10-G0EAY00Z]Μονο και μονο που θα παρουν αερα οι καρτουλες σου (6950) φτανει. Συμφωνώ και εγώ με τον zpaf , Asus Rampage III Extreme με χίλια.... Την έχει πάρει φίλος και έχω δει προσωπικά το τι μπορεί να κάνει η μητρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.