Jump to content

Αγορά SSD. Vertex 3 or not?

Sektor

Recommended Posts

nevolin αν θελεις ανεβασε καμια φωτο απο τις μετρησεις σου !

εχει κανενασ κανα συκριτικο για 2χ74 raptor raid 0 εναντι ssd ocz verdex2 60gb ή

Intel X25-M SSD 80GB

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply
Δεν έχει νόημα μια τέτοια σύγκριση. Οι αριθμοί θα είναι συντρiπτικά υπέρ του ssd.

Για πλάκα περισσότερο έλεγα να το κάνω.

Το αφήνω τότε.

Όταν μου έρθει ο Intel 320 120GB, θα ήθελα να κάνω ένα Battle μεταξύ του RaptorX 150GB Vs Intel 320 120GB, έτσι για την ιστορία.

Ποια προγράμματα να χρησιμοποιήσω γι' αυτό?

ποσο μεγαλη θα ειναι η διαφορα αν ηταν 2χ RaptorX 150GB raid 0 vs Intel 320 120GB,

ή 2χ RaptorX 150GB raid 0 vs ocz verdex 2 60gb ?

Και 100 Raptor σε Raid να ήταν, ο χειρότερος SSD της αγοράς καλύτερος θα ήταν.

Το μηδενικό Seek Time κυνηγάς.

^ Ασχετο !

Ο driver χρειάζεται για τον controler πάνω στον οποίο έχουν συνδεθεί οι δίσκοι/ssd/cd/dvd ετc.

έχεισ δίκιο. δεν το διατύπωσα σωστά. αυτή τη στιγμή ο controller του ssd που έχω χρησιμοποιεί τους drivers των win 7 .σε benchmark ATTO βγάζει τα νούμερα του κατασκευαστή. χρειάζεται να περάσω τους intel drivers>?

έχεισ δίκιο. δεν το διατύπωσα σωστά. αυτή τη στιγμή ο controller του ssd που έχω χρησιμοποιεί τους drivers των win 7 .σε benchmark ATTO βγάζει τα νούμερα του κατασκευαστή. χρειάζεται να περάσω τους intel drivers>?
Ναι αν τον έχεις πάνω στον Ιντελ κοντρολερ (ICH10R)

Τελικα μεταξυ των 3, ποιον να επιλεξει καποιος ?

OCZ 120GB Vertex III

Corsair 128GB Performance 3

Intel 120GB 510 Series

:hmm::hmm::hmm:

Ρε παιδιά φαίνεται γαμάτος αλλά είναι πανάκριβος ρε γαμώτο.

Αν τον έχει βρει κάποιος φτηνότερα(Ακόμα και τον μικρότερο σε μέγεθος) ας ενημέρωση το τοπικ.

Ε ωραία που το κακό σε αυτό δηλαδή?

Απαγορεύεται από κάπου να κάνω κάτι τέτοιο και δεν το ξέρω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.