fanisk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2004 Παιδες δεν ξερω σε ποια κατηγορια ταιριαζει αλλα αν παει καπου αλλου ζητω να το μεταφερετε!Ποιο registry cleaner μου προτεινεται? Με ενδιαφερει να κανω repair τα errors της registry και οχι να κοβω-ραβω...απλα να διορθωσω τα λαθη!Ποιο μου προτεινετε?Απο που? Θελω να ειναι FREE και οχι pay $$$$ to get the oriinal...not the demo!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΑ ΛΑΘΗ!(ενα προγραμμα μου εβγαλε πανω απο 1000...αλλα ειναι trial και δεν τα κανει repair αν δεν πληρωσω!)Βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και το πιο αξιόπιστο είναι ένα εργαλείο της Vcom Systemsuite 5, που μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από κάποιο P2P ’ψογο πακέτο στο σύνολό του...(~50mb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Καποιο αλλο? Παιδια ειναι επειγοοοοοοοοοοοοοοοοον...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 ....εγω χρησιμοποιω το RegCleaner μικρο ευκολο ...και με αρκετες δυνατοτητες!!!!!Δεν εχω link κανε ενα search στο google!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Μορτη το κατεβασα αλλα δεν βλεπω πουθενα καποιο κουμπι για fix/repair...μονο για uninstall....Βοηθειααααααααααααααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΑ ΛΑΘΗ!(ενα προγραμμα μου εβγαλε πανω απο 1000...αλλα ειναι trial και δεν τα κανει repair αν δεν πληρωσω!)Βοηθεια!!!! Μην πανικοβάλλεσαι πάντως...το ότι βρήκε 1000 λάθη δεν σημαίνει ότι θα καταρρεύσει το σύστημα σου...μπορεί να μη βρίσκει και μερικά αρχεία, που έχεις μετακινήσει ή διαγράψει από την αρχική τους θέση και δεν τα βρίσκει στην προηγούμενη διαδρομή...Το πρόγραμμα που σου λέω μπορείς να το κατεβάσεις το βράδυ, για να περιορίσεις και το κόστος και δεν θα το μετανοιώσεις...Διαφορετικά μπορείς να κοιτάξεις στη κατηγορία registry cleaners στο tucows...Ορίστε ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι και υψηλά βαθμολογημένο...http://www.tucows.com/preview/355220.htmlΚι εδώ η γενική κατηγορία των προγραμμάτων για τα οποία ενδιαφέρεσαι...μπορείς να δείς αν είναι freeware ή όχι και τη βαθμολογία τους...ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που θα σου λειτουργήσει για μια δοκιμαστική περίοδο, αλλά θα σου διορθώσει τις λάθος καταχωρήσιες στη registry είναι το registry mechanic...http://www.tucows.com/regist95_default.htmlΜορτη το κατεβασα αλλα δεν βλεπω πουθενα καποιο κουμπι για fix/repair...μονο για uninstall....Βοηθειααααααααααααααα! Ψυχραιμία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 15, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 vgioso το mechanic το εχω...αλλα δεν τα διαγραφει ολα γιατι δεν εχω αορασει τη πληρη εκδοση...κατεβασα τη δοκιμαστικη!Το RegCleaner το κατεβασα αλλα πρεπει να το μαθω...αλλα δεν βλεπω πουθενα fix/repair buttons!Ειμαι γκαβος?Για το πρωτο που μου ειπες...απο που μπορω να το κατεβασω?ΥΓ:Συγγνωμη που σας ζαλιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Σου έδωσα λινκ παραπάνω...εκείνες οι σειρές που φαίνονται υπογραμμισμένες...Δεν ήξερα ότι το System mechanic τώρα πλέον δεν διορθώνει τα λάθη...ένας χρόνος περασε βέβαια απ' την τελευταία φορά που το δοκίμασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 15, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Οχιιιιι! Εγω αναφερομαι στο πρωτο που μου ειπες...καθοτι ασχετοςμ μηπως μπορεις να μου στειλεις σε πμ url κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να στείλω πμ, γιατί δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες, απ' αυτές που σου έδωσα στο πρώτο ποστ...ψάξε σ' ένα πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων για "Vcom" ή "Vcom Systemsuite 5 " και κατέβασε το αρχείο που είναι γύρω στα 50mb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 εγω εκτος απο τα κλασικα norton utilities χρησιμοποιω και το easy cleaner.θα το βρεις εδω-->www.toniarts.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάϊος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 απο αρκετά που δοκίμασα κατέλειξα στο registry healer. βρίσκει απίθανα πράγματα... (στο expert mode) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 16, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Παιδες μπηκα χθες σε ενα πολυ γνωστο(να το γραψω?αν υπαρχει προβληαμ σβηστε το) στο ****** και βρηκα οσα ηθελα...αλλα μετα κολλησα καποιο "Hot As Hell" το οποιο εκανε 100% το συστημα μου....απο τις 2 μεχρι τις 3 το πρωι παλεβα να το βγαλω!Εβαλα να σκαναρουν 2 αντιβιοτικα, το spysweeper, το ad-aware6, το spybot search n destroy...ευτυχως ξεμπερδεψα!Εστειλα και πμ στον Κωστα DJD...αλλα δεν ξερω αν το ειδε...2.30 το πρωι!Βρηκα αυτα που ζητουσα...σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Μάϊος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 SystemSuite 4 ή ακομα το 5. Ειναι απλα τα κορυφαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 easy cleaner , χρονια τωρα το εχω και ειναι πολυ καλο ΚΤΓΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάϊος 18, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 1. Advanced Registry Doctor2. jv16 PowerTools3. Ashampoo WinOptimizer Suiteχρησιμοποιώ και τα τρία στο σύστημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάϊος 18, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 RegScrubXPRegCleaneriolo System Mechanic 4 ProfessionalΚαι τα τρια μαζί.Το ενα βρισκει λαθη που δεν βρισκει το αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 18, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 Παιδες ολα αυτα ειναι FREE?ea6gka τι ειναι το ΚΤΓΜ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
everyou Μάϊος 24, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2004 Για το regcleaner.Options >language >select language >greek.rlg.Και τώρα για να καθαρίσεις τη registry tools>registry cleanup>do them all.Select all και διαγραφή > done Κρατά και backups στο αντίστοιχο tap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 24, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2004 ΚΤΓΜ= Κατα Τη Γνωμη Μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.