Jump to content

Best Registry cleaner for erros/repair....FREE?

fanisk

Recommended Posts

Παιδες δεν ξερω σε ποια κατηγορια ταιριαζει αλλα αν παει καπου αλλου ζητω να το μεταφερετε!

Ποιο registry cleaner μου προτεινεται? Με ενδιαφερει να κανω repair τα errors της registry και οχι να κοβω-ραβω...απλα να διορθωσω τα λαθη!

Ποιο μου προτεινετε?Απο που? Θελω να ειναι FREE και οχι pay $$$$ to get the oriinal...not the demo!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΑ ΛΑΘΗ!(ενα προγραμμα μου εβγαλε πανω απο 1000...αλλα ειναι trial και δεν τα κανει repair αν δεν πληρωσω!)

Βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και το πιο αξιόπιστο είναι ένα εργαλείο της Vcom Systemsuite 5, που μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από κάποιο P2P :)

’ψογο πακέτο στο σύνολό του...(~50mb)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΑ ΛΑΘΗ!(ενα προγραμμα μου εβγαλε πανω απο 1000...αλλα ειναι trial και δεν τα κανει repair αν δεν πληρωσω!)

Βοηθεια!!!!

Μην πανικοβάλλεσαι πάντως...το ότι βρήκε 1000 λάθη δεν σημαίνει ότι θα καταρρεύσει το σύστημα σου...μπορεί να μη βρίσκει και μερικά αρχεία, που έχεις μετακινήσει ή διαγράψει από την αρχική τους θέση και δεν τα βρίσκει στην προηγούμενη διαδρομή...

Το πρόγραμμα που σου λέω μπορείς να το κατεβάσεις το βράδυ, για να περιορίσεις και το κόστος και δεν θα το μετανοιώσεις...

Διαφορετικά μπορείς να κοιτάξεις στη κατηγορία registry cleaners στο tucows...

Ορίστε ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι και υψηλά βαθμολογημένο...

http://www.tucows.com/preview/355220.html

Κι εδώ η γενική κατηγορία των προγραμμάτων για τα οποία ενδιαφέρεσαι...μπορείς να δείς αν είναι freeware ή όχι και τη βαθμολογία τους...

ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που θα σου λειτουργήσει για μια δοκιμαστική περίοδο, αλλά θα σου διορθώσει τις λάθος καταχωρήσιες στη registry είναι το registry mechanic...

http://www.tucows.com/regist95_default.html

Μορτη το κατεβασα αλλα δεν βλεπω πουθενα καποιο κουμπι για fix/repair...μονο για uninstall....

Βοηθειααααααααααααααα!

Ψυχραιμία....

vgioso το mechanic το εχω...αλλα δεν τα διαγραφει ολα γιατι δεν εχω αορασει τη πληρη εκδοση...κατεβασα τη δοκιμαστικη!

Το RegCleaner το κατεβασα αλλα πρεπει να το μαθω...αλλα δεν βλεπω πουθενα fix/repair buttons!Ειμαι γκαβος?

Για το πρωτο που μου ειπες...απο που μπορω να το κατεβασω?

ΥΓ:Συγγνωμη που σας ζαλιζω!

Σου έδωσα λινκ παραπάνω...εκείνες οι σειρές που φαίνονται υπογραμμισμένες...

Δεν ήξερα ότι το System mechanic τώρα πλέον δεν διορθώνει τα λάθη...ένας χρόνος περασε βέβαια απ' την τελευταία φορά που το δοκίμασα...

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να στείλω πμ, γιατί δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες, απ' αυτές που σου έδωσα στο πρώτο ποστ...

ψάξε σ' ένα πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων για "Vcom" ή "Vcom Systemsuite 5 " και κατέβασε το αρχείο που είναι γύρω στα 50mb...

Παιδες μπηκα χθες σε ενα πολυ γνωστο(να το γραψω?αν υπαρχει προβληαμ σβηστε το) στο ****** και βρηκα οσα ηθελα...αλλα μετα κολλησα καποιο "Hot As Hell" το οποιο εκανε 100% το συστημα μου....απο τις 2 μεχρι τις 3 το πρωι παλεβα να το βγαλω!

Εβαλα να σκαναρουν 2 αντιβιοτικα, το spysweeper, το ad-aware6, το spybot search n destroy...ευτυχως ξεμπερδεψα!

Εστειλα και πμ στον Κωστα DJD...αλλα δεν ξερω αν το ειδε...2.30 το πρωι!

Βρηκα αυτα που ζητουσα...σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.