sokinsohim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 Γεια σας παιδιά...Έχουμε και λέμε είμαι φοιτητής κ ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φθηνό πολυμηχανημα γυρω στα 60Ε. Όμως δεν ξέρω πιο είναι καλύτερα να επιλέξω ενα με 2 μελάνια(black & color) ή ένα με 4(black,magenta,yellow,cyan)... Απο αυτά που έχω δει ειμαι ανάμεσα σε ένα Epson Epson Stylus SX218 | Skroutz.gr και ένα HP HP Deskjet F2480 All-in-One | Skroutz.gr Εσείς πιο θα μου προτείνατε σε αυτά τα χρήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 4 μελανια καλύτερα γιατι το multicolor θα σου αδειάζει κάθε τρεις και λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Οι εκτυπωτές της epson είναι χειρότεροι απο της HP? Πως σας φένεται ο Epson Stylus SX218 | Skroutz.grθα μου προτείνατε καποιο αλλο πολυμηχάνημα μεχρι 60Ε περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Το αντίθετο θα ελεγα, καλύτεροι μου φαίνονται εμενα Δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο με 60 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Ο Cannon Pixma MP280 αξιζει?Εχω δει πως τα μελανια του ειναι λιγο ακριβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Τα μελανια απο το ebay να τα αγοραζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 3, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Τελικα μαλλον προς τον Epson θα καταληξω..Ναι εχω ψαξει ηδη και οντως ειναι σχεδον στην μιση τιμη..Απο το ebay.com ή το ebay.co.uk ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 4, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Τελικα τα μελανια απο που να τα αγοραζω απο ebay.com ή ebay.co.uk; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 5, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 ebay.co.uk για να ερθουν χωρις τελωνειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 5, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Τελικα τα μελανια απο που να τα αγοραζω απο ebay.com ή ebay.co.uk; Yπάρχουν μολύ φθηνά CISS για Epson για ΠΟΛΛΕΣ εκτυπώσεις : http://cgi.ebay.co.uk/CISS-SYSTEM-EPSON-S-D-DX-SX-SERIES-PRINTER-/220707022375?pt=UK_CamerasPhoto_Printing_PrinterInkCatridges_JN&hash=item336329e627 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 5, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Μην τα προτιμάτε αν δεν τυπώνεται κιβώτια κάθε μήνα γιατί τα ciss έχουν τα θέματά τους. Μετά από συμβουλή του μελσνά που παίρνω εδώ και χρόνια μελάνια, χρησιμοποιώ τα διάφανα και γελοιωδώς απλά στην αναγόμωση διάφανα cartridges και τα γεμίζω με σύριγγα χωρίς καν να πρέπει να τα βγάλω από την κεφαλή!!!Όποιος έχει αναγομώσει μόνος του στο παρελθόν , ειδικά τα 6μέλανα της σειράς r200, 300 κ.ο.κ. θα καταλαβαίνει πόσο διαφορετικό είναι αυτό από την παλαιά μεθοδολογία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 5, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Τα CISS τι ακριβώς είναι;Πάντως για τον Epson SX218 που είναι 4μελανος εχω βρει της pelikan και άλλους γυρο στα 3-5 το ενα αντί για 9,5 που κάνουν τα αυθεντικά απο Ελλαδα...Πιστεύω είναι αρκετά καλές τιμές...Η διαδικασία του να τα γεμίζεις μόνος σου είναι αρκετά πολύπλοκη για την σειρά της SX της Epson; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 5, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 ciss=continous ink supply system εχεις τα μελανοδοχεια συνδεμενα με μπουκαλακια μελανι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 5, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Η διαδικασία να τα γεμίζεις μόνος σου με συρηγγα είναι πολύπλοκη λόγο chips ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Απρίλιος 13, 2011 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Μην τα προτιμάτε αν δεν τυπώνεται κιβώτια κάθε μήνα γιατί τα ciss έχουν τα θέματά τους. Μετά από συμβουλή του Μετά από συμβουλή του μελσνά που παίρνω εδώ και χρόνια μελάνια, χρησιμοποιώ τα διάφανα και γελοιωδώς απλά στην αναγόμωση διάφανα cartridges και τα γεμίζω με σύριγγα χωρίς καν να πρέπει να τα βγάλω από την κεφαλή!!!Όποιος έχει αναγομώσει μόνος του στο παρελθόν , ειδικά τα 6μέλανα της σειράς r200, 300 κ.ο.κ. θα καταλαβαίνει πόσο διαφορετικό είναι αυτό από την παλαιά μεθοδολογία! που παίρνω εδώ και χρόνια μελάνια, χρησιμοποιώ τα διάφανα και γελοιωδώς απλά στην αναγόμωση διάφανα cartridges και τα γεμίζω με σύριγγα χωρίς καν να πρέπει να τα βγάλω από την κεφαλή!!!Όποιος έχει αναγομώσει μόνος του στο παρελθόν , ειδικά τα 6μέλανα της σειράς r200, 300 κ.ο.κ. θα καταλαβαίνει πόσο διαφορετικό είναι αυτό από την παλαιά μεθοδολογία!- Θα μπορούσες να μας πεις ποιος ειναι ο "μελανάς" ;;;;;;;- Θα μπορούσες να μας πεις για τα "διάφανα cartridges " και ποιός τα πουλάει ;; εχει και για Epson και για HP;;;Ευχαριστούμε και θα περιμένουμε ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 13, 2011 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Ωχ, τώρα το είδα κι εδώ. Εγώ πάντα αγόραζα από τον κύριο inkline.gr. Από όλα έχει. Όπως σου είπα, εγώ για το laser που έχω από εκεί θα πάρω. Τα chips είναι μια επιστήμη από μόνα τους. Καλύτερα να έχετε κάποιον που να εμπιστεύεστε και να μπορεί να σας βοηθήσει αν υπάρξει θέμα. Είναι τρελή η διαφορά τιμής αυθεντικών και αναγομώσεων. Εγώ σε καμιά περίπτωση δε θα τους τα χάριζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.