ampis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 Για σας εχθες εφτιαξα ενα καινουριο υπολογιστη εχω κανει εγγατασταση των win 7 στον σκληρο δισκο απο αλλο υπολογιστη διοτι δεν μπορουσα απο αυτον μαλλων θελει καποιες ρυθμισεις το bios ανοιγη διχνει την μητρικη εκι που λεει να πτησεισ f11 del για να κανει βοοτ και λοιπα αλλα μετα αλλα δεν ξερω ειναι σαν να μην κανει boot μαυρη οθονη και μια παυλα να αναβοσβηνη και για αυτο τον λογο εκανα setup τα win απο αλλο pc.στο bios τον βλεπω τον δισκο κανονικα.amd phenom 1100t - μητρικη asrok 890gx extream 4 - σκληρος sata3 wd500gb 32cache - μνημες 4gb kingston hyperx ddr3 khx1600c9ad3b1 - τροφοδοτικο thermaltake 800pc tr-2 800w - κουτι thermaltake element tευχαρηστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 φανταζομαι οτι εχεις δει στο bios τον δισκο και το dvd drive..1.θα πρεπει να κοιταξεις αν εχεισ ενεργοποιησει σαν πρωτη συσκευη εκκινησης το dvd 2.μπορει η συσκευη dvd να μην μπορει να διαβασει το cd-dvd των windows ...δοκιμασε να κανεις εγκατασταση απο διαφορετικό cd - dvd rom3.δοκιμασε με αλλη συσκευη dvd drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 αν δεν τα βλεπεισ στο bios κοιταξε τα καλωδια sata και τροφοδοσιας να κουμπωνουν σωστα!!!επισησ κατι που ξεχασα ειναι δες μηπωσ εχει ενεργοποιησει καταλαθος το raid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampis Απρίλιος 3, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 δικιμασα απο usb cdrom αλλα τιποτα στο bios τα βλεπω κανονικα μπηκα στην σελιδα της asrock και δεν μπορεσα να βρω στις μνημες που ειναι συμβατες αυτες που εχω εγω και υποθετω πως το προβλημα προερχεται απο εκει χωρις να ειμαι σιγουρος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 δεν σου βγαζει καθολου "Press any key to boot from CD/DVD'' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 δεν σου βγαζει καθολου "Press any key to boot from CD/DVD'' ?Mήπως έχεις συνδεδεμένα τα dvd σε θύρα SATA (αν είναι sata) που να τρέχει σε AHCI mode ??? Oι θύρες 1 έως 4 έχουν ξεχωριστή επιλογή για AHCI, IDE και ξεχωριστή επιλογή οι 5 & 6 θύρες! Αν θες να τρέξεις τον σκληρό/ σκληρούς σε AHCI τους βάζεις στις 1-4 και θέτεις από bios για αυτές (AHCI) και στις άλλες 2 θύρες (5 & 6) βάζεις τα dvd και τα τρέχεις σε IDE mode θέτοντας τα από το bios!Aν τα dvd-r & rw που έχεις είναι IDE, έχεις βάλει jumperακια σε αυτά για MASTER και SLAVE ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampis Απρίλιος 3, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 δεν μου βγαζει καθολου "Press any key to boot from CD/DVD''....το DvD ειναι usb τα win τα εχω εγκατεστημενα στον σκληρο απο αλλο η/υ ο δισκος ειναι sata3 και τον εχω βαλει σε ολες τις θυρες και εχω αλαξει τις ρυθμισεις και σε ide & ahci αλλα παλι το ιδιο ο σκληρος δεν εχει απο πισω τζαμπερακι αλλα τον εβαλα σε αλλο η/υ και μπενει κανονικα στα win... αν δεν ταιριαζουνε οι μνημες υαρχει περιπτωση να μου κανει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Απρίλιος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Νομίζω δεν γίνεται να βάλεις σε άλλο υπολογιστή το δίσκο,λόγω chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 3, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 τον δισκο αφου ειναι sataiii να τον συνδεσεισ στον αντιστοιχο υποδοχεα sataiii τησ μητρικης!δεσ στο Bios υπαρχει η επιλογη boot from usb device και βαλτην σαν πρωτη επιλογη για συσκευεσ εκκινησης (αφου ειπες ειναι usb dvd)***αν δεν υπαρχει μπορει να μην υποστηριζει εκκινηση απο usb συσκευη**** δευτερη τον δισκο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 δεν μου βγαζει καθολου "Press any key to boot from CD/DVD''....το DvD ειναι usb τα win τα εχω εγκατεστημενα στον σκληρο απο αλλο η/υ ο δισκος ειναι sata3 και τον εχω βαλει σε ολες τις θυρες και εχω αλαξει τις ρυθμισεις και σε ide & ahci αλλα παλι το ιδιο ο σκληρος δεν εχει απο πισω τζαμπερακι αλλα τον εβαλα σε αλλο η/υ και μπενει κανονικα στα win... αν δεν ταιριαζουνε οι μνημες υαρχει περιπτωση να μου κανει κατι τετοιο?Tα jump[er είναι για τις ide συσκευές όχι για τις sata !ΔΕΝ γίνεται να εγκαταστήσεις τα win σε ένα pc και να τα τρέξεις σε άλλο γιατί οι μητρικές έχουν διαφορετικής αρχιτεκτονικής CHIP !!! Απλά ΔΕΝ θα μπουτάρει το σύστημα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampis Απρίλιος 3, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 τα εχω κανει ολα αυτα εχω συνδεμενο κανονικα σε sata και εχω δοκιμασει τις ρυθμισεις και σε ide & ahci εχω βαλει το dvd πρωτο αλλα τιποτα μετα το λογοτυπο της μητρικης δεν υπαρχει ουτε δισκος ουτε μητρικη δεν μπουταρει απο πουθενα για να μπει στα win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampis Απρίλιος 3, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 παιδια ευχαριστω για την βοηθεια μου εβγαλε αν θελω να κανω repair και τωραα μπουταρει κανονικα κ κανω εγκατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 3, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 :fun::fun::fun::fun::fun::fun::fun:Τι πατατα ειχες κανει ? μηπως δεν πατουσες save settings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampis Απρίλιος 3, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 οχι κσανα εβαλα τις μνημες 2 3 φορες και ανοικξε ξερω και εγω τωρα παταω για εγγατασταση και μενη στο 0% θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 3, 2011 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Βαλε μονο την μια μνημη και ξαναδοκιμασε και καντο εναλλαξ μηπωσ καποια εχει προβλημα..και βασικα χαλαρωσε γιατι αν εισαι εκνευρισμενος θα κανεις λαθη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampis Απρίλιος 3, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 ολα ενταξει εβαζα win 7 23bit γνησια και δεν φορτωνε εμενε στο 0% τωρα εβαλα τα 64bit και δουλευει κανωνικα τι να πω θα με τρελανει αυτο χαχαχαχα :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 3, 2011 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Μαλλον το dvd που εχεις τα windows δεν ειναι και πολυ καλο!!!!καλητερα και 64bitελπιζω τελοσ καλο ολα καλα!!!!!:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.