Jump to content

Intel P4 3.0(μυστηριο)

OverFlow

Recommended Posts

Δεν μπορει να προκειται για συμπτωση, εισαι απο τους τυχερους με SL6WU, full caps και 1.475Vcore! Bαλε ενα καλυτερο τροφοδοτικο οπωσδηποτε πιστευω εχει να σου δωσει ακομα αρκετα Mhz. ;)

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 00:34]

Δεν μπορει να προκειται για συμπτωση, εισαι απο τους τυχερους με SL6WU, full caps και 1.475Vcore! Bαλε ενα καλυτερο τροφοδοτικο οπωσδηποτε πιστευω εχει να σου δωσει ακομα αρκετα Mhz. ;)

Θα συμφωνησω μαζι σου.:T:

Υγ.Αντε παλι το χερι στη τσεπη:dots:

Το βραδυ παιζοντας με τον επεξεργαστη,μου εμφανισε και αλλο κουφο.:confused:

Ενω ανεβαινα σταθερα να βρω το οριο του(ειχα φτασει @260 με 1.6v) του δινω 1.7v kαι δεν ποσταρε με τιποτα.Του ξαναδινω 1,6 και δουλεψε κανονικα.Δοκιμασα να ξαναδωσω 1.7 και παλι μαυριλα...Συμπερασμα τα 1.7 γιαυτο το κομματι του πεφτουν πολλα.!!!!!

Αρχική απάντηση από unseen

Να κανουμε ανταλλαγη αν δεν θες να βαλεις το χερι στην τσεπη. Ο δικος μου SL6WU μεχρι 4,02 με chilled water. Και ασε το ζαχο να κουρευετε .... :Ρ

Πολυ μου αρεσε το σκεπτικο σου φιλε unseen,

αλλα που στα λεγομενα σου συμπεραινεις οτι δεν θα χρειαστει να βαλω το χερι στη τσεπη;

Για εξηγησε το καλυτερα γιατι δεν σε πιανω.:zzz:

Υγ.Ο ΖΑΧΟΣ προηγηται...:D:jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.