Jump to content

Intel P4 3.0(μυστηριο)

OverFlow

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω και 2 μερες εχω νεο επεξεργαστη και βλεπω οτι ειναι περιεργο το Default Voltage του.

Δειτε και σεις και πειτε τη γνωμη σας αν ειναι φυσιολογικο!!!

Υ.γ.Το θεμα συζητηθηκε κατ'ιδιαν και με καποια εξαιρετα μελη του φορουμ(EXPERTS του ειδους) μα δεν καταληξαμε που οφειλεται!!!!!

Πρωτα φωτο απο το βιος

post-179-1416070938,6541_thumb.jpg

Δηλαδη αν καταλαβα καλα unstoppable,ειναι φυσιολογικο αυτο το Voltage.

Αλλου στο site εχει και αυτα που παλι δεν απορριπτει την υπαρξη P4 με 1.475

sSpec Number

SL6WU

Processor Frequency

3 GHz

CPUID String

0F29h

Package Type

478 pin PPGA

Core Voltage

1.25 V-1.525 V

Bus Speed

800 MHz

Thermal Guideline

81.9W

Core Stepping

D1

Thermal Spec

70°C

L2 Cache Size

512 KB

Manufacturing Technology

0.13 micron

L2 Cache Speed

3 GHz

Bus/Core Ratio

15

Ένα Monitoring μητρικής δεν μας λέει τίποτα, δοκίμασε να μετρήσεις με πολύμετρο.

Υ.Γ τι μητρική έχεις?

Kατσε ρε JiMk,

αυτη την μητρικη την εχω απο τον Ιουνιο,περασαν απο πανω πολλοι Ρ4 και σε ολους εβαζε Def.Volt 1,525.Kαι τις ιδιες τιμες επαιρνα και στα Win απο τα γνωστα προγραμματα.Αποκλειω την περιπτωση να εχω λαθος ενδειξεις και στο Βιος και στα Win.

Kατι διαφορετικο εχει αυτος ο επεξεργαστης απ'ολους τους προηγουμενους που δοκιμασα.

Καλο ή κακο θα δειξει.

Οσο για την μητρικη: Msi865pe Neo2-LS.:)

Το κουτι ποσο λεει πανω?

Την απαντηση στην εδωσε ο unstoppable υπαρχουν επεξεργαστες με VID=1.475V 800 FSB/512

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 10:07]

Ποσους πυκνωτες εχει απο κατω ο επεξεργαστης? 30 ή 12?

30 εχει.

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 10:25]

Το κουτι ποσο λεει πανω?

Την απαντηση στην εδωσε ο unstoppable υπαρχουν επεξεργαστες με VID=1.475V 800 FSB/512

Το κουτι δεν το εχω.Ο επεξεργαστης βγηκε απο ετοιμο μηχανημα,οποτε......:( ουτε το ειδα ποτε το box.

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 10:45]

o επεξεργαστης πανω τι λεει? το λεει και στο heatspreader :p

Eχεις δικιο,δεν το σκεφτηκα.Το βραδακι θα τον ξεκουμπωσω και θα το δω.;)

Παντως αν ειναι 1.475 χαρουμενος πρεπει να εισαι και να μην σε ανησυχει. Η καταραμενη η Asus κατω απο 1.6 idle δεν δινει εκτος αν της βαλεις το πρωτο bios και με vcore Mod το σταθεροποιησεις.

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 10:57]

Παντως αν ειναι 1.475 χαρουμενος πρεπει να εισαι και να μην σε ανησυχει. Η καταραμενη η Asus κατω απο 1.6 idle δεν δινει εκτος αν της βαλεις το πρωτο bios και με vcore Mod το σταθεροποιησεις.

Χαρουμενος εν μερει,

γιατι ενω στα 250 fsb ειμαι stable απο κει και πανω τρωω restarts.Eχω την υποψια οτι φταιει το τροφοδοτικο(noname400w,but quiet) και σε δευτερη φαση να φταιει και η μητρικη στο ψηλο fsb.

αν ριξεις μια ματια στο xtremesystems θα δεις οτι αυτοι με τους 30 πυκνωτες μαμανε! Σιγουρα κατι αλλο δεν παει καλα. Εισαι πολυ τυχερος. Ο δικος μου ο SL6WU εχει 12 :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.