outlaw Απρίλιος 4, 2011 #21 Απρίλιος 4, 2011 Έχω κάποιες φωτογραφίες αλλά δεν φαίνονται και πολλά.ImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingΓια το touchpad καμία ιδέα να συνδεθεί σε desktop, πλάκα θα είχε κάτι τέτοιο.Θέλεις ένα scrap board ν' αλλάξεις 1-1 τα off parts? Αν δεν σου έχει κάψει ic ή δεν έχει καταστρέψει rails (κι αυτά φτιάχνονται αλλά χαιρέτα μου τον πλάτανο...) δεν χάνεις τπτ :...:
filarhos Απρίλιος 4, 2011 Author #22 Απρίλιος 4, 2011 Θέλεις ένα scrap board ν' αλλάξεις 1-1 τα off parts? Αν δεν σου έχει κάψει ic ή δεν έχει καταστρέψει rails (κι αυτά φτιάχνονται αλλά χαιρέτα μου τον πλάτανο...) δεν χάνεις τπτ :...: Μια ιδέα την έχω, ένα από τα χόμπι οι απλές κολλήσεις με καλάι, έχω επισκευάσει μια σπασμένη πλακέτα από αποτυχημένη απόπειρα κλοπής του radiocd του αυτοκινήτου μου. Αλλά δεν νομίζω πως αξίζει να κάνω καμία προσπάθεια ή μήπως να το δοκιμάσω (με βάζεις σε ιδέες). Αν μπορείς να μου στείλεις ένα scrap board, από τιμές για τα χαλασμένα πυκνωτάκια τι λένε;;; Θα κοστίσει το πείραμα πολλά;;; Υ.Γ. Οι σκέψεις για το τι θα κάνω με αυτά που σίγουρα ζουν συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής βρήκα τι θα κάνω οθόνη, ψήκτρα και μάλλον το touchpad. Τα υπόλοιπα;;; Τα πλήκτρα που ήταν αφής;;;
outlaw Απρίλιος 4, 2011 #23 Απρίλιος 4, 2011 Μια ιδέα την έχω, ένα από τα χόμπι οι απλές κολλήσεις με καλάι, έχω επισκευάσει μια σπασμένη πλακέτα από αποτυχημένη απόπειρα κλοπής του radiocd του αυτοκινήτου μου. Αλλά δεν νομίζω πως αξίζει να κάνω καμία προσπάθεια ή μήπως να το δοκιμάσω (με βάζεις σε ιδέες). Αν μπορείς να μου στείλεις ένα scrap board, από τιμές για τα χαλασμένα πυκνωτάκια τι λένε;;; Θα κοστίσει το πείραμα πολλά;;; Ποιά λεφτά .... ? Άμα το χεις και θέλεις να χαρείς την επισκευή είναι το θέμα. Στείλε μου με π.μ. τα στοιχεία σου να σου στείλω μια μητρική απο dv6000 dead και άμα βρω και το power board (λειτουργικό) θα το βάλω κι αυτό μέσα ..... θές λίγα watt, flux, wick και ένα λεπτό μυτοτσίμπιδο να "σηκώνεις" τα parts. Άλλαξε ότι μοιάζει καμένο.
filarhos Απρίλιος 16, 2011 Author #24 Απρίλιος 16, 2011 Ξέρει κανείς στα πόσα volt λειτουργεί ο ανεμιστήρας ενός Laptop;;;Λογικά μέγιστο 12ν έτσι δεν είναι;;;
filarhos Απρίλιος 16, 2011 Author #26 Απρίλιος 16, 2011 5 maxΠάλι καλά που μου το είπες γιατί θα το έκαιγα και θα ήταν κρίμα.Ευχαριστώ!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.