billpeppas Μάϊος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Εγω θα έλεγα ότι είναι πιο ενδιαφέρον και αποδοτικότερο να φτιάξεις εσύ ένα σύστημα υδρόψυξης , χίλιες φορές , παρά έτοιμες κ*λ*-λύσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από taz Δεν είδα να αναφέρει κανείς το γεγονός ότι το δεδομένο kit ψύχει μόνο τη CPU και όχι CPU, VGA, chipset, σκληρούς. Δηλαδή ναι μεν είναι φτηνό αλλά με κάτι παραπάνω μπορείς να πάρεις πλήρες σύστημα υδρόψυξης. Από την άλλη βάβαια αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πειρασμό του έτοιμου... Δεν υπάρχουν και πολλά κιτ που να σου ψύχουν όλα αυτά που αναφέρεις. Αντε να βρείς να ψύχει και τη VGA. Τα άλλα όμως ειναι σπάνια εως ανύπαρκτα. Τα κιτ έχουν το καλό οτι ειναι τεσταρισμένα και υπολογισμένα να κάνουν αυτό που λενε. Δεν είναι για τους σουπερ overclockers, ουτε για αυτόυς που ψάχνονται. Ειναι για να το βαλεις και να παίξει, χωρίς να ψάχνεσαι πολύ και να κάνεις τη δουλειά σου. Οταν είχα το κιτ της innovatek, δεν είχα κανενα πρόβλημα, μπορει να μην ήταν το καλύτερο αποδοτικά, ουτε και το φτηνότερο, αλλα τη δουλειά του την έκανε και μάλιστα καλά. Δεν είχα δει ποτε σταγόνα, ποτέ νερά μεσα στο pc κλπ. Απο την άλλη, το custom σου δίνει τη χαρά της δημιουργίας, του ψαξίματος και την ικανοποίηση οτι γλύτωσες λεφτά ενω παράλληλα έφτιαξες κάτι καλό. Εχοντας περάσει απο όλα τα στάδια, πιστεύω οτι τα έτοιμα κιτ κανουν αυτό που πρέπει και όταν έχουν τη σωστή τιμή και απόδοση, ειναι πάρα πολύ καλά. Τα custom ειναι για σαφως καλύτερα, πιο αποδοτικά αλλά και πιο "φασαριόζικα". Sorry για το Long post, ελπιζω να μη σας κούρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αφου σου λεω billpepas οτι δεν εχει τρυπες το mobo μου γυρω απο τον επεξεργαστη. Τοσο τυφλος ειμαι? κατσε να το ξανανοιξω...(οχι μονο τυφλος αλλα και μλκς γιατι επεμενα......) γραψε λαθος και σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Ρε παιδια το κατι παραπανω για κατι καλυτερο ποιο ειναι? Αυτο κανει 117 ευρω στο e-shop μαζι με το φπα. προτεινεται κατι . Δεν ψαχνω τρελες απαιτησεις. Μονο τον επεξεργαστη μου αρκει. Απλα να ναι αξιοπιστο .......και να κανει αυτα που λεει. Μηπως τελικα εινα καλυτερα να παρω μια καλη αεροψυκτρα της thermalright και να τελειωνω? Ευχαριστω παντως ολους οσους βρηκαν το χρονο και απαντησαν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από ram-raider Αφου σου λεω billpepas οτι δεν εχει τρυπες το mobo μου γυρω απο τον επεξεργαστη. ... Δεν έχει τρύπες????Είσαι σίγουρος τότε ότι έχεις την Abit NF7-S rev2 ?? Η δική μου τότε γιατί έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αξιόπιστο είναι.Αν θες μια απλή ψύξη του επεξεργαστή παρόμοια με αυτή μια μεγάλης ψήκτρας χαλκού, απλά πολύ πιο αθόρυβα τότε παρ το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 λοιπον το ανοιξα και ειδα οτι οντως εχει τρυπες. εχω ακομα τη box ψυκτρα που τις σκεπαζει και δεν φαινονται καλα αλλα ειναι εκει. συγγνωμη για τη βλακεια. Οποτε ωραιααααα. κανουν τα καλα τα block ευχαριστω ρε παιδια. Τοσο καιρο νομιζα οτι δεν εχει τρυπες......τι μλκς.και μη χειροτερα χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Μάϊος 15, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 12:37] Δεν υπάρχουν και πολλά κιτ που να σου ψύχουν όλα αυτά που αναφέρεις. Αντε να βρείς να ψύχει και τη VGA. Τα άλλα όμως ειναι σπάνια εως ανύπαρκτα. Αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι αντί του έτοιμου είναι καλύτερα (μακροπρόθεσμα βέβαια) να φτιάξεις ένα custom και ψύξεις ότι σου αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 16, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 αν επιμενεις για ετοιμο κιτ τοτε παρε το Zalman reserator, ειναι καλο, παντελως αθορυβο αφου δεν εχει ανεμιστηρες και αφου το mobo σου εχει τυπες τοτε θα κανεις και ευκολη τοποθετηση στο water block, επισης μπορεις να παρεις και το vga block αν θελεις. δες την υπογραφη μου και υπολογισε οτι η μεγαλυτερη θερμοκρασια που εχω δει ειναι 40 βαθμους με 2 σενσορες πανω στην cpu κολλημενους.και για να μην παρεξηγηθουμε τα καλα αποτελεσματα συνοδευονται και απο καλη κυκλοφορια του αερα και χαμηλη θερμοκρασια στο κουτι, αλλιως δεν εκανες τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 16, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Εγω φιλε δουλευω τον υπολογιστη μηνες ολοκληρους (δορ. ιντερνετ συνεχεια κατεβαζω και κωδικοποιω ταινιες οπως εσυ) χωρις να κλεισει και να σκεφτεισ οτι τον εχω διπλα στο κρεββατι μου και κοιμαμαι ησυχα. Πως?Με υδροψυξη φυσικα. Ολο το συστημα δουλευει με 2 ανεμιστηρες (1 στο τροφοδοτικο και 1 για τους 4 σκληρους).Την υδροψυξη την εκανα εγω με υλικα του ελεβεν . Μου κοστισε 200 ευρω με κατι αλλαγες αλλα αξιζε 1000 φορες τα λεφτα, Βρηκα την ησυχια μου. Οσο για θερμ. η CPU σε full λειτουργια δεν ανεβαζει πανω απο 44 βαθμους (χωρις ανεμιστηρα να ψυχει το ψυγειο αλλα με παθητικο τροπο!)Οσο για αξιοπιστια το δουλευω εδς και 1.5 μηνα χωρις να το εχω κλεισει καθολου και μεχρι στιγμης δεν επαθα τιποτα (μη το ματιασω!)Σου προτεινω λοιπον με 1000 υδροψυξη σε cpu , chipset kai vga card για ενα ησυχο και δροσερο πισι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 16, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Πως ψυχεις παθητικα το νερο?Με καποιο bong? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 16, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αν το ψυγειο ειναι μεγαλο(τριπλο) και με καλη κατασκευη ειναι εφικτο. Ειδικα αν δεν εχεις κανει τρελο overclocking καποια στιγμη το συστημα θα "ισορροπησει" και θα κρυωνει το ψυγειο παθητικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 17, 2004 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Οταν λεω παθητικα εννοω οτι δεν εχω βαλει ανεμιστηρες στο ford transit.Το συστημα αντεχει γιατι απλα δεν το εχω κανει overclock!Εγω εχω αναγκη περισσοτερο απο ενα αθορυβο συστημα (για ταχυτητα αν ειναι καλα ο 3.4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 17, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 ξεχασα να πω οτι εχω και ενα τανκ που παιρνει 6 λιτρα(!!!!!!!!!!) νερο. Ετσι η θερμ. κανει περιπου 1 με 2 ωρες να ανεβει οταν ζοριζω τον υπολογιστη(οταν λεω ανεβει εννοω να φτασει τους 43 με 45 μαξ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 4, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Επει΄δη ένας φίλος ενδια΄φερεται που μπορώ να το βρώ εκτός από CHECKMATE που νομίζω το έχει 160 Ε???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δέχομαι και eyropean stores ....αν στέλνουν ελλάδα:whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.