Jump to content

Q-TEC KS70 CPU WATERCOOLER BAY

ram-raider

Recommended Posts

Το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά τα παιδία μου είπαν ότι δεν αξίζει τον κόπο και ότι να το φκιάνω μόνος και είχαν δίκαιο. από πού λες να το πάρεις???

κανω βιντεο ριπινκ και ο υπολογιστης κσνει μια φορα το μηνα ρεσταρτ. ασε τα εχει δει ολα το τροφοδοτικο και γενικα ζεσταινεται πολυ ολο το συστημα. δεν κλεινει και την ακουει για τα καλα. πρεπει να το κρυωσω λιγο γιατι τρεχουν πολα μαζι και το cpu δουλευει πολυ για πολη ωρα κλπ αστα

Τι να σου πω ρε μεγάλε παρτω αλλά δεν λέει και πολλά για ο/C δικά σου είναι τα λεφτά ότι θες κανείς!!! Τι θεοκρασίες έχεις στο ριπινκ??? Γιατί περίεργο μου φαίνεται.:getlost:

To δοκιμασα, εκτος απο την τιμη που ειναι σχετικα χαμηλη δεν υπαρχει τιποτα καλο, μην το παρεις, η αποψη μου παντα.

Βεβαια εχεις ενα μικρο προβληματακι, η mobo δεν εχει τρυπες και θα εχεις το ιδιο προβλημα που ειχα εγω με το block, παιδευτηκα 10 μερες και τελικα το εβαλα με πατεντα της πατεντας.

Έχεις Abit NF7-S rev 2.0 χωρίς τρύπες γύρω από το SocketA ?

Λίγο δύσκολο.

Όλες οι revision 2 έχουνε τις τρύπες.

Απέφυγε τις έτοιμες WaterCooling λύσεις.

Και ιδιαίτερα της Q-Tec...

HomeMade WaterCooling all the way.

Καλυτερα να φτιαξεις μονος σου την υδροψυξη.Αν παλι δεν θελεις να ασχοληθεις καθολου σου προτινω το Zalman Reserator , το οποιο φαινεται να ειναι η καλυτερη ετοιμη λυση, αρκει φυσικα να εχεις χωρο να το βαλεις:D.Η τιμη του ειναι γυρω στα 200ευρω.

Δεν είδα να αναφέρει κανείς το γεγονός ότι το δεδομένο kit ψύχει μόνο τη CPU και όχι CPU, VGA, chipset, σκληρούς.

Δηλαδή ναι μεν είναι φτηνό αλλά με κάτι παραπάνω μπορείς να πάρεις πλήρες σύστημα υδρόψυξης.

Από την άλλη βέβαια αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πειρασμό του έτοιμου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.