kaynd Μάϊος 25, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 @DsLmaNiaC Αν οι δικοί σου IDE δίσκοι απασχολούν τόσο πολύ τον επεξεργαστή τότε δεν έχεις ενεργοποιήσει το DMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Μάϊος 25, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Όχι παίδες παρεξηγήσατε δεν είναι από δική μου μέτρηση αυτό. Από ένα review είναι που κάθησε και μέτρησε ο τύπος τα συγκεκριμένα πράγματα. Τα δικό μου PC μια χαρά τα πάει. P.S. Είμαι και από νέα εγκατάσταση και δεν έχω το link. Αν το βρω θα το κάνω post. Edit: Τελικά μάλλον δε μπορώ να το βρω, οπότε δε μπορώ να το αποδείξω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 25, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Δεν είναι δυνατόν αυτό.( εκτός και αν εννοεί το 70% ενός..386... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Μάϊος 25, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Χαχα να σου πω την αλήθεια μου είχε κάνει εντύπωση και μάλιστα ανέφερε ότι επειδή διαφορές στις ταχύτητες δεν υπάρχουν μεταξύ των δύο υλοποιήσεων ή είναι μηδαμινές, αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να χρησιμοποποιεί κάποιος sata συσκευές αντί για ide. Τέλος πάντων γράψε λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.