astrovasilis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2011 Καλησπέρα,σκεφτομαι για ενα premium λογαριασμο στο filesonic. Εχετε και σεις; Πως παει απο ταχυτητες; Απο περιεργεια εβαλα ενα αρχειο χθες να κατεβαινε και ηταν στο 35Κβ/σ.Στον premium πως ειναι; Διαβαζα για προβληματα αρκετα. Βασικα ειμαι μεταξυ fileserve και filesonic αλλα με κερδιζει το δευτερο.2) Εχετε κανει απο reseller ή κανονικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Απρίλιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 βαλε filesonic μια χαρα ειναι.40 ευρα για ενα χρονο super.φου:magic:λ της ταχυτητας σου κατεβαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Aν σε προλαβα και δεν το πηρες εισαι τυχερος!!!Παρε δοκιμαστικα για ενα μηνα αν θες στο EasyBytez.com - Easy way to share your files.Εχει επιλογη που του δινεις λινκ πχ απο rapidshare μεσα σε λιγα λεπτα στα μετατρεπει σε λινκ του easybytez και κατεβαζεις αβερτα....Εδω ειναι ποια υποστηριζει:Supported sites: 2shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in, Rapidshare.com, Uploading.comαπο ταχυτητες:-για να ανεβασεις πχ 8 λινκ συνολικου ογκου 2GB χρειαζεσαι κανενα 4-5' (εχει τυχει να μου βγαλει οτι θελει 40', το κλεινω και το ξαναβαζω και μετα παει φουλ)-στο κατεβασμα σε συνδιασμο με τον jdownloader κατεβαζει φουλ! εμενα σπιτι μου δλδ παει μεχρι 1.4ΜΒ/ς, οσο βλεπω στα καλυτερα τορρεντς. Σε μια καφετερεια στη Ναξο διπλα στον ΟΤΕ ειχαμε πιασει 2.7ΜΒ/ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Πολύ λίγα γίγα όμως φίλε. Μέχρι 10 γίγα. Και συχνά προβλήματα. Το easybytez το δημιούργησαν μάλλον οι σχετιζόμενοι με το παλιό γκρίκζ (που σπάσαν πλέον σε 2 -πολύ χρήμα η επιχείρηση προφανώς)Αυτή την περίοδο είναι απλά μία καλή ιδέα, αλλά εκτός και αν βρίσκεις λινκς σε easybytez, 10 γίγα την ημέρα είναι λίγο σε σχέση με τι δίνουν οι άλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 10γιγα την μερα να μετατρεπεις αρχεια απο αλλους.... αυτο κανενας δεν το δινει!! απεριοριστα απο δικα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 foul ταχητητες με premium.. εγω εχω βαλει το internet download manager κ πιανω 1.6mbyte/sec δεν παει κ αλλο η γραμη μου. με flashget παντως δεν δουλευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alambi Απρίλιος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Aν σε προλαβα και δεν το πηρες εισαι τυχερος!!!Παρε δοκιμαστικα για ενα μηνα αν θες στο EasyBytez.com - Easy way to share your files.Εχει επιλογη που του δινεις λινκ πχ απο rapidshare μεσα σε λιγα λεπτα στα μετατρεπει σε λινκ του easybytez και κατεβαζεις αβερτα....Εδω ειναι ποια υποστηριζει:απο ταχυτητες:-για να ανεβασεις πχ 8 λινκ συνολικου ογκου 2GB χρειαζεσαι κανενα 4-5' (εχει τυχει να μου βγαλει οτι θελει 40', το κλεινω και το ξαναβαζω και μετα παει φουλ)-στο κατεβασμα σε συνδιασμο με τον jdownloader κατεβαζει φουλ! εμενα σπιτι μου δλδ παει μεχρι 1.4ΜΒ/ς, οσο βλεπω στα καλυτερα τορρεντς. Σε μια καφετερεια στη Ναξο διπλα στον ΟΤΕ ειχαμε πιασει 2.7ΜΒ/ςΘα μπορούσες να μας εξηγήσεις μερικά πράγματα για να το καταλάβουμε καλύτερα ......1. Εάν βρώ κάτι που θέλω να κατεβάσω και έχει link :Download Water.Life.04of26.XviD.AC3.MVGroup.part2.rar for free on Filesonic.comτι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το κατεβάσω χρησιμοποιώντας το EasyBytez ;;; (εάν ειμαι Premium member και εχω πληρώσει 5.49 ευρώ για 1 μήνα)2. Μπορώ να βάλω για κατέβασμα (ταυτόχρονα) περισσότερα από 1 αρχεία ;;;3. Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ και ΟΛΑ τα αρχεία των "αλλων" (rapid...., megaup...., fileso..., fileser..) sto EasyBytez ;;;;4. Δεχεται και άλλους Download managers εκτος από το jdownloader ;;;;;;Ευχαριστούμε προκαταβολικά τον FANISTELROOY για την ενημέωση και βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 5, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Aν εισαι prenium member @ eazybytez τοτε θα πας στο Free URL leech οπου και θα βαλεις οσα λινκ θες (μεχρι 25) απο 2shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in, Rapidshare.com, Uploading.com και θα πατησεις το upload. Mετα θα περιμενεις μεχρι να ολοκληρωσει τη μετατροπη και να σου δωσει σε μια νεα σελιδα τα νεα λινκ απο το easybytez. Eτσι τα βαζεις σε οποιον download manager θες και τα κατεβαζει ολα χωρις να περιμενεις. Δεν εχω δοκιμασει με αλλον εκτος του jdownloader, αλλα δεν βρισκω το λογο να μην δουλευει καποιος αλλος. Νομιζω ομως οτι εχει περιορισμο 10GB/μερα για τετοιες μετατροπες. Αν βρεις ετοιμα λινκ easybytez κατεβαζεις οσα θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Απρίλιος 5, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Μια χαρα ειναι εχω και εγω.για πλγροφοριες για διαφορα φορουμ στειλε μου πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Απρίλιος 6, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Ευχαριστώ πάρα πολυ! Και μια απορια, οταν κανει ανεβασμα τα αρχεια το easybytez ( free leech ) με ποια ταχυτητα σας ανεβαινουν; Σε εμενα παρατηρησα 2,3 ΜΒ/s. Εσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Αύγουστος 6, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Αγόρασα filesonic πριν καμιά βδομάδα και οι ταχύτητες είναι τραγικές,ξαναδοκιμάζω σήμερα,ακόμα τα ίδια...έχει άλλος πρόβλημα? Κατεβάζω με 30 ΚΒ/s αυτή τη στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 6, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 εχω εδω και 3 μηνες filesonic και fileserve. Απο το πρωτο εχω σχεδον full speed και βρισκω τα παντα απο λινκ , απο το δευτερο εχω πολυ μετριες ταχυτητες και παροτι εχει μεγαλη ποικιλια σε λινκ , δεν εχει οσα το filesonic. Γνωμες ειναι αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Αύγουστος 6, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 filesonic 1,5mb αυτη την στιγμη..:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Αύγουστος 6, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Άρα κάνω κάτι λάθος εγώ?Από megaupload που δοκίμασα με free user πάει πάνω απο 700 ΚΒ/s,ενώ με το filesonic premium δεν βλέπω πάνω από 30..Έχει να επιλέξεις server πουθενά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 6, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Δε γνωριζω εαν εχει παντως εγω δεν επελεξα τιποτα. Δοκιμασε και με κανενα αλλον browser να δεις.Υποψιν μην αγορασεις συνδρομη πανω απο τριμηνο. Φιλος εκανε συνδρομη ενα χρονο σε hotmail και αμεσως μετα αλλαξε πολιτικη περι διαγραφης λογαριασμων και πλεον δε βγαινει κανενα λινκ σε αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Αύγουστος 6, 2011 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Αγόρασα filesonic πριν καμιά βδομάδα και οι ταχύτητες είναι τραγικές,ξαναδοκιμάζω σήμερα,ακόμα τα ίδια...έχει άλλος πρόβλημα?Κατεβάζω με 30 ΚΒ/s αυτή τη στιγμή μια φορά είχα account στο fs και δεν ξανα-έκανα για αυτόν ακριβώς το λόγο. max κάπου στα 30 νομίζω, άντε καμιά φορά να έφτανα 100-150. isp forthnet. με κανένα άλλο file server δεν είχα πρόβλημα. δεν έμαθα τι έφταιγε και δεν ασχολήθηκα ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Αύγουστος 6, 2011 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 κανένα ελληνικό site καλό για ταινίες με links, έχετε να προτείνετε?:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Αύγουστος 7, 2011 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Τελικά είναι με τις ώρες του.Το άφησα όλο το βράδυ και κατα τις 5 που ξανακοίταξα είχε ανεβάσει ταχύτητες,αλλά και πάλι δεν είναι κατάσταση αυτή,ελπίζω να φτιάξουν τους server τους σύντομα τώρα που μάζεψαν κόσμο..btw με jdownloader κατεβάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 7, 2011 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Να σας πω και τα δικά μου:Rapidshare: 1.9 MbpsMegaupload: 2.1 MbpsFilesonic: 2.0 MbpsHotFile: 1.7 MbpsOron: 1.7 MbpsΟλα τα premium και κατεβαζω χρησιμοποιωντας τον JDownloader σε Linux, γιατι το Tucan δεν την παλεύει με τα μακροσκελή filenames. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.