Jump to content

warcraft 3 προβλημα με battlenet

sozz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια σημερα ειπα να καταφερω να παιξω εστω 10 λεπτα στο ιντερνετ με το frozen throne το ειχα αγορασει απο οταν ημουν μικρος και ακομα δεν εχω καταφερει να μπω ιντερνετ(με τραβουσα το single :dance3: )

σημερα μετα απο 3 χρονια ειπα οτι ΘΑ ΠΑΙΞΩ αλλα δεν μπορω να κανω port (δεν ξερω πως λεγεται )στο modem για να μπω στο ιντερνετ

windows 7 conn x εχω pls βοηθηστε

ΥΓ εχω το γνησιο frozen throne το πρωτο παιχνιδι απο τον θειο αλλα ειδα οτι δεν παιζει και ρολο

ΥΓ2 περασα και το τελευταιο patch 1,25 αλλα και παλι τιποτα

ρε παιδια σημερα ειπα να καταφερω να παιξω εστω 10 λεπτα στο ιντερνετ με το frozen throne το ειχα αγορασει απο οταν ημουν μικρος και ακομα δεν εχω καταφερει να μπω ιντερνετ(με τραβουσα το single :dance3: )

σημερα μετα απο 3 χρονια ειπα οτι ΘΑ ΠΑΙΞΩ αλλα δεν μπορω να κανω port (δεν ξερω πως λεγεται )στο modem για να μπω στο ιντερνετ

windows 7 conn x εχω pls βοηθηστε

ΥΓ εχω το γνησιο frozen throne το πρωτο παιχνιδι απο τον θειο αλλα ειδα οτι δεν παιζει και ρολο

ΥΓ2 περασα και το τελευταιο patch 1,25 αλλα και παλι τιποτα

Το τελευταίο patch του warcraft frozen throne είναι το 1.26 για να μπεις battle.net πρέπει να έχεις αυτό, συνήθως όταν πατάς πάνω στο εικονίδιο του battlenet για να συνδεθείς κάνει και update αυτόματα, στο τελευταίο patch υπάρχει πρόβλημα στην Ευρώπη (δεν ξέρω αν το έφτιαξαν) για αυτό άλλαξε gateway (το εικονίδιο ακριβώς διπλά από το battle.net) και βάλε αντί για Northrend το Lordaeron για να κατεβάσει το Update και μετά ξανά άλλαξε το σε Northrend για να μπεις και να παίξεις, να ανοίξεις Port χρειάζεται μόνο για να χοσταρις και χρειάζεται το 6112 tcp και udp σε όλα τα firewall και στο modem/router.

μου γραφει

The CD-KEY provided Is Currently Disabled](0)(Warcraft iii:Reign Of Chaos

μαλλον φταιει επειδη το πρωτο ειναι αντιγραμμενο ε?

lol...στο 1ο post μου έγραψες λάθος patch για να με ψαρώσεις και να απαντήσω? :p στην δεύτερη ερώτηση σου, ναι αυτό φταίει!

lol...στο 1ο post μου έγραψες λάθος patch για να με ψαρώσεις και να απαντήσω? :p στην δεύτερη ερώτηση σου, ναι αυτό φταίει!

???

δεν το καταλαβα το 1.25 εχω περασει

War3TFT_125b_English ετσι λεγεται

κριμα παντως ποτε δεν θα παιξω στο ιντερνετ χεχεχε

σκετο το πρωτο δεν υπαρχει?

αμαρτια να πληρωσω 2 φορες για το ιδιο παιχνιδι ^^

dota δεν μου αρεση και πολυ παλια που ελιωνα επαιζα 3v3 ^^

15E βρηκα το πρωτο θα το σκεφτω και θα δω αν το παρω... οκ μπορει να κλεισει το θεμα... ατυχος μια ζωη λολ

Mπορεις να ζητησεις το serial απο καποιο κολλητο σου που το επαιζε παλια και τωρα το παρατησε πχ.

Βεβαια δεν ειναι και πολλα 15 ευρω για το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Mπορεις να ζητησεις το serial απο καποιο κολλητο σου που το επαιζε παλια και τωρα το παρατησε πχ.

Βεβαια δεν ειναι και πολλα 15 ευρω για το συγκεκριμενο παιχνιδι.

το ξερω και να φανταστεις εχω δοσει πανω απο 500Ε σε ιντερνετ καφε σε αυτο το παιχνιδι λολ

απλα δεν ξερω αν θα κολλησω στο παιχνιδι και δεν πανε τσαμπα τα Ε ^^

• 1 month later...

εχω το γνησιο reign of chaos και το frozen throne , τα αγορασα πριν λιγες μερες. εχω κανει εγκατασταση , και ενω μου παιζει κανονικα στο single player δεν μπορω να μπω battlenet. οταν παω να συνδεθω νου βγαζει αυτο το μηνυμα: unable to connect battlenet. you may be trying to connect to an invalid battlenet server.if you are using a modem you may need to manually connect to the internet before connecting to battlenet. μπορει καποιος να με βοηθησει???

εχω το γνησιο reign of chaos και το frozen throne , τα αγορασα πριν λιγες μερες. εχω κανει εγκατασταση , και ενω μου παιζει κανονικα στο single player δεν μπορω να μπω battlenet. οταν παω να συνδεθω νου βγαζει αυτο το μηνυμα: unable to connect battlenet. you may be trying to connect to an invalid battlenet server.if you are using a modem you may need to manually connect to the internet before connecting to battlenet. μπορει καποιος να με βοηθησει???

Έχεις firewall?

Εάν ναι μάλλον σε περιορίζει και δεν σε αφήνει να συνδεθείς, αν δεν το έχεις, κατέβασε το τελευταίο patch 1.26a Full για το frozen throne και μόλις τελειώσεις με την εγκατάσταση δοκίμασε να συνδεθείς στο battlenet (northrend europe).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.