papasof Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2004 θέλω να αγοράσω ενα μινι pc (μητρική, κουτι, και ραδιο dvd,cd να παιζουν χωρις ανοιγμα του pc) ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ παρακαλώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Το Ramshop νομιζω εχει αρκετα στο site του.Τωρα ειναι και τι θα σου αρεσει εμφανισιακα και τη θα ικανοποιει τις αναγκες σου.Ριξε μια ματια για τα MSI MegaPc , ειναι πολυ ωραια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 ......και γω συνφωνω MSI MegaPC φοβερα μηχανακια....και πολυ καλη τιμη και φινιρισμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papasof Μάϊος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Oντως της msi το mega pc ειναι ωραιο αλλα η m/b που ενσωματωνει εχει fsb 533 και γενικα ειναι καπως ξεπερασμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 papasoft......standar εχει υποστηριξη και για 800fsb με το 865......για ψαξτο λιγο καπου το πηρε το ματι μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papasof Μάϊος 18, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 κορυφη το MSI αλα μετα απο ψαξιμο βρηκα το εξης προβλημαpci kai AGP μαζι δεν μπορουνε να μπουν.ΕΝΑ μονο μηχανημα εχει αυτη την δυνατοτητα ΑΒΙΤ.ΤΙ ΛΕΤΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^MaC^ Μάϊος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 Επειδη προσφατα το εψαχνα κ γω για μινι πισι, τα chipset που κυκλοφορουν ειναι αρκετα παλια, και τα καινουργια δεν εχουν καν ερθει... αν δε σε ενδιαφερει τοσο πολυ το να παιζει αυτονομα, μπορεις να το φτιαξεις custom , με ενα κουτι antec aria, το οποιο ειναι λιγο πιο μεγαλο απο ενα shuttle xpc.... παιρνει μΑΤΧ mother και μπορεις να το κανεις upgrade σε οτι 8ες, δλδ δεν σε δεσμευει, χωρια που εχει γερο τροφοδοτικο,(300watt)... ετσι παιρνοντας μια μητρικη των απαιτησεων σου, φτιαχνεις ενα καλο μηχανιμα... απο κει και περα... στο site της shuttle... εχει αρκετες προτασεις αλλα ειναι δυσκολο να τις βρεις ελλαδα νομιζω... αλλα οσο γνωριζω τα mega pc εχουν την αυτονομια... αλλα περα απο ενα που ειναι μονο για socket A και καπως αξιζει απο θεμα συνατοτητων... σε περιοριζει απο θεμα αναβαθμισης... εγω θα προτεινα την πρωτη λυση , το custom, και αν καποια στιγμη βρεις, καποιο mod, που να το κανει αυτονομο cd player, me radio ισως... ελπιζω να βοηθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 Τι θερμοκρασίες πιάνουνε περίπου αυτά; Εγώ τα κάνω για καμιά 50αρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.