aiki Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2004 Αναζητώ τη συμβο(υ)λή σας: Εντελώς ξαφνικά τα ΧΡ σταμάτησαν να βλέπουν το πληκτρολόγιο. Δεν εμφανίζεται ούτε στον device manager, ούτε πουθενά. Εγκατέστησα δεύτερο πληκτρολόγιο,αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Δεν το αναγνωρίζει ούτε μέσω της προσθαφαίρεσης hardware. Το ίδιο πρόβλημα υπήρξε και με το ποντίκι (δεν το έβλεπαν τα XP στην PS/2) οπότε αγόρασα ένα USB και λύθηκε το πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα Ι/Q? Μπορείτε να μου δώσετε μια ιδέα τι μπορεί να φταίει πριν προχωρήσω στην αγορά ενός νέου USB (για format δεν το συζητώ,έχω κάνει 3 τους τελευταίους 6 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Αρχική απάντηση από aiki Αναζητώ τη συμβο(υ)λή σας: Εντελώς ξαφνικά τα ΧΡ σταμάτησαν να βλέπουν το πληκτρολόγιο. Δεν εμφανίζεται ούτε στον device manager, ούτε πουθενά. Εγκατέστησα δεύτερο πληκτρολόγιο,αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Δεν το αναγνωρίζει ούτε μέσω της προσθαφαίρεσης hardware. Το ίδιο πρόβλημα υπήρξε και με το ποντίκι (δεν το έβλεπαν τα XP στην PS/2) οπότε αγόρασα ένα USB και λύθηκε το πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα Ι/Q? Μπορείτε να μου δώσετε μια ιδέα τι μπορεί να φταίει πριν προχωρήσω στην αγορά ενός νέου USB (για format δεν το συζητώ,έχω κάνει 3 τους τελευταίους 6 μήνες Μηπως χαλασε το βισμα στην μητρικη γιατι το ειχα παθει και απο το πολυ βαζε βγαζε........Στο DOS ο βρίσκει το πληκτρολογιο???????Με 3 format το εξαμηνο χαλαρος εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiki Μάϊος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Πόσο πιθανό είναι το σενάριο να έχουν χαλάσει όλες οι θύρες PS/2, και οι δύο μαζί; Δηλαδή δεν το γλιτώνω το USB πληκτρολόγιο; Καμία πρόταση γι' αυτή την αγορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 δες αν στο bios εχεις κλεισει τις ps2 πορτεςπριν το βαφτισεις...καμμμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Και να δουλευει παλι κανα ενα μικρο update. Παρε κανενα optical USB της Microsoft με καμια 15 ευρω θα σου φτασει για αρκετα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.