Jump to content

[Eρώτηση]Σύνδεση καλωδίων κουτιού πάνω στην μητρική ?

MotoPedrosa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

[Eρώτηση]Σύνδεση καλωδίων κουτιού πάνω στην μητρική ?

Καλησπέρα και απο εμένα.

Καινούργιος εδώ και ήθελα την βοήθεια σας,βρήκα ένα μηχάνημα μου στην αποθήκη ,και έχω πάρει ένα καινούργιο κουτί απο το πλαίσιο .

Έχει τα εξής καλώδια πάνω ,αλλά η μητρική έχει παραπάνω PINS,και δεν ξέρω πως στο καλό να το συνδέσω μην κάνω κανένα λάθος και τσάμπα κάνω ζημιά.

οπότε καλύτερα να σας ερωτήσω.

και επίσης παίζει ρόλο πως θα συνδεθούν ανάποδα ,απο εκεί που γράφουν τι είναι το κάθε ένα ? δηλαδή η πάνω μεριά γράφει πχ HDD ,εάν την συνδέσω την πάνω μεριά κάτω και το κάτω πάνω δηλαδή αντίθετα θα υπάρχει πρόβλημα με το +/- ?(αυτό που εννοώ πάνω κάτω κτλ, θα το καταλάβετε μόλις δείτε τις φώτο)

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Οι φωτογραφίες και τα καλώδια.

:getlost:

Παντα το μαυρο = αρνητικο , κοκκινο θετικο

Στην πανω σειρα θα βαλεις το Power Led, το ασπρο(-) στην δεξια

Αμεσως δεξια του θα βαλεις το Power SW με το μαυρο να ειναι δεξια

Στην κατω πλευρα θα βαλεις το HDD Led με το μπλε στα δεξια)

και διπλα του βαλε το Reset SW (εδω δεν μας ενδιαφερει σειρα :) )

(οπως βλεπω την φωτο...)

• 2 years later...
μπορείς να βοηθήσεις και μένα

oι εικόνα από την μητρική

http://img34.imageshack.us/img34/9287/xxaj.JPG

και τα καλώδια είναι ένα με 2 πιν και γραφει power sw ,2pin resetsw ,2 pin h.d.d led,1 pin power led+,1 pin power led-

Πάνω σειρά από αριστερά τα πρώτα 2 Pin είναι: power led+ και power led - (+ είναι το χρωματιστό καλώδιο)

Πάνω σειρά τα επόμενα 2 είναι power sw βάλε το έτσι που στο πρώτο pin (+) να είναι το χρωματιστό καλώδιο.

Κάτω σειρά από αριστερά τα πρώτα 2 Pin είναι: h.d.d. led+ και h.d.d. led- (στο + πάει στο χρωματιστό καλώδιο)

Κάτω σειρά το μεσαίο pin είναι κενό.

Κάτω σειρά τα 2 τελευταία pin είναι 2Pin resetsw (όπως και να το βάλεις το ίδιο είναι)

Αν έχεις και καλώδιο για ηχειάκι (speaker) τέρμα αριστερά στην φωτό φαίνονται τα 4pins για το speaker. (έχει 2 μόνο καλώδια επάνω του, μπαίνει όπως νά'ναι)

Η μητρικη που δειχνεις δεν παιζει να εχει fdd cable... Κατι αλλο εννοεις μαλλον

kita ego exo auto to trofodotiko kai ekini tin mitriki pou sou edija Approx APP550PS 550W Power Supply kai den jero pou na valo ta molex kai to fdd nomizo ta molex ine gia sklirous kai an den ihe o skliros sata 8a evasa ekino ala to fdd den jero.

kai kati alo iparxi kalodio pou trofodoti ta anemistirakia giati stin mitriki pano lei cha fun kapou

Αυτό το καλώδιο είναι άχρηστο για τις περισσότερες περιπτώσεις πλέον και δεν χρησμοποιείται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.