Jump to content

$~Athens~$ Lan~$ Party~ $ 22-23/5/2004

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Αν μέσα σε τρεις ώρες δεν έχουν ποσταριστεί οι φωτός θα αρχίσω μπαράζ ποσταρίσματος φωτογραφιών της Μόνικα. Κανονίστε

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 18:43]

Αν μέσα σε τρεις ώρες δεν έχουν ποσταριστεί οι φωτός θα αρχίσω μπαράζ ποσταρίσματος φωτογραφιών της Μόνικα. Κανονίστε

μηπως μπερδευτηκες και ηθελες να πεις τρια λεπτα???:jump:

Στο επόμενο Lanparty αν είναι Ιούλιο μεριά έρχομαι με τα χίλια...

α ρε άτιμη δουλειά-εξεταστική!

Αν και κάτι μου λέει ότι θα φάω μια βδομάδα ban και το ποστ θα σβηστεί, ας κάνω την προσπάθεια. Προσπάθησα να μην είναι πολύ προκλητικές (όσο γίνεται αυτό όταν μιλάμε για φωτογραφίες της Μόνικα). Ξεκινάμε λοιπόν και τα χέρια πάνω στο πληκτρολόγιο.

Φάνη ότι και να κάνεις.... άξιζε τον κόπο :devil: :devil: :devil: :devil:

EDITΔεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο, ξέρω ότι αν με ξαναγράψεις στα @@ σου θα σε σουτάρω.

Απλά και ωραία.

καλες ειναι.....χαχαχα:laughing:;) Ο λαος φωναζει, θελει φωτο και ως γνωστον : φωνη λαου οργη θεου. αντεεεεεεεε

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

LLιώνω ......

:worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

:worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από ram-raider

καλες ειναι.....χαχαχα:laughing:;) Ο λαος φωναζει, θελει φωτο και ως γνωστον : φωνη λαου οργη θεου. αντεεεεεεεε

Oλοι οι μπαζομαμιαδες εδω μαζευτηκαν?????

Oλοι οι μπαζομαμιαδες εδω μαζευτηκαν

:clap: :hi: :banging: :whip: :bye: :daisy: :sick:

ευγενικοτατη απαντηση. Διακρινω μια λανθανουσα αγωνια να φανεις ωριμος? Μπα λαθος θα κανω....................

Χουμορ κανω ετσι.........

Ειναι κορυφαια με διαφορα...

Απλως η μονη γυναικα που προσκυναω ειναι η Παναγια!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.