greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #201 Μάϊος 31, 2004 αριστερα απο τα πισια των μπλεοθονης και georgeadams βρισκονται τα 2 φιλαρακια μορτηςμποη και ζαρρας(οχι οι ιδιοι ρεε σεις...τα πισακια τους):devil: δυστυχως ειναι αρκετα σκοτεινη η φωτο....η καμερα μου δεν τα παει και τοσο καλα με τις μεγαλες ωρες.... :'(
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #202 Μάϊος 31, 2004 χμμμμμ.....τωρα που βλεπω καλυτερα τη φωτο βρισκονται και οι ιδιοι στο πλανο......εχω ματι αητου λεμεεεεε........χοχοχοχοαααααααααααααααα!!!!!το ασπρο αυτο πραμα που κρεμεται(μην παει ο νους σας στο πονηρο παλιοπαιζα) στο κατω μερος ειναι ενα καλωδιο πολυμπριζου που επρεπε να παει απο το σαλονι στην κουζινα καθως δεν αντεχε και πολυ το σπιτι απο ασφαλειες...........
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #203 Μάϊος 31, 2004 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( λοιπον παιδακια ελπιζω να πηρατε μια πρωτη γευση του τι εγινε στο λαν παρτυ.............. δυστυχως ειπα να μην ασχοληθω πολυ με τις φωτο αφου υπηρχε ο πλεον ειδικος σε αυτο το θεμα Ζαρρας........Εχει και ο μορτης μερικες που καλες φωτο.......οποτε αναμεινατε λιγο ακομα.....μην μου πειτε οτι σας ανοιξα την ορεξη και θελετε χειροτερα τωρα?:devil: χαιρετωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κλεινω με μια γερη δοση απο need for speed underground στον προτζεκτορααααααααααα.....που να δειτε και τι αλλο επαιζε....χαχαχαχαχαχαχαχ :P :P τερμα τα γκαζια και παμε μπαντιλικιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:whistling :worship: :whistling :worship:
vdeseris Μάϊος 31, 2004 #204 Μάϊος 31, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:47] αριστερα απο τα πισια των μπλεοθονης και georgeadams βρισκονται τα 2 φιλαρακια μορτηςμποη και ζαρρας(οχι οι ιδιοι ρεε σεις...τα πισακια τους):devil: δυστυχως ειναι αρκετα σκοτεινη η φωτο....η καμερα μου δεν τα παει και τοσο καλα με τις μεγαλες ωρες.... :'( Γκούχου
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #205 Μάϊος 31, 2004 :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ντριφταρισμααααααααααααααααααα:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #206 Μάϊος 31, 2004 πολυ μπλε ρε παιδακι μου...........σαν να ειναι φωλια απο στρουμφακια..... διακρινονται απο δεξια προς τα αριστερα.......Σαμαελ.......Δαιδαλος......ΝτιΤζειΝτι....... μονο μπλε λαμπιτσες για να βλεπουμε(η φωτο εφαγε αυξηση φωτεινοτητας μπολικη) :whistling :devil: :whistling
Samael Μάϊος 31, 2004 #207 Μάϊος 31, 2004 Αααααααααααντε!!! Επιτελους!!! Ειδαμε κ μεις τα καημενα απο καμια φωτο!! ΕΥΓΕ Γιωργη! :flower: Ο vdeseris εκανε το θαυμα του με το μικρο-edit...! (φανηκα ακομα κ γω αριστερα ορθιος!) Οι pro που ειναι ρεεεεεεεε?!?!Μορτη?!?!Ζαρα!?!? :'(
aristos87 Ιούνιος 1, 2004 #208 Ιούνιος 1, 2004 ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κάτι άσχετο... Τοσο χαμηλή φωτηνότητα εχει ο projector?????
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2004 #209 Ιούνιος 1, 2004 Όχι. Απλώς ο τοίχος ήτανε τόσο πολύ φωτισμένος από τα neon που δεν φαινόταν ο projector...
RootX Ιούνιος 1, 2004 #211 Ιούνιος 1, 2004 Έχει δίκιο ο Voudas, αλλά μην φανταστείτε ότι είναι κανένας high-end προβολέας.Ένας παλιός Infocus παρουσιάσεων είναι, που τον δανειστήκαμε για τις ανάγκες του party.
Κοπρίτης Ιούνιος 1, 2004 #213 Ιούνιος 1, 2004 καλοι ειστε και 'σεις ρε λεβεντες.....αλλα την γειτονισα δεν βλεπω πουθενα και ανησυχω...
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2004 #214 Ιούνιος 1, 2004 Καλά λέει, την ξεχάσαμε τη γειτόνισα. Για ρίχτε photos!!!
georgeadams Ιούνιος 7, 2004 #218 Ιούνιος 7, 2004 helloooooo! Τι έγινε βρε παιδιά?! Ξεχαστήκαμε? Που είναι οι photo?
DJD Ιούνιος 7, 2004 #219 Ιούνιος 7, 2004 Θα τις έχω έτοιμες μέχρι το βραδάκι μιας και ο original φωτογράφος δεν έχει χρόνο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.