Jump to content

$~Athens~$ Lan~$ Party~ $ 22-23/5/2004

greekfragma

Recommended Posts

αριστερα απο τα πισια των μπλεοθονης και georgeadams βρισκονται τα 2 φιλαρακια μορτηςμποη και ζαρρας(οχι οι ιδιοι ρεε σεις...τα πισακια τους):devil: :tomato::confused:

δυστυχως ειναι αρκετα σκοτεινη η φωτο....η καμερα μου δεν τα παει και τοσο καλα με τις μεγαλες ωρες....:TD::dots: :'(

post-596-1416070966,081_thumb.jpg

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

χμμμμμ.....τωρα που βλεπω καλυτερα τη φωτο βρισκονται και οι ιδιοι στο πλανο......εχω ματι αητου λεμεεεεε........χοχοχοχο

αααααααααααααααα!!!!!το ασπρο αυτο πραμα που κρεμεται(μην παει ο νους σας στο πονηρο παλιοπαιζα) στο κατω μερος ειναι ενα καλωδιο πολυμπριζου που επρεπε να παει απο το σαλονι στην κουζινα καθως δεν αντεχε και πολυ το σπιτι απο ασφαλειες...........

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

λοιπον παιδακια ελπιζω να πηρατε μια πρωτη γευση του τι εγινε στο λαν παρτυ..............

δυστυχως ειπα να μην ασχοληθω πολυ με τις φωτο αφου υπηρχε ο πλεον ειδικος σε αυτο το θεμα Ζαρρας........Εχει και ο μορτης μερικες που καλες φωτο.......οποτε αναμεινατε λιγο ακομα.....μην μου πειτε οτι σας ανοιξα την ορεξη και θελετε χειροτερα τωρα?:devil: :p:upside:

χαιρετωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κλεινω με μια γερη δοση απο need for speed underground στον προτζεκτορααααααααααα.....που να δειτε και τι αλλο επαιζε....χαχαχαχαχαχαχαχ:p :P :p :P

τερμα τα γκαζια και παμε μπαντιλικιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:whistling :worship: :whistling :worship:

:cool:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:47]

αριστερα απο τα πισια των μπλεοθονης και georgeadams βρισκονται τα 2 φιλαρακια μορτηςμποη και ζαρρας(οχι οι ιδιοι ρεε σεις...τα πισακια τους):devil: :tomato::confused:

δυστυχως ειναι αρκετα σκοτεινη η φωτο....η καμερα μου δεν τα παει και τοσο καλα με τις μεγαλες ωρες....:TD::dots: :'(

Γκούχου

post-745-1416070966,0942_thumb.jpg

:nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke:

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ντριφταρισμααααααααααααααααααα:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

post-596-1416070966,124_thumb.jpg

πολυ μπλε ρε παιδακι μου...........σαν να ειναι φωλια απο στρουμφακια.....:p

διακρινονται απο δεξια προς τα αριστερα.......Σαμαελ.......Δαιδαλος......ΝτιΤζειΝτι.......

μονο μπλε λαμπιτσες για να βλεπουμε(η φωτο εφαγε αυξηση φωτεινοτητας μπολικη)

:whistling :devil: :whistling

post-596-1416070966,1425_thumb.jpg

Αααααααααααντε!!!

Επιτελους!!! :D

Ειδαμε κ μεις τα καημενα απο καμια φωτο!! ΕΥΓΕ Γιωργη! :flower:

Ο vdeseris εκανε το θαυμα του με το μικρο-edit...! :T:

(φανηκα ακομα κ γω αριστερα ορθιος!) :D

Οι pro που ειναι ρεεεεεεεε?!?!Μορτη?!?!Ζαρα!?!? :'(

Έχει δίκιο ο Voudas, αλλά μην φανταστείτε ότι είναι κανένας high-end προβολέας.

Ένας παλιός Infocus παρουσιάσεων είναι, που τον δανειστήκαμε για τις ανάγκες του party.

Θα τις έχω έτοιμες μέχρι το βραδάκι μιας και ο original φωτογράφος δεν έχει χρόνο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.