bleo8onhs Μάϊος 26, 2004 #181 Μάϊος 26, 2004 Το δικό μου πέταξε κανα 2-3 λογώ @#@#$%#@% NTFS καθώς και bluetooth drivers, αλλά όλα οκ.Το γέλιο ήταν όταν εκει που στήναμε το δίκτυο και δεν έβλεπε με τίποτα το domain, ξαφνικά το βλέπει, και γυρίζω στον DJD που ήταν από πάνω μου φωνάζοντας μπήκε(!), οπότε λέει ο DJD, για κοίτα καλύτερα... μπλε οθονούλα... μετά την επανεκκίνηση όμως όλα κομπλέ.
mortisboy Μάϊος 27, 2004 #182 Μάϊος 27, 2004 ..........μπααα εμενα ηταν κυριλλε στα 3750 σε καποια φαση οπως εκανα διαφορα εκανε shut down (απο προστασια θερμοκρασιας))....εεε οκ την βγαζω λεω ......μετα οπως εκανα copy κατι αρχεια BSOD :D ........εεε..τον κατεβασα λιγο και σενιαρε χαρακτηρα :p
greekfragma Μάϊος 27, 2004 Author #183 Μάϊος 27, 2004 ρε παιδιαααααααααααααααααααααααααα.....αυτο το 3πλο μαυρο πολυμπριζο σουκου το βρηκε κανεις απο εσας που ηρθατε στο λανπαρτυ?καποιος πρεπει να το μπερδεψε με κανα δικο του και να εχει 2 τωρα.....ειναι επειγον ρε σεις.ειμαι χωρις ups!!!!!
kaynd Μάϊος 30, 2004 #184 Μάϊος 30, 2004 Αν νομίζετε ότι θα περάσει έτσι απατάστε ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ!!!
greekfragma Μάϊος 30, 2004 Author #186 Μάϊος 30, 2004 ρε Zarra ποσο ακομα θα τις μονταρεις τις φωτο?????εχουμε πληθος κοσμου που εχει αγωνια!!!!!!χαχαχαχαχαχαπαιδια θα ποσταρω εγω λιγες για αρχη αν και δεν ειναι και πολυ καλες.....τα λεμεεεεεεεεεε
Kostas7GTR Μάϊος 30, 2004 #188 Μάϊος 30, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO άντε μην τα σπάσω όλα, φέρτε τις φωτο. :)
LL_NEO Μάϊος 30, 2004 #189 Μάϊος 30, 2004 Ο γνωστός τραμπούκος όπως λένε και μερικοί (κακεντρεχείς ) θαμώνες του forum Κώστα....
Trooper Μάϊος 31, 2004 #190 Μάϊος 31, 2004 Μπράβο παιδιά, καλά περάσατε απο ότι κατάλαβα. Οταν έχεις καλή παρέα, πάντα περνάς καλά. Ελπίζω next time να μπορέσω να έρθω και εγώ. Αυτη τη φορά δούλευα σαββατιάτικα γμτ. Αναμένω φωτός...
Makis Hourdakis Μάϊος 31, 2004 #191 Μάϊος 31, 2004 Που είναι ρε fragma οι φωτός;;; ’ντε και τρώγομαι!!!
Κοπρίτης Μάϊος 31, 2004 #193 Μάϊος 31, 2004 αντε ρε παιδια τι θα γινει με τις φωτο???το θεμα εχει αρχισει να ακουγεται εντονα και απο Στουρναρη μερια......σε λιγο θα ζηταει κι η Τατιανα.....μετα απο τοση αναμονη και αγωνια.... it better be something good.....
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #194 Μάϊος 31, 2004 λοιπον επειδη πολυ σας ψησαμε στο να περιμενετε τις φωτο και επειδη ειμαστε καλα παιδακια και δεν θελουμε να σας παραψησουμε και να καρβουνιαστειτε παραθετω μερικες φωτο......συγχωρεστε με εαν δεν ειναι πολυ καλες αλλα ο μαστορας εκεινη τη μερα ηταν ο Ζαρρας με την κουλπιξ του των 5.1 μεγαπιξελ και οχι εγω με την creative των 120ευρω....χαχαχαχαχα
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #197 Μάϊος 31, 2004 μα καλα πως τα καταφεραμε και αντεξαμε 2 μερες σε τεοιο αχουρι? μα φυσικα με πολυ battlefield και μπολικες λαμπιτσες για ατμοσφαιρα :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #198 Μάϊος 31, 2004 στην προηγουμενη φωτο διακρινονται τα εξης.........το δικο μου πισακι δεξια και του σαμαελ αριστερα......στη μεση το τρομεροτατο προτζεκτορι του ρουτακου να αναπαυεται πανω στο ειζο κουτακι και φυσικα στις οθονες να καραδοκει το battlefield 1942 desert storm mod!!!!!μην ξεχασω και το πισι του ρουτακου που ειναι πισω απο την κουτα και δεξια.φαινεται ενα ομορφο μαυρο κουτακι πανω στο λιανλι του....χεχεχεχεχεε....οι λαμπιτσες μου ωραιες ε?:devil:
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #199 Μάϊος 31, 2004 εδω ειναι 2 απο τα πολυ ησυχα παιδακια του λαν παρτυ.......κατω αριστερα με αγριες διαθεσεις(λε και θα φαω καμια μπουνια που παιρνω την φωτο) ο φιλτατος Πανος ακα Bleo8onhs και πισω του με την κοκκινη μπλουζα ο πολυμηχανος Κυρος Γραναζης....εεεεεεεεεεεεε συγγνωμη GeorgeAdams ηθελα να πω...... Σορυ ρε γιωργη αλλα εφερες το μισο σπιτι μαζι σου απο εξαρτηματα....καρεκλες πολυμπριζα καλωδια κλπ κλπ):devil: καλή γωνιτσα πιασατε ομως!!!!!μεσα στην απλα εισαστε
greekfragma Μάϊος 31, 2004 Author #200 Μάϊος 31, 2004 απο οτι βλεπετε παιζακια στο λαν παρτυ επαιζε πολυ high end εξοπλισμος(tft portable hdd laptops).....ευτυχως που δεν διερρευσε τιποτα και μας ξαφριζαν ομαδικως.....χχεχεχεχεχεε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.