Jump to content

$~Athens~$ Lan~$ Party~ $ 22-23/5/2004

greekfragma

Recommended Posts

βαλτε αλλες 10-20-50-150 να δουμε και εμεις πως την βγαλατε παντος οντος υπηρχε λιγος ψιλο πανικος!!!:nuke: :toomuchne

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Borg

Μιχο βλέπω χάζευες τα pc :innocent:

Eεεε ασε ασε τα παλιοπαιδα!Μονο εγω κ τα laptop δεν ειχαν WC.....! :'( :dots: :'(

Πηρα μια καλη γευση απο υδροψυξη παντως! :happy:

Καλά ήταν, γέλια πολλά, χαβαλές, απίστευτo file sharing, πολλές κόντρες στο nfs, μάχες στο battlefield, κυνηγητό στο UT, κόντρες και στο CMR4.. εκπαιδευτικές ταινίες στον projector :innocent:

Επίσης να αναφερθώ στον άνθρωπο mr Οργάνωση, georgeadams ο οποίος μαζί του είχε από βίδες μέχρι και.. καρέκλες.. lol

Η ατάκα της βραδιάς ήταν το "Ρε πάρτε μάτι" για την γειτόνισα την οποία εγώ δεν είδα :'(

Προσωπικά να ευχαριστήσω τον Μόρτη για τον δανεισμό της κάρτας του μιας και η δική μου την άκουσε μια μέρα πριν και τον Ζάρρα για τον μπρίζωμα να πάω τελικά το pc :D

Πάντως ήταν πολύ καλά και πρέπει να το ξανακάνουμε :flower:

Αρχική απάντηση από icy20

Ειστε πολυ μικροι ακομα x0x0x0

είσαι πολύ ψώνιο ακόμα χ1χ1χ1χ1

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Περάσαμε υπέροχα, οι όποιες ατέλειες στην οργάνωση δεν μας χάλασαν απλά μας καθυστέρησαν λίγο και βοήθησαν ώστε να οργανωθεί το επόμενο bug-free lanparty.

Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον fragma για την φιλοξενία, τον bleo8onh για τα GB του, το δίδυμο zarra/mortis για το server/games config καθώς και τα παρελκόμενα:rolleyes:, τον μαγκάιβερ Georgeadams και τον Samael για τα επιμορφωτικά σεμινάρια και το gateway car της επιστροφής.

Και μία παρατήρηση: η νεολαία κουράζεται εύκολα, :p

@ greekfragma

Μετά από τις υπόλοιπες φωτογραφίες από το LAN party σας (ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!!!).:D

Πες αν τελικά θες να το επαναλάβεις αυτό και πότε? :p

Γιατί είναι τρελή φάση κι εσύ πήγες και την έκανες μες τις πανελλήνιες:'( :getlost::tomato:

Το επόμενο όπως είπαμε μέσα στο κατακαλόκαιρο θα γίνει στην Καλαμάτα. Το διπλανό τεσσάρι είναι ξενοίκιαστο (και θα μείνει έτσι) και διατείθεται προς φιλοξενία 8-16 ατόμων. Οπότε μαζί με όλα τα άλλα φέρτε και τίποτα στρώματα, sleeping bags, αιώρες και τα ρέστα και θα είμαστε κομπλέ.

Πληροφοριακά: Η κεντρική παραλία είναι στα 500 μέτρα, και η Καλαμάτα έχει :inlove: "καλό" :inlove: κόσμο, οπότε δυο μέρες (ή και παραπάνω) θα περάσουμε γαμάτα

α ρε γαμώτο δεν μπόρεσα να κατεβώ λόγο (ΚΩΣΤΑ-ΝΤΙΝΟΥ) γιόρταζαν τα οι κολλητοί μου και το λεσο το είχα ξεχάσει!!!! Στην κοσμαρα μου εγώ!!!! Ελπίζω στο επόμενο να κατέβουμε και οι 3-4 κάτω!!!!!

παιδια σε τι φαση ειστε?

ποναει το κεφαλι μου απιστευτα και τα κοκκαλα μου ειναι ετοιμα να κανουν κρακ.... :o

πολυ κουραστικο το Lanparty...

Έχω ήδη πιεί 3 καφέδες από το πρωί (ενώ συνήθως πίνω 1-2 όλη μέρα) αλλά ακόμα περιφέρομαι σαν ζόμπι...

Και μία επεξήγηση: η φώτο του κ. Vouda "projector εν δράσει!:" είναι παραπλανητική: προσπαθούσαμε να καλιμπράρουμε τον προτζέκτορα και κανένας δεν βοηθούσε, όλοι ασχολιόντουσαν με τα pc τους. Ο μόνος τρόπος ώστε να προσελκύσουμε τα βλέμματα όλων προκειμένου να ρυθμιστεί η εικόνα σωστά, ήταν η εκπομπή του βοηθητικού προγράματος "suckin horizontaly & verticaly, Ver 2.1"

Αρχική απάντηση από Zarras

παιδια σε τι φαση ειστε?

ποναει το κεφαλι μου απιστευτα και τα κοκκαλα μου ειναι ετοιμα να κανουν κρακ.... :o

που να μας είχε τιμήσει και η γειτόνισα... πόσο μάλλον ΟΙ γειτόνισες... (ωραία γειτονιά!)

Αρχική απάντηση από RootX

Και μία επεξήγηση: η φώτο του κ. Vouda "projector εν δράσει!:" είναι παραπλανητική: προσπαθούσαμε να καλιμπράρουμε τον προτζέκτορα και κανένας δεν βοηθούσε, όλοι ασχολιόντουσαν με τα pc τους. Ο μόνος τρόπος ώστε να προσελκύσουμε τα βλέμματα όλων προκειμένου να ρυθμιστεί η εικόνα σωστά, ήταν η εκπομπή του βοηθητικού προγράματος "suckin horizontaly & verticaly, Ver 2.1"

λολ... εγώ είδα κάποιους να καλιμπράρουν κάτι άλλο!

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Το επόμενο όπως είπαμε μέσα στο κατακαλόκαιρο θα γίνει στην Καλαμάτα.

Ποτε το είπατε αυτο καλε????!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα τα γυρίσατε????? Που θα τρέχουμε εκει κάτω!!!!! ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!!!!!!!:p

Αρχική απάντηση από Voudas

που να μας είχε τιμήσει και η γειτόνισα... πόσο μάλλον ΟΙ γειτόνισες... (ωραία γειτονιά!)

λολ... εγώ είδα κάποιους να καλιμπράρουν κάτι άλλο!

ROTFLOL !!!

......οντως παιδες περασαμε πολυ ωραια αν και σε καποια φαση ετρεχα πανικοβλητος για να σεταρω ολα τα μηχανακια με τα παιχνιδια .....και αυτος ο fragma πολυ ανυπομονος ρε παιδι μου:p ...αλλα αξιζε τον κοπο.....μπορει να αργησε να οργανωθει λιγο αλλα τελικα πετυχε:D ....root τα dubakia ειναι απιστευτα ....you rule!!......,,,οσο για την γειτονισα ....τι να λεμε ...απιστευτη θεα......αρε fragma !!!!!.....και djd ...δεν μπορουσα να σε αφησω ετσι ρε συ...να σαι καλα!!!

Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα στον fragma για την φιλoξενια ...και την πολυ ωραια θεα του:D;)

Αρχική απάντηση από Zarras

παιδια σε τι φαση ειστε?

Απο της 8 στο ποδι κ χθες παλι αργα κοιμηθηκα....ειμαι με 2 καφεδες κ σεεεερνομαι.....

Παω για ενα μεσημεριανο υπνακο γιατι αλλιως....

Ααα κ κατι ασχετο....

Μου φαινετε παραξενο που ενω ειμασταν μαζι κ μιλουσαμε face to face ξαφνικα σημερα ειμαστε ξανα κ μιλαμε μεσω νετ....! :...:

Ειναι καπως....!

Αρχική απάντηση από RootX

Yeahhhh sure.....!!

:upside::p:upside::D

Ps..ρε fragma τι εγινε?!?κλαταρε το pc σου κ δε ποσταρες ακομα?!!? :unsure:

Αρχική απάντηση από Samael

Ααα κ κατι ασχετο....

Μου φαινετε παραξενο που ενω ειμασταν μαζι κ μιλουσαμε face to face ξαφνικα σημερα ειμαστε ξανα κ μιλαμε μεσω νετ....! :...:

Ειναι καπως....!

LOL τα μελη του thelab μαθαινουν τι θα πει lanparty :p

PS: Ειμαι ψωνιο μην το ξαναπεις βουδακο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.