LL_NEO Ιούνιος 8, 2004 #263 Ιούνιος 8, 2004 έλιωσα στο γέλιο. Ειδικά η φώτο οπου ο Φάνης κοιμάται και βλέπει και το σχετικό όνειρο είναι θεική.
ram-raider Ιούνιος 8, 2004 #264 Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Να 'μάααααααστε! click me please Ειλικρινά αν είχα περισσότερο χρόνο θα τα έκανα πολύ καλύτερα.. Την επόμενη φορά 56κ users... υπομονή.. θα κατέβουν κάποια στιγμή Μπραβο παιδια πολυ καλη φαση Συγχαρητηρια σε ολους ............
kallileo Ιούνιος 8, 2004 #266 Ιούνιος 8, 2004 Ο bleo80nis απο πισω με το Vag μοιαζει.........Βουνο!!!!!
enduracell Ιούνιος 8, 2004 #267 Ιούνιος 8, 2004 LOL πολύ καλή φάση. :clap: Κουραστήκατε όμως πολύ :giveup:
Samael Ιούνιος 8, 2004 #268 Ιούνιος 8, 2004 Aααααχχ αυτα ειναι!!! Αντε να τελιωσουν οι κωλο-εξεταστηκες να τα μαζευτουμε παλι! Ααα κ τωρα που ειδα τη φωτο...ξεχασα να ευχαριστησω τον ιδιοκτητη του καπελου που μου χαρισε αυτον τον υπεροχο υπνακο!Οποιος κ να 'σε thanx man!Ελπιζω να μη ροχαλιζα κ πολυ btw...! Aαααντε ρεεεεε LanParty Pt II soon......!! :clap:
YDinopoulos Ιούνιος 8, 2004 #269 Ιούνιος 8, 2004 Πολυ ωραια! Μπράβο. Πραγματικά ζήλεψα....Την επόμενη φορά , θα σας τιμήσω.... ΥΓ Η καρκαλα στην τελευταια φωτο, του Κώστα ειναι;;; :P
greekfragma Ιούνιος 9, 2004 Author #271 Ιούνιος 9, 2004 Καλα ε........ειδα τις φωτο και επαθα....τρομερεςςςςςςςςςςςςς :banging: Ρε σεις....καμια ομαδικη δεν βγαλαμε? παντως ενα εχω να πω......για 1ο λαν παρτυ και με το εντελως ατυχο συμβαν της διακοπης ρευματος μεχρι το απογευμα ολα τα παιδια κρατησαν το παρτυ και κανεις δεν ξενερωσε..............οποτε το παρτυ θεωρειται απολυτα επιτυχες για 1ο εν αθηναις!!!!! :banging: ολα τα παιδια ηταν τρομεροι εκτος απο τον .............πλακα κανω....... δυστυχως η διαμορφωση του χωρου δεν βοηθουσε και τα μεγιστα οπως τα χαμε φτιαξει.....η αληθεια ειναι ομως οτι χωρεσαμε ολοι μια χαρα(εχει κανεις παραπονο? ) ενα μεγαλο μπραβο παει στον ζαρρα και τον μορτη που εκατσαν να στησουν τα περι δικτυωσης ενω οι αλλοι χαβαλεδιαζαμε......:clap: ρε κωσταααααα!!!!!την νυχτερινη του πισιου μου γιατι την κουνησες ρε γμτ?:bye: ειπαμε να δειξεις μια φωτο που κομματιαζομαι στον υπνο αλλα οχι κι ετσι ρε παιδι μ :giveup: οι φωτο μετα τις 7 το πρωι τρομερες...χαχαχαχαχαχαα:clap: τρελο λιωσιμο εκεινη την ωρα το μαυρο ντοπερμαν της φωτο ειναι ενας παλιοκοπρος που αμα δεν σκασει θα του ριξω φολα....το αλλο το γλυκουλι ειναι το δικο μας και δεν γαυγιζει παρα μονο αμα μπουμπουνιζει......... μιλαμε για πολυ γιγα να τρεχει στα καλωδια.....δυστυχως εγω πεταξα ενα φορματ την επομενη μερα και......... :giveup: γενικα παντως εγω περασα πολυ καλα....γνωριστηκαμε μεταξυ μας.....επεσε το γελιο της αρκουδας........μας τρεχανε και τα σαλια με τη γειτονισσα......ο σαμαελ και ο μορτης ακομα τσακωνονται ποιος την ειδε πρωτος(ΕΓΩ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!) μην ξεχνιεστε παιζακιαααααααααα 6 ιουλη τελειωνει η εξεταστικη.....μαντεψτε πως σκοπευω να το γιορτασω............. Ετοιμαστειτε για το Νο2 σε ενα μηνα απο σημερααααα:clap: τα λεμεεεεεεε:hi: :banging: :clap:
bleo8onhs Ιούνιος 9, 2004 #272 Ιούνιος 9, 2004 Τίνος είναι αυτό ρε αλήτες? Γιατί μου φαίνεται ότι είναι του ζάρα? Κρίμα και σε είχα συμπαθήσει... τσ τσ τσ τσ τσ...
greekfragma Ιούνιος 9, 2004 Author #273 Ιούνιος 9, 2004 εγω ξερω ποιανου ειναι αλλα δεν το λεω.........ελα ρε πανο....δεν θελει και πολυ προσπαθεια αμα θυμηθεις ποιοι ηταν εκεινη την μερααααααααα....χεχεχεχε
greekfragma Ιούνιος 9, 2004 Author #275 Ιούνιος 9, 2004 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
paschalia Ιούνιος 9, 2004 #276 Ιούνιος 9, 2004 Εμενα από εδω και κατω βγαζει μονο χ τετραγωνακια.. το κανει και σε εσας αυτο?Απο εδω : Μαντέψτε τι παρακολοθούν με τόσο ενδιαφέρον... ,και μετα..
Ernest Ιούνιος 9, 2004 #277 Ιούνιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 08:46] Εμενα από εδω και κατω βγαζει μονο χ τετραγωνακια.. το κανει και σε εσας αυτο?Απο εδω : Μαντέψτε τι παρακολοθούν με τόσο ενδιαφέρον... ,και μετα.. κι εμένα, από λίγο παρακάτω...Ούτε τις μισές φωτογραφίες δε μπορώ να δω!Τι φταίει παιδιά, μήπως η 56κ σύνδεση?HELP!
DJD Ιούνιος 9, 2004 #278 Ιούνιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Ernest κι εμένα, από λίγο παρακάτω...Ούτε τις μισές φωτογραφίες δε μπορώ να δω!Τι φταίει παιδιά, μήπως η 56κ σύνδεση?HELP! Ναι.. προφανώς κάνει timeout η σύνδεση. Είναι γύρω στα 5mb οι φώτος, αν πατήσεις 3-4 φορές refresh φαντάζομαι θα στις φέρει
YDinopoulos Ιούνιος 9, 2004 #280 Ιούνιος 9, 2004 Εχεμ......με την γειτόνισσα δεν βλέπω τιποτα. Τι γίνεται;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.