Jump to content

$~Athens~$ Lan~$ Party~ $ 22-23/5/2004

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Νο prob here Kalli :)

Tελικα LL_NEO δεν εχω καταλαβει ακομα τα μεγαλωσε η Μονικα ή οχι????

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Κοιτα επειδη ειναι εθνικο θεμα πιστευω οτι πρεπει να ανοιξουμε ειδικο thread.

Iσως να μεγαλωσαν με τα χρονια δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρος οτι αλλαξε νουμερο.

Λες να στειλω κανα mail στον Vensan Cassel να το ρωτησω?????

Ετοιμάζεται σχετικό ντουκουμέντο. Απλώς είναι και η εξεταστική στη μέση

το οποίο βέβαια είναι τίγκα στις φωτογραφίες απο το lanparty ε γιώργο;

με συγχωρεις παρα πολυ γιαννη αλλα νομιζω οτι δεν εχω στην κατοχη μου μια νικον κουλπιξ και μια σονυ σαιμπερσοτ.......αλλοι τις εχουνε........ημαρτον!κοψε λιγο

LL_Neo και RootX για κάτσετε καλλά τώρα μη σας banarω και τους δύο!!! Σας μιλάει ένας Administrator και ας μην το έχω γράψει αριστερά!!! :innocent:

Πάντως για να αρχίσουμε να μπένουμε σιγά σιγά στο θέμα, η γειτόνισα που βλέπατε στο party ήταν καλύτερη απ'τη Belouchi;

Καλώς ή κακώς έχουμε και μια ζωή εκτός site η οποία έχει κι υποχρεώσεις. Εχθές έπρεπε να φύγω για μια δουλειά και δεν πρόλαβα να τις ανεβάσω. Εκτός απροόπτου θα ανέβουν σήμερα.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

LL_Neo και RootX για κάτσετε καλλά τώρα μη σας banarω και τους δύο!!! Σας μιλάει ένας Administrator και ας μην το έχω γράψει αριστερά!!! :innocent:

Πάντως για να αρχίσουμε να μπένουμε σιγά σιγά στο θέμα, η γειτόνισα που βλέπατε στο party ήταν καλύτερη απ'τη Belouchi;

Μιας και με τον Μονικοπρόεδρο τα βρήκαμε(πιφφ, ούτε έναν τσακωμό της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε), συμφωνήσαμε και διαγράψαμε τα posts της φαγωμάρας.

Αρχική απάντηση από RootX

(πιφφ, ούτε έναν τσακωμό της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε)

Have MORE caffeine.....!! :devil: :p :devil:

Αρχική απάντηση από DJD

Κατά τις 11:30, 12 παρά θα είναι πάνω :)

Αυτο ειναι υποσχεση ? Να κατσω μεσα δηλαδη......

:D:T:

Να 'μάααααααστε!

click me please

Ειλικρινά αν είχα περισσότερο χρόνο θα τα έκανα πολύ καλύτερα..

Την επόμενη φορά :)

56κ users... υπομονή.. θα κατέβουν κάποια στιγμή :flex:

Αρχική απάντηση από DJD

Κατά τις 11:30, 12 παρά θα είναι πάνω :)

πηγε 12 και...........?????

:zzz::unsure::(

ακυρο με προλαβες για 1 δευτερολεπτο :flower: :jump: :magic: :T::upside: :upside: :upside: :banging: :clap: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.