Jump to content

Θα αντέξει το τροφοδοτικό μου μία 4870?

jackess

Recommended Posts

Εννοώ την εξωτερική τροφοδοσία της 4870 με τα δυο εξάπινα.

Όλα τα άλλα στο κανονικό τροφοδοτικό.

Υ.Γ. Τι πρέπει να συνδέσεις να σου πω δεν θυμάμαι κάποιο νήμα εδώ τα περιγράφει αν το βρω θα το γράψω.

Αν δεν φτάνει το ρεύμα (δεν μιλάω για την ποιότητα) τι μπορεί να πάθει;;; Θα πάει να τραβήξει δεν θα βρει και μετά;;;

Χμμμ, αν μπορεί κάποιος, πια είναι η καλύτερη κάρτα που θα μπορούσε να σηκώσει το 500ρι? Σόρρυ που σας βάζω σε κόπο βέβαια...

Aπο την στιγμη που "πασχεις" απο τροφοδοτικο ...γιατι δεν παιρνεις τροφοδοτικο??

Τεσπα...με μια 5770 θα εισαι οκ...και νομιζω ελαφρως καλυτερα απο 4870 απο αποψη παιχνιδιων..

Λιγο πιο πανω(σε watt) παιζει η 6850..(παντα χωρις oc )

υ.γ

Υπαρχουν 350αρια που ειναι σαφως καλυτερα απο το "500"αρη σου..

5770 καλύτερη από 4870 σε θέμα παιχνιδιών? δεν έχει η 4870 διπλάσιο bandwidth κλπ?

Περιπου ιδιες..

Radeon HD 5770 review

(δες και τις επομενες σελιδες -σε καναδυο ξεφευγει η 4870 λογω 256bit ..,στα αλλα ο υψηλος χρονισμος στις μνημες (1200 αντι για 900) καλυπτει σχεδον παντου ολη την διαφορα -μαζι με τον gpu βεβαια)

Έχω και τις δυο καμία διαφορά εκτός του ότι η 5770 σπανίως ανεβάζει θερμοκρασία και συνεπώς δεν ακούγεται ο ανεμιστήρας της. Ίδιο σύστημα ψύξης και στις δυο.

Τα reviews λένε ότι η 5770 καίει και λιγότερο.

Ευχαριστώ παιδιά.

Κάτι ακόμα και σόρρυ αν σας κουράζω.

έχω ένα φίλο ο οποίος έχει μια 9800gt και ένας δικός του φίλος μία 5770. από τα άλλα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά τα pc τους.

λέει ότι βγάζουν τα ίδια frames, είναι όντως έτσι?

επίσης για 8800gtx τι λέτε?

Οι Nvidia για τις ίδιες επιδόσεις έχουν λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση, μην φανταστείς τίποτα τρομερό.

Με μια μικρή αναζήτηση η 9800 λένε είναι ελάχιστα δυνατότερη αλλά είναι με directx 10 ενώ η 5770 με 11.

Άκυρο μια η μία είναι μπροστά μια η άλλη και η 9800 είναι παλιότερο μοντέλο από την 5770, αντίστοιχο είναι το GTX 460.

Γενικά σημαντικές διαφορές δεν υπάρχουν (πιο πολύ να κοιτάξεις την τιμή/επιδόσεις και την εγγύηση), είναι και θέμα προσωπικής επιλογής ΑΜD/ATI vs Nvidia.

H 8800 είναι πιο παλιό μοντέλο (κάτι θυμάμαι λέγανε ότι η 9800 είναι μια 8800 με κάτι περισσότερο ή λιγότερο).

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με την 5770 μου και ας είναι συνδεδεμένη σε panel 1920χ1200 δεν την έχω δει να "κολλάει" πουθενά (άντε να κολλήσει να βρω δικαιολογία για μια 6970:dance3:).

Έλεγα γιατί βγήκα 8800GTX με 50€ :p και λέω αφού είναι καλύτερη από την 9800 και η 9800 καλύτερη από την 5770 ίσως αξίζει!:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.