Jump to content

Νεα συνθεση για games και λιγο image/video-edit

tim

Recommended Posts

εχει να δειξει και 2mb παραπανω cache...και ενα multi παραπανω ..(σε περιπτωση που δεν παρεις ξεκλειδωτο δλδ...και τον πας μονος σου στα ~4.5ghz

Οχι οτι δεν αξιζει ο 2600κ...αλλα και εγω στον 2500Κ θα εμενα..

Τα 100Ε διαφορας θα τα εκανα ssd(+καμποσα ακομα)

Μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω αλλαξει λιγο τι συνθεση μου και θα ήθελα τη γνωμη σας,

cpu:ι7-2600κ ή ι5-2500κ(δεν εχω αποφασισει ακομα)..

psu:corsair gs800

case:cm haf 922

gpu:hd 6970

mb: asus p8p67 -m pro

hdd:καποιον 500gb

ram:Corsair XMS 4GB DDR3-1600(2x2gb).

λοιπον..πως τα βλεπεται,χρειάζομαι καμιά αλλαγή;:T:

κοιτα στα παιχνιδια δεν θα δεις (τουλαχιστον στο κοντινο μελλον) καμια διαφορα ομως οσον αφορα επεξεργασια εικονασ/βιντεο η συμπιεση/αποσυμπιεση αρχειων ο i7 2600κ ειναι γρηγοροτερος(δε ορισμενες περιπτωσεις υπαρχει μεγαλη διαφορα)

Εδω μπορεις να δεις μια συγκριση των δυο

ok..για τα αλλα καμια γνωμη; Επειδη εβαλα σε dual channel 2χ2gb, αν αργοτερα χρειαστω παραπάνω μνημη θα μπορω στα δυο αλλα slots να βαλω παραπανω μνημη πχ 2χ4gb ή θα πρεπει να βαλω παλι 2χ2gb; Ευχαριστω..

ok..για τα αλλα καμια γνωμη; Επειδη εβαλα σε dual channel 2χ2gb, αν αργοτερα χρειαστω παραπάνω μνημη θα μπορω στα δυο αλλα slots να βαλω παραπανω μνημη πχ 2χ4gb ή θα πρεπει να βαλω παλι 2χ2gb; Ευχαριστω..

Μπορείς στο άλλο ζευγάρι να βάλεις ότι θέλεις, 2x2GB, 2x4GB, 2x8GB. Και τα 2 ζευγάρια θα δουλέψουν στους χρονισμούς του πιο αργού από τα 2.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω αλλαξει λιγο τι συνθεση μου και θα ήθελα τη γνωμη σας,

cpu:ι7-2600κ ή ι5-2500κ(δεν εχω αποφασισει ακομα)..

psu:corsair gs800

case:cm haf 922

gpu:hd 6970

mb: asus p8p67 -m pro

hdd:καποιον 500gb

ram:Corsair XMS 4GB DDR3-1600(2x2gb).

λοιπον..πως τα βλεπεται,χρειάζομαι καμιά αλλαγή;:T:

οκ, ευχαριστω...Τη συνθεση που εχω κανει πως τη βλεπετε πρεπει να κανω καμια αλλαγή; :mobile1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.