dava Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 Sos χρειαζομαι τη βοηθεια σας..,εχω αυτες τις 2 εργασιες και πρεπει να τι παραδωσω για να παρω κανα βαμθμο μπας και περασω το εργαστηριο...(ξερω ειναι εντελως off topic)... Microsoft Visual Studio 2008 Express Edition ειναι το προγραμα που πρεπει να γινουν....οποιος μπορει δεκτη καθε βοηθεια Εργασια 1. Εργασια 2.
billpeppas Μάρτιος 31, 2011 #3 Μάρτιος 31, 2011 Πολύ εύκολες και οι δύο.Παρακολουθείς καθόλου τα μαθήματα ? Διαβάζεις καθόλου έστω μόνος σου το βιβλίο που σας δίνουνε ή κάποιο άλλο επιλογής σου ?Μάλλον όχι...
DJD Μάρτιος 31, 2011 #4 Μάρτιος 31, 2011 Ο άνθρωπος ζήτησε κάποιος να του λύσει τις ασκήσεις, δε ζήτησε κριτική. Αν δεν θέλετε να βοηθήσετε μην ασχολείστε.
dava Μάρτιος 31, 2011 Author #5 Μάρτιος 31, 2011 δεν ειμαι τεμπελης και βαζω να μου κανουν αλλοι τις ακησεις μου απλως δεν τα καταλαβαινω....(βιβλιο δεν εχουμε παρει ακομα..)ειπα οποιος εχει τη καλοσυνη και μπορει ας με βοηθησει αλλιως αγνοηστε το...
greekfragma Μάρτιος 31, 2011 #6 Μάρτιος 31, 2011 αν δε τα καταλαβαίνεις και δεν έχεις πάρει βιβλίο πες στον καθηγητή την αλήθεια.''δεν τα καταλαβαίνω και δεν έχουμε βιβλίο ακόμα για να κάτσω μόνος μου να προσπαθήσω''
dava Μάρτιος 31, 2011 Author #7 Μάρτιος 31, 2011 αν δε τα καταλαβαίνεις και δεν έχεις πάρει βιβλίο πες στον καθηγητή την αλήθεια.''δεν τα καταλαβαίνω και δεν έχουμε βιβλίο ακόμα για να κάτσω μόνος μου να προσπαθήσω''εχω μαθημα τη δευτερα και πρεπει να την παραδωσω μεχρι τοτε...εσυ τωρα εχεις καταλαβει οτι εγω βαριεμαι,αμα ηταν ετσι θα εβγαινα σε φορουμ και θα ζηταγα να μου λυσουν ολες τις ασκησεις...ειναι αναγκη μεχρι τη δευτερα αλλιως δε θα το εκανα...τωρα αν εσυ εχεις προβλημα με αυτο πολυ απλα αγνοησε αυτο το post........:...:
greekfragma Μάρτιος 31, 2011 #8 Μάρτιος 31, 2011 φίλε έχω περάσει από 2 πανεπιστήμια και βοήθεια του στυλ:''λύστε μου τις ασκήσεις ως τη Δευτέρα γιατί είναι επείγον'' (είτε γιατί είσαι άρρωστος με πυρετό στο κρεβάτι, είτε γιατί δε κατανοείς)....τη θεωρώ ασχολίαστηΝοήμον άνθρωπος είσαι να πιάσεις τον καθηγητή να του πεις λυπάμαι κύριε καθηγητά δε τα κατάλαβα. Καθαρά και ξάστερα. Και αν δεν σε κατανοήσει τότε κακώς διδάσκει. Αν από την άλλη είχες αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου και το ανέβαλλες για την τελευταία στιγμή τότε θα υποστείς τον άσχημο βαθμό......άλλωστε οι βαθμοί γι αυτό υπάρχουν........αν ήταν όλοι να βγάζαμε τέλεια τις εργασίες ποιο το νόημα της βαθμολόγησης και αξιολόγησης του τι κατανοήσαμε από όσα μάθαμε.σε διαφορετική περίπτωση η λογική σου θα σε οδηγήσει να νομίζεις οτι ξέρεις πράγματα και σιγά σιγά θα έχεις τέτοια κενά που δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις.αν δε με ενδιέφερε το θέμα και το πρόβλημά σου δε θα σου απαντούσα....αλλά αυτό είναι η εύκολη λύση.το να κάτσω να σου γράψω την άποψή μου και να το εκλάβεις οτι έχω πρόβλημά μαζί σου....μόνο εσύ χάνεις.Αυτά από μένα.:fun:
Thanos123 Μάρτιος 31, 2011 #9 Μάρτιος 31, 2011 Άμα στην γράψω σε ΓΛΩΣΣΑ (η γλώσσα προγραμματισμού που κάνουμε 3η λυκείου) θα μπορέσεις να την μεταφέρεις σε VB ή σε οτι θες τέλος πάντων?
dava Απρίλιος 1, 2011 Author #10 Απρίλιος 1, 2011 Άμα στην γράψω σε ΓΛΩΣΣΑ (η γλώσσα προγραμματισμού που κάνουμε 3η λυκείου) θα μπορέσεις να την μεταφέρεις σε VB ή σε οτι θες τέλος πάντων?μπορω...
Thanos123 Απρίλιος 1, 2011 #12 Απρίλιος 1, 2011 ΕΡΓΑΣΙΑ 1)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ_1ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: ΑΠΟΣΑΡΧΗ ΓΡΑΨΕ "ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: " ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟΣ ΑΝ ΑΠΟΣ <= 100 ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 5 ΑΛΛΙΩΣ_ΑΝ ΑΠΟΣ <= 500 ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 8 ΑΛΛΙΩΣ_ΑΝ ΑΠΟΣ <= 1000 ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 10 ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 12 ΤΕΛΟΣ_ΑΝΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ_2ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: ΕΠΙΣ_ΕΣΩΤ, ΕΠΙΣ_ΕΞΩΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: ΣΥΝΟΛ_ΚΟΣΤΑΡΧΗ ΓΡΑΨΕ "ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: " ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣ_ΕΣΩΤ ΓΡΑΨΕ "ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: " ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣ_ΕΞΩΤ ΣΥΝΟΛ_ΚΟΣΤ <- ΕΠΙΣ_ΕΣΩΤ*3/10 + ΕΠΙΣ_ΕΞΩΤ*8/10 ΓΡΑΨΕ "ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ", ΣΥΝΟΛ_ΚΟΣΤΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
dava Απρίλιος 1, 2011 Author #13 Απρίλιος 1, 2011 ΕΡΓΑΣΙΑ 1)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ_1ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: ΑΠΟΣΑΡΧΗ ΓΡΑΨΕ "ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: " ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟΣ ΑΝ ΑΠΟΣ <= 100 ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 5 ΑΛΛΙΩΣ_ΑΝ ΑΠΟΣ <= 500 ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 8 ΑΛΛΙΩΣ_ΑΝ ΑΠΟΣ <= 1000 ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 10 ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΨΕ "ΚΟΣΤΟΣ: ", 12 ΤΕΛΟΣ_ΑΝΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ_2ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: ΕΠΙΣ_ΕΣΩΤ, ΕΠΙΣ_ΕΞΩΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: ΣΥΝΟΛ_ΚΟΣΤΑΡΧΗ ΓΡΑΨΕ "ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: " ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣ_ΕΣΩΤ ΓΡΑΨΕ "ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: " ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣ_ΕΞΩΤ ΣΥΝΟΛ_ΚΟΣΤ <- ΕΠΙΣ_ΕΣΩΤ*3/10 + ΕΠΙΣ_ΕΞΩΤ*8/10 ΓΡΑΨΕ "ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ", ΣΥΝΟΛ_ΚΟΣΤΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣευχαριστω ,θα προσπαθησω να τα μετατρεψω...
SirDiman Απρίλιος 1, 2011 #14 Απρίλιος 1, 2011 C programming.com - Your Resource for C and C++ Programming καλο διαβασμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.