Jump to content

Logitech ασύρματο ποντίκι - ποιο;

Chosen

Recommended Posts

Ποιο έχετε και ποιο προτείνετε από τα ασύρματα ποντίκια της Logitech; Με απασχολούν κυρίως η αυτονομία και τα έξτρα κουμπιά στον αντίχειρα (πρέπει να έχει 2), και ψάχνω κυρίως μαρτυρίες ως προς τυχόν προβλήματα και το αν παίζουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Παλιά είχα ένα bluetooth της Logitech (900 αν δεν κάνω λάθος) που είχε και βάση να φορτίζει, αλλά δεν βλέπω να έχουνε κάτι τέτοιο διαθέσιμο πλέον.

Τέλος: δεξιόχειρ :hehe:

Επειδή δε μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες, είναι κανονικό μέγεθος ή μικρό (για φορητό και-καλά); Δε με βολεύουν τα λαπτοπίσια/μικρά :(

Αυτό το έχει κανείς;

Λάθος, αυτό λέω: Wireless Mouse M510

Το anywhere το εχω εγω ειναι μικρο ποντικι, οι μεγιστες διαστασεις του ειναι 10cm Χ 6cm.

Εαν βολευεσαι με τα μικρα ποντικια ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις.

Παιζει κυριολεκτικα σε οποιαδηποτε επιφανεις μπορεις να φανταστεις χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Η ροδελα του δεν εχεις μεσαιο κλικ. Πατωντας τη γινεται αυτο ultra γρηγορο scrolling αν καταλαβαινεις τι εννοω.

Μαζι με τις μπαταριες εχει το σωστο (για μενα) βαρος για να εχεις ελεγχο στη κινηση του.

Με μπαταριες eneloop 2000mah βγαζει περιπου 60-70 μερες καθημερινης 6ωρης χρησης.

Απο πολλα μικρα ποντικια που εχω δοκιμασει το θεωρω οτι καλυτερο υπαρχει.

Απο οτι βλεπω η τιμη του εχει παει στα υψη, οταν το ειχα αγορασει εγω περυσι τον Οκτωβρη ειχε 45Ε...

Αν δε ε βολευουν τα μικρα το αντιστοιχο μεγαλο του ειναι αυτο αλλα δεν εχω δοκιμασει.

Για την δουλειά το θέλω, γι'αυτό δε μου χρειάζεται το μικρό μέγεθος που δε με βολεύει κιόλας.

Καλό φαίνεται το Performance MX, πολύ θετικό το ότι έχει USB φόρτιση!

Οι τιμές του online μαγαζιού της Logitech ήταν πάντα τσιμπημένες, ο μόνος λόγος που μπήκα εις το τριπίδιον είναι μια έκπτωση που "πρέπει" (lol) να χρησιμοποιήσω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.