Jump to content

Συνδεση x-fi xtreme music με ενισχυτη

trikis

Recommended Posts

βασικα,

Το spdif δεν περνάει πολυκάναλο ήχο , μόνο δυο κανάλια.

περναει οτι του δωσεις, αλλο αν δε κανει upmix αυτο ειναι δουλεια του ενισχυτη.

Η X-Fi έχει την δυνατότητα από τα βύσματα της να βγάλει μέχρι και 5.1

Μεχρι και 7.1

Νομίζω ότι το φις MIC ( στην κάρτα ) βγάζει το SUB + Front.

Το φις MIC ειναι το Digital+line in μαζι. (sub+κεντρικο+πλαγιο ειναι σε 1 + αλλη μια για πισω+πλαγιο + αλλη μια μονο για stereo εξοδο μπροστα/ακουστικα αποκλειστικα )

for the rec...υποτιθεται πως παιζει αναλογικα 24/192 στερεο ομως 24/96 σε πολυκαναλο και εγραφη.

Κάθε μοντέλο κάρτας έχει τα δικά του τερτίπια.

Όποιος θέλει την απόλυτη συνδεσμολογία ηχείων , κοιτάει το Help file ή το βιβλίο της κάρτας.

Η ενασχόληση μου με την κάρτα και οι φωτογραφίες είναι από το 2006.

Για το μόνο που υπογράφω είναι ότι το spdif στο πανελ της Creative ,

περνά μόνο δυο κανάλια.

Παιδες σας ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη...Οποτε δηλαδη με λιγα λογια αν κανω την πατεντα που ειχαν κανει στο thread που εχει γινει λινκ πιο πριν, με το digital bracket της μητρικης θα βγαλω πολυκαναλο ηχο η οχι??Με μπερδεψαν οι γνωμες σας

Επισης οταν λες πανελ της καρτας ποιο εννοεις?το πισω μερος η αυτο που εχει φωτογραφει?

Οποτε δηλαδη με λιγα λογια αν κανω την πατεντα που ειχαν κανει στο thread που εχει γινει λινκ πιο πριν, με το digital bracket της μητρικης θα βγαλω πολυκαναλο ηχο η οχι??

ΟΧΙ

δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευεσαι.

παρε ενα καρφι σε rca βαλτο στο digital out της creative και ριχτο στον ενισχυτη και τελειωνει η υποθεση..και dolby digital και dts θα κλειδωνει ο ενισχυτης.

Λοιπον παιδες καταρχας εκανα την συνδεση με rca->mini jack για στερεοφωνικα ηχεια και οχι 5.1 αλλα υπαρχει η εξης απορια.Ο ηχος δεν ακουγεται τοσο δυντατα και με τοσο καλη ποιοτητα οπως οταν ειναι συνδεδεμενος ο ενισχυτης με ενα cd player με οπτικη.Αυτο οφειλεται στην αποδοση της οπτικης σε σχεση με το rca?

Τελικως(ή για μεχρι στιγμης)θα μεινω με τον ανταπτορα και το coaxial οπως ειπατε οι περισσοτεροι αλλα οταν το συνδεσα η ποιοτητα του ηχου που ηταν στα ιδια db στον ενισχυτη με το rca που αναφερω πανω,ο ηχος αλλοιωθηκε απιστευτα!Εχω κανει κατι λαθος?Το spdif το εχω ρυθμισει στα 48HZ και απο το ac3filter,ολα προεπιλογη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.