Jump to content

Συνδεση x-fi xtreme music με ενισχυτη

trikis

Recommended Posts

Καλημερα σας....Εχω και γω την xtreme music και θελω να την συνδεσω με τον ενισχυτη yamaha rx-v 467.προφανως τοslink δεν κανει απ'οτι εχω διαβασει απο αλλους που το εχουν δοκιμασει καθοτι δεν το υποστηριζει η καρτα.Αν συνδεσω 3,5mm mono jack---> mono rca απ'το digital out που εχει η καρτα ηχου και μπει στην θυρα coaxial του ενισχυτη θα ακουω ταινιες dd dts ac3 οταν φυσικα υποστηριζεται?

Εχει δοκιμασει κανεις κατι αντιστοιχο ή κατι αλλο???

Έχω κάνει πατέντα , και προσάρμοσα το μπροστινό Πανελ απο Audigy 2 στην X-Fi music .

Ηταν ένα θέμα που το ξεκίνησε ένας Ρώσος , έπειτα μπήκε και ένας Γιαπωνέζος προσφέροντας γνώσεις,

και τέλος μπήκα και εγώ , κάνοντας πράξη την θεωρία , και προσφέροντας την αποδεδειγμένα σωστή παραμετροποίηση της καλωδιο-ταινίας .

Το κέρδος ... RCA-SPDIF + οπτική σύνδεση για κάθε χρήση , συν τα βύσματα , για Midi - MiC - Phones & FireWire & Remote control.

post-1692-1416075114,0328_thumb.jpg

post-1692-1416075114,9972_thumb.jpg

post-1692-1416075115,0166_thumb.jpg

post-1692-1416075115,2653_thumb.jpg

χαχαχα.πανικος...συγχαρητηρια παντως.εγω ελεγα να κανω την πατεντα με το bracket αυτο ASUS Motherboard S/PDIF Digital Optical Audio Bracket on eBay (end time 01-Apr-11 04:21:24 BST) πανω στο spdif της πλακετας της καρτας!!θα εχω ψηφιακο ηχος οπως και συ ετσι?

Το ξέρω αυτό το νταλαβέρι , είναι απλά βύσματα με καλώδιο , που κάπου θα πρέπει να συνδεθεί.

Όμως είναι για κάποιες ενσωματωμένες κάρτες ήχου σε μητρική, και δεν έχει σχέση με την X-Fi ..

το spdif βγαζει max 44/48khz ενω το optical μεχρι και 96Khz (στην x-fi)

Κοιτα αυτο,

Creative Sound Blaster X-Fi I/O Drive Upgrade Kit on eBay (end time 02-Apr-11 17:16:32 BST)

Παλια υπηρχε και μια καρτα επεκτασης με 2 οπτικες πανω αλλα σταματησε.

το spdif βγαζει max 44/48khz ενω το optical μεχρι και 96Khz (στην x-fi)

Κοιτα αυτο,

Creative Sound Blaster X-Fi I/O Drive Upgrade Kit on eBay (end time 02-Apr-11 17:16:32 BST)

Παλια υπηρχε και μια καρτα επεκτασης με 2 οπτικες πανω αλλα σταματησε.

Φιλε μου για το spdif τι εννοεις οτι βγαζει max 44/48?του πισω πανελ η στης καρτα την πλακετα?και η καρτα υποστηριζει dd & dts τα οποια εχουν 48Khz.οποτε δεν ειμαι καλυμενος?

Δεν ξέρω τι είδες ..

Τράβα μια καλή φωτογραφία απο την κάρτα σου,

και βάλε να δούμε την πλακέτα, για να σου δώσω 100% έγκυρη άποψη.

Tα εχω ανεβασει παραπανω!!!περιμενω την απαντηση σου για να παραγγειλω το "μωρο"...:mobile1:

Σχετικά με το spdif και όλες τις λειτουργίες , υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα επάνω στο πανελ ,

Καμιά σύνδεση πάνω στο καλώδιο ( σκληρού δίσκου) δεν είναι αυτόνομη = συνδέεις κάτι και παίζει .

Με απλά λόγια , τα καλώδια μεταφέρουν ψηφιακά σήματα , και το πάνελ τα μετατρέπει σε λειτουργίες με καταλλήλους αποκωδικοποιητές.

Οτι το πανελ Audigy 2 εχει μονο 48Khz Εξοδο ειναι αληθεια ,

αλλά δεν χαλάει το γλυκό , γιατί τα υλικά στην X-Fi που πιάνουν 96KHz είναι συμβατά προς τα κάτω.

Σαν ενα μόντεμ συνχρονιζουν με ότι υπάρχει από την άλλη πλευρά.

Το spdif δεν περνάει πολυκάναλο ήχο , μόνο δυο κανάλια.

εικόνες ..

post-1692-1416075118,1339_thumb.gif

post-1692-1416075118,2158_thumb.gif

post-1692-1416075118,2814_thumb.gif

Και τώρα θα σου πω την απλή λύση .

Η X-Fi έχει την δυνατότητα από τα βύσματα της να βγάλει μέχρι και 5.1

Νομίζω ότι το φις MIC ( στην κάρτα ) βγάζει το SUB + Front.

Και τα άλλα δυο ζευγάρια τα περιφερειακά. ( satelites )

Η κάρτα έχει μέσα της αποκωδικοποιητή Dolby + DTS

Το θεματάκι είναι οτι χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί ,

έναν σοβαρό πρόγραμμα αναπαραγωγής .

Το μόνο συμβατό και δοκιμασμένο είναι το PowerDVD 8 & 9

Στην ρύθμιση του προγράμματος ( για να δουλέψει ο αποκωδικοποιητής δηλώνεις έξοδο SPdif )

Η έξοδο ήχου , είναι πάντα οι αναλογικές της κάρτας.

Αρα ... με απλά βύσματα και τρεις στερεοφωνικούς ενισχυτές έχεις ήχο ..

Η διαφορετικά , 6 αυτό-ενισχυόμενα ηχεία .

Εγω εχω δυο ζευγάρια YAMAHA + SUB , και τα δουλεύω ως 2+2 και όχι ως 5.1 .

Για τον λόγο οτι βλέπω ελάχιστες ταινίες, και ασχολούμαι με ήχο, περισσότερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.