Jump to content

Internet Explorer 9

Freak

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον ΙΕ9.

Κατέβασα λοιπόν τον νέο browser, αλλά έχω κάποια προβλήματα με το adobe flash player, δλδ, είμαι πχ στο youtube, όταν πάω να φώ κάποιο video μου λέει "you need to upgrade AFP...." όταν πάω να κάνω την αναβάθμση μου λέει πως δεν υπάρχει διαθέσιμο upgrade για τον IE9. επίσης και εδώ "the lab" πάλι μου βγάζει συνέχεια κάτω -κάτω "the web site wants to install the following add-on: AFP....."πατάω αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα. Τι κάνω το αφήνω προς το πάρόν γιατί ακόμα δεν υποστηρίζεται ή παίζει κάποιο άλλο πρόβλημα?

Ευχαριστώ και sorry για το μέγεθος...

Προφανώς έχεις εγκαταστήσει και τρέχεις την 64bit έκδοση του Internet Explorer 9. Τρέξε την 32bit έκδοση του Explorer και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τον Adobe Flash Player.

Ακόμα η Adobe δεν έχει βγάλει τελική έκδοση για 64bit Explorer.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω άλλο ένα θέμα προσπαθώ να διαγράψω τον explorer και λέει ότι δεν μπορώ γιατί είναι το Trustedinstaller κοίταξα στο internet και βρήκα 2-3 πράγματα για το πως μπορώ να το παρακάμψω και να καταφέρω να το διαγράψω αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα, γιατί ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.