venom7 Φεβρουάριος 23, 2012 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Μα οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά και σε παίρνει και άλλο παρόλο που είσαι με αέρα.Όσο είσαι <=80βαθμούς είσαι μια χαρά.Για μένα βάλ'τον όσο πάει μέχρι να φτάσεις αυτήν τη θερμοκρασία.Επειδή και στην πραγματικότητα δε θα τη φτάσεις ποτέ και δεύτερον είσαι εντελώς safe και πάνω από τους 80.Απλά είναι ένα καλό όριο και ψυχολογικό.Τεσπα...καλοδούλευτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Φεβρουάριος 23, 2012 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Σε ixxxx cpu οι μεταβαλλομενες τιμες του LLC offset πηγαζουν απο τη cpu ή απο το chipset?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 24, 2012 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 [MENTION=58]Freedom[/MENTION]Ελπίζουμε όταν βρεις χρόνο να μας κάνεις ένα φροντιστήριο (ακόμα ένα μάλλον, το πρώτο ήταν ήδη πολύ κατατοπιστικό) για το offset και αν είναι δυνατό να ποστάρεις και μερικές ρυθμίσεις από το bios. Όπως βλέπω έχεις asus μητρική με p67 (εγώ έχω την sabertooth p67)Επειδή δεν το βλέπω (ξεκινησα να γράφω bits and parts, ειναι ηδη 3 σελιδες χωρις παραδειγματα - που χρειαζονται - και χωρίς screen captures -αυτά να δεις πόσο χρειάζονται) και για να μην μεινει πισω το OC σου θα το κάνουμε διαφορετικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Φεβρουάριος 26, 2012 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 godslayer, το CPU σου είναι διαλεγμένο κομμάτι κατ' εμέ... Εμένα η δικιά μου η πατάτα θέλει 1.325V για τα 4.5GHz... Και από θερμοκρασίες, ο "ζεστός" πυρήνας πάει μέχρι 70 βαθμούς (Prolimatech Megahalems) (οι άλλοι 3 από 64-67). Βέβαια, δεν ξέρω αν βάζω κάποια ρύθμιση λάθος. Πως σχετίζεται το VID που δείχνει το CoreTemp με το πόσο καλό κομμάτι είναι το CPU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 26, 2012 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 εμένα 1.22-1.23 για 4550-4600mhz/με 1.285 παίζει 4790mhz και με 1.33 4900-4930mhzόλα με max 58C σε νορμάλ χρήση(καθημερινές λειτουργίες)και 68C max σε Intel burn test :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Φεβρουάριος 26, 2012 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 άλλος από εκεί.. που τα βρίσκετε ρε παιδιά τέτοια κομμάτια? ψωνίζετε από συγκεκριμένο μαγαζί ή έχετε κανένα κονέ στην Intel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 26, 2012 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 όχι απλά εγώ έψαχνα να βρω κάτι σε νορμαλ τιμή κι κοίταγα παντούβέβαια σκέφτηκα να τον δώσω αλλά κάτω απο 230ε ούτε καν τον δίνω αλλά ούτε και βρίσκεται αγοραστής xDBTW εμένα παίζει max εδώhttp://hwbot.org/submission/2256609_firekillergr_3dmark_vantage___performance_radeon_hd_5870_26761_marksσχεδόν max γιατί κανονικά παίζει 5560mhz@1.65v Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdemetri Φεβρουάριος 28, 2012 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Καλά μερικοί νομίζουν ότι μερικά ms λιγότερο για να εκτελεστεί μια εργασία με την CPU αξίζει τον κόπο και : 1) την σπατάλη ενέργειας αλλά και 2) το κόστος για ψύκτρες, ανεμιστήρια κ.τ.λ Νομίζω από τα τεστ που έκανα σε 2500k-2600k ότι ένα άνετο OC στα 4300 - 4400 MHz δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα σε επιδόσεις, θερμοκρασίες, χρόνους ζωής CPU, κόστος κ.τ.λ Έχω τον 2500k μου στα 1.28V (- max vcore στο cpu-z σε Linx AVX με ρύθμιση για full έλεγχο μνήμης -) και είναι σφαίρα ... Τώρα 230€ για cherry picked golden chips .... Τι να πω, ... μπορεί και να βρεθεί κανένας τρελλός ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 28, 2012 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 :wall: lol τι να σου πω ο καθένας καλο θα ήταν να κοιτάει τις δικες του ανάγκες και απαιτήσεις κι να μην συγκρίνει ανόμοια πράματα εξάλλου άλλο εγώ άλλο εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdemetri Φεβρουάριος 28, 2012 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 οκ no problem man ... μην το παίρνεις στραβά δεν ήθελα να θίξω κανέναν την άποψη μου εξέφρασα...εξάλλου γι αυτό δεν είναι τα forum? Θα πρέπει να μπορείς να διαβάζεις και απόψεις που δεν σου αρέσουν χωρίς αναγκαστικά να συμφωνείς αλλά και χωρίς να τσαντίζεσαι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.