Jump to content

The 3700EB Thread

RootX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από yog-sothoth

θεμα ειναι οτι χρειαζονται ψυξη οποσδηποτε γιατι αν τις ακουμπησεις παθαινεις και εγκαυμα ειδικα σε περισσοτερα volt.

Αυτό μπορώ να το πω και εγώ! Δοκίμασα σε ένα φίλο που έχει τις 3700EB με Stock Cooling 240fsb με 2.85v και Sisoft Sandra και η μνήμη πρέπει να χτύπαγε χαλαρά 70+ βαθμούς C !!!!!

• 3 months later...
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Οι δικες μου φτασανε 253fsb με 3.0-3-3-6 κ 2.85...12 ωρες μεμτεστ στα 253 ....(6ωρες ολα τα τεστ κ αλλες 6 μονο τεστ 5 και 8 κ βγαλανε 2 errors στο 8 μονο).......κανανε 200+ passes κ μπαινω στα windows με 253χ10 αλλα σε superpi κτλ μου βγαζει ολο error....τι φταιει???

Αρχική απάντηση από zyx

με 3-2-2 ποσο?

3-2-2-5 sta 216

Αρχική απάντηση από unstoppable

Εσυ τι λες?

Δεν ξερω,αφου στο μεμτεστ ειναι error free ως εκει....(απο μεριας μνημων ρωταω τι φταιει)...

Αρχική απάντηση από SLN

Voltage?

Temps?

Πολυ χαμηλο το 216 ρε αδερφε...

zyx, ποσο πανε εσενα με 3-2-2 + με ποσα βολτια? (σορυ αν εχει αναφερθει ξανα...)

2.85....απο θαρμοκρασιες δεν ξερω,παντως τρα σωβρακακια τους καινε αρκετα....

Αρχική απάντηση από Ujin

Βασίλη, sorry κι όλας και μην το πάρεις στραβά, αλλά κάνεις underclock ή μήπως έχεις 3500ΕΒ και δεν πάνε καθόλου μα καθόλου?

Που κανω underclock???Δεν παρεξηγιεμαι....συνεχισε...!3700eb ειανι κ οι δικες μου...

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:50]

Που κανω underclock???Δεν παρεξηγιεμαι....συνεχισε...!3700eb ειανι κ οι δικες μου...

Για τις ΕΒ λέω βρε. Αυτό δεν ειναι το θέμα του thread?

233 με 3-2-2-8 στα 2,85v δίνει η OCZ στο site της.

Εσύ είσαι με 216. Γιάυτό ρωτάω.

Αρχική απάντηση από SLN

Παιζει το ενδεχομενο να μην γουσταρει η MSI τις ΕΒ??

Αλλιως δεν εξηγειται...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=41487&page=2&pp=25

Αρχική απάντηση από Ujin

Για τις ΕΒ λέω βρε. Αυτό δεν ειναι το θέμα του thread?

233 με 3-2-2-8 στα 2,85v δίνει η OCZ στο site της.

Εσύ είσαι με 216. Γιάυτό ρωτάω.

:( Nai,τωρα το επιασα τι ειπες....

Μπορει καποιος να μου πει στις συγκεκριμενες μνημες(3500εβ εχω οποτε το ιδιο ειναι..) πως εχετε αφαιρεσει τα heatspreader τους?? Λιγο που δοκιμασα δεν μπορουσα να καταλαβω πως βγαινουν και το αφησα μην χαλασω τπτ..για πειτε...:wassat:

Αρχική απάντηση από Ujin

Ούτε εγγύηση θα έχεις μετά βέβαια. Το αυτοκόλλητο τις ocz είναι κολλημένο και στα κλιπάκια και αν το βγάλεις, πάει η εγγύηση.

λίγο προσοχή θέλει σε εκείνο το σημείο ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.