Jump to content

The 3700EB Thread

RootX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:17]

Αχ νομιζω οτι ειμαι το πιο παρεξηγημενο ατομο στο φορουμ :tomato:

ρε δεν ειμαι αυτο που νομιζετε..... κατα βαθος ...ποναω οταν βαραω τον αλλον :flower:

sorry helly it was a joke....:o

Α δε ξερω τώρα προσβληθηκα!Θα λυσουμε τις διαφορες μας σε ring. :boxed::jump: :jump: :jump:

Oσο για σενα yog στα πα και στο τηλεφωνο αφου το βλεπεις τα παιδια δεν ειναι για πολλα.Παρτες και δωσε 3.2 volt στην MAX3 να μας πεις που πανε

;)

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

@ zyx: δεν τις δοκίμασα με τις μαμίσιες, όπως είδες έφυγαν αμέσως..

@ Brwmogazos: σε 5/4 όχι, δεν τις δοκίμασα καθόλου... Αυτή τι στιγμή είμαι με ένα msi 875P FISR(ver 2.0) που δίνει max 3.0V στις μνήμες, οπότε τερματίζω 1:1 στα 250.

ο ANDY απο OCZ μου ειπε πως 235 fsb 5/4 Που 8ελω με 5/4 δεν εχουν προβλημα...αν και το 8εωρω οχι και τοσο ευκολο να γινει με στα8εροτητα...

μου φενεται με βαζουν σε μπελαδες...

1ον γιατι η ασους δεν ακουει με κας 3 και 5/4 και δευτερον γιατι ο επεξεργαστης μου παει 295fsb στα8ερα με 1.75 ρευμα...

με βλεπω για κανεναν 3.4 να ξεφυγω απο το

multi του 2.8...οπου ναναι πεφτουν και οι τιμες...22 Ιουνιου?

Φανη καλημερα ! :)

Μερικες αποριες ...:unsure:

1) Τα 250 στην epox ειναι με 3-2-2-5 ή 2.5-2-2-5 ??

2) Με 2.5-2-2-5 πως πανε ???

3) Στην IC7 ανοιγουν το street racer ????

4) Πως εχεις δει οτι συμπεριφερονται με το ρευμα ??? Περιπου δηλαδη ποσα Mhz κερδιζουν ανα 0.1V ??? Τουλαχιστον απο οσο εχεις δει μεχρι τα 3.1V πως ανεβαινουν ?

Thanks και καλη συνεχεια :flower:

Φάνη κρίμα για την μητρική, γιατί ήταν ιδανική για test μνημών.. Ελπίζω ακολουθώντας την Αριστείδια....οδό να πάς καλύτερα. Το μόνο πρόβλημα με την Asus είναι ότι αν δώσεις τάσεις στίς μνήμες πάνω απο 3,2V σε φορτίο θα σου το ρίχνει στα 3,18V περίπου ότι και να κάνεις. Αρα να ευχόμαστε όλοι μαζί να πάνε καλά μέχρι τα 3,2V....:)

Αριστειδη εισαι σιγουρος γιαυτο?

εγω σε 5 ασους που εχω μονταρει με το ενερμαξ το 550 μου το τελευταιο ρεβιζιον μονο 0.2 πεφτει...

απο 3.35 bios περιπου πεφτει στα 3.33

μολις τωρα παλι μετρησα στην δικια μου και απο 3.15 σε bios μου εδειχνε 3.13 με fluctuations τρεχοντας sandra memory burn in....

Αρχική απάντηση από Stelaras

Φανη καλημερα ! :)

Μερικες αποριες ...:unsure:

1) Τα 250 στην epox ειναι με 3-2-2-5 ή 2.5-2-2-5 ??

2) Με 2.5-2-2-5 πως πανε ???

3) Στην IC7 ανοιγουν το street racer ????

4) Πως εχεις δει οτι συμπεριφερονται με το ρευμα ??? Περιπου δηλαδη ποσα Mhz κερδιζουν ανα 0.1V ??? Τουλαχιστον απο οσο εχεις δει μεχρι τα 3.1V πως ανεβαινουν ?

Thanks και καλη συνεχεια :flower:

Γεια χαρά,

οι μνήμες δοκιμάστηκαν σε abit ic7-g, και όχι σε epox.

Με 2.5-2-2-6 και 3-2-2-5 είχα ακριβώς το ίδιο bandwidth, αλλά προτίμησα το 3-2-2-5 μιας και με τα άλλα timings έβγαζαν λάθη νωρίτερα.

Στην ic7-g τα θέλουν όλα στο auto, αλλιώς βγάζουν λάθη.

Με 0.1V κερδίζουν περίπου 5 με 7MHz, αλλά οι μνήμες ζεματάνε και χρειάζονται ψύξη....

Αριστείδη, τελικά(και λόγω του lanparty) πήρα μία msi, και όχι asus...

Δεν τα πάει άσχημα, αλλά δίνει(μέχρι στιγμής) max 3.0V όπου στα 250 οι μνήμες τερματίζουν(σταθερά).

Μάλλον θα εγκαταλείψω τις προσπάθειες με τα P4, έχω μία διεστραμμένη ιδέα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες, :devil:

Μάλλον θα εγκαταλείψω τις προσπάθειες με τα P4, έχω μία διεστραμμένη ιδέα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες

:D Γιατί βρε παιδί μου δεν σε πάει η Intel...Πάλι Athlon... η κανένα Dual:whistling

Αριστειδη εισαι σιγουρος γιαυτο?

Αμα δοκιμάσεις πάνω απο 3,4V μάλλον τα πράγματα χαλάνε λίγο..

Αρχική απάντηση από Stelaras

Οκ .

Με το street racer και με τα υπολοιπα GAT settings δεν εκανες καθολου δοκιμες ?

Αφου τα δοκιμασες ολα ... παρε και εναν FX53 για να συμπληρωσει το καρε ! :woot:

Τα δοκίμασα βρε, απλά εβγαζαν λάθη, τα ήθελαν όλα στο auto.

Αρχική απάντηση από Aristidis

:D Γιατί βρε παιδί μου δεν σε πάει η Intel...Πάλι Athlon... η κανένα Dual:whistling

Χεχε, μέσα έπεσες... ζαχαρώνω dual opterons... αλλά μιλάμε για πολύ ζαχάρωμα.... μέλια στάζουν, :)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 21:13]

Χεχε, μέσα έπεσες... ζαχαρώνω dual opterons... αλλά μιλάμε για πολύ ζαχάρωμα.... μέλια στάζουν, :)

......:D :D :D .....σε ησυχια δεν μπορεις να κατσεις και συ βρε παιδι μου:p :p (ποιος μιλαει τωρα) ...αλλα αμα ειναι για Amd......χαλαλι......:devil: :devil: :p :P

• 4 weeks later...

επειδη εχουμε ασχοληθει παρα πολυ μετα samsung και πολυ λιγο με τις eb και τα mt

στο dfi η φοτο αλλα το λεο εχει την ιδια συμπεριφορα με το shuttle.(nf3)

με 2.9v απο το βιος τις dfi ετρεχε μια μιση ωρα 3dmark 01 και μια μισι ωρα memtest το 5

δεν ειχα για σημερα αλλο χρονο. αφου ετρεχε 11 και μιση ωρα στα 250 με 2,9

πιστευο (αποψη μου) ειναι η καλυτερη μνημη για athlon 64

να πω οτι δεν εχει τερματισει εδω.

post-306-1416071025,232_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.