Jump to content

Ενσυρματο δικτυο ναι, ασυρματο οχι

asimorfotos

Recommended Posts

Καλημερα! Εχω εγκατεστημενα στο pc μου και τα windows 7 και τα windows XP. Εχω για router ενα ενσυρματο της robotics αλλα επειδη υπαρχουν ωρες που πρεπει να μοιραστω την γραμμη εχω ενα stickaki usb της asus που με την βοηθεια του εχω internet. (Δηλαδη υπαρχει ενα δευτερο router στο σπιτι που δινει και ασυρματα και ετσι με το στικακι μπορω να εχω ιντερνετ). Το προβλημα ειναι το εξης:

Μπορω να εχω ιντερνετ ενσυρματα στα windows 7.

Δεν μπορω να εχω ιντερνετ με το stickaki της asus στα windows 7.

Μπορω να εχω ιντερνετ ενσυρματα στα windows XP.

Mπορω να εχω ιντερνετ με το stickaki της asus στα windows XP.

Με αλλα λογια καποια ρυθμιση εχει κανει κατι και το ασυρματο δικτυο με το stickaki μου δεν μπορει να δουλεψει στα windows 7 ενω στα windows XP δουλευει κανονικα. Εχει κανεις καμια ιδεα; Οταν συνδεω το στικακι στην usb στα XP το φωτακι του αναβοσβηνει ψαχνωντας να βρει ασυρματα δικτυα αντιθετα στα windows 7 απλα αναβει και παραμενει ετσι χωρις να ψαχνει... :wall:

μιλας για διαφορετικο μηχανημα ; η στο ιδιο με διαφορετικο λειτουργικο ;

οταν λες δεν εχεις ασυρματο παιζουν πολλα.Αν ειναι διαφορετικο μηχανημα , το αναγνωρισει σαν συσκευη ; πρωτα απο ολα.

Μετα τους οδηγους τους εχεις περασει κανονικα ; εχεις δει αν εχουν βγει νεοι οδηγοι ;

Αν ναι , κανε unistall παλι το device και το προγραμμα (αν εχει) και ξαναπερνατα απο την αρχη

Στο ιδιο μηχανημα εχω και τα δυο λειτουργικα. Το εγραψα στην αρχη πανω πανω.

Ολα πηγαιναν καλα, μεχρι που απο προχτες εγινε αυτο που περιεγραψα. Που σημαινει οτι και τους drivers εχω περασει κανονικα και τις devices τις βλεπει κανονικα. Και uninstall εκανα και παλι δεν δουλεψε. Μεχρι και νεο στικακι αγορασα και δοκιμασα αλλα το ιδιο μου εκανε. Στα 7 ΔΕΝ δουλευε ενω στα ΧΡ δουλευε κανονικα!! (Στο ιδιο μηχανημα ξαναλεω)

Παιδια, δεν ειναι θεμα ρυθμισεων που εχει να κανει με το ιντερνετ. Βαζω το στικακι και δεν κανει τπτ. Δεν κανει scan να ψαξει να βρει δικτυα, τπτ εντελως. Η usb ομως δουλευουν κανονικα για τα αλλα. Οποιαδηποτε αλλη συσκευη της βαλω που δεν εχει να κανει με wireless ιντερνετ το δουλευει κανονικα.

Οπως ειπα και πριν oi drivers ειναι περασμενοι κανονικα στα 7. Και οπως ειπα και πριν ολα δουλευαν κανονικα μεχρι πριν απο δυο μερες οπου εντελως ξαφνικα κανει αυτο το κουλο! Και το νεο usb στικακι που πηρα παλι περασα τους drivers κανονικα, μου εβγαλε μνμ οτι ολα πηγαν καλα και μπορω να το χρησιμοποιησω αλλα παρ ολα αυτα το στικακι ενω το εβλεπε δεν εκανε σκαν για δικτυα...

Μάλλον για πρόβλημα των 7 μου κάνει.

Ποιό antivirus έχεις ;;;;;

Σε μια παρόμοια περίπτωση με netbook και ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα το Kaspersky μου προκαλούσε ίδια προβλήματα και μόλις το οούταρα όλα έπαιξαν μια χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.