Jump to content

5.1 ηχεια λιγη βοηθεια

Soldi

Recommended Posts

εχω παρει εδω και καιρο ηχεια 5.1 trust απο e-shop και δεν ξερω πως να τα κανω να παιζουν ολα μαζι. Εχω την εντυπωση πως δουλευουν μονο τα 3. το μεσαιο και τα δυο ακριανα. καθε βοηθεια δεκτη

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

To 5.1 είναι καθαρά πρωτόκολλο ήχου ταινιών DVD .

Και λειτουργεί εάν και εφόσον η ταινία υποστηρίζει 5.1 ,

δεύτερων εάν ο υπολογιστής έχει κάρτα ήχου με ανάλογη υποστήριξη,

τρίτον ... εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD είναι σοβαρό.

Και τέλος τα ηχεία.

Για τα σημερινά δεδομένα , για λογισμικό , τίποτα λιγότερο από το PowerDVD 9.0 Ultra .

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00959

To 5.1 είναι καθαρά πρωτόκολλο ήχου ταινιών DVD .

Και λειτουργεί εάν και εφόσον η ταινία υποστηρίζει 5.1 ,

δεύτερων εάν ο υπολογιστής έχει κάρτα ήχου με ανάλογη υποστήριξη,

τρίτον ... εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD είναι σοβαρό.

:wall:μα και βεβαια,πεντακαθαρα πρωτοκολλο ηχου ταινιων DVD ....και κατι χιλιαδων παιχνιδιων με ηχο 5.1 ....

ΥΓ:Δηλαδη ,τα παιχνιδια που εχουν ηχο 5.1 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ το power DVD

και β)υπαρχουν και αλλα προγραμματα για ταινιες 5.1 τα οποια ειναι και δωρεαν...πχ media player classic

υπαρχουν και αλλα προγραμματα για ταινιες 5.1 τα οποια ειναι και δωρεαν...πχ media player classic

το No 1 για εμενα....!!!! παιζει τα παντα και εχει πολλες επιλογες, για εικονα και ηχο!!

εγω χρησιμοποιω το MPC-HC χ64.

ΥΓ:Δηλαδη ,τα παιχνιδια που εχουν ηχο 5.1

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ..

Ο πολυφωνικός ήχος στα παιχνίδια , βασίζεται σε άλλες τεχνολογίες ήχου = 3D Sound.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ..

Ο πολυφωνικός ήχος στα παιχνίδια , βασίζεται σε άλλες τεχνολογίες ήχου = 3D Sound.

Αλλο πολυφωνικος αλλο πολυκαναλος.

Με απλα λογια,για να μην διυλιζουμε τον κωνωπα

Αμα δεν εχω το power dvd και βαλω μια xfi στο crysis με ηχεια 5.1 ,θα ακουω διαφορετικους ηχους απο εμπρος αριστερα-εμπρος δεξια-κεντρο-πισω αριστερα-πισω δεξια-σαμπγουφερ ναι η οχι?Θα ακουω και με το παραπανω!Τωρα αν το λενε 3d sound η 3birds sitting η 3Ε η 11888 η ΕΑΧ η DTS η Μεροπη ειναι μαλλον ασχετο.

Έχω σταματήσει να χαλιέμαι , με οτι γράφει ο κάθε ανώνυμος στο Ιντερνετ .

Δεν με ενδιαφέρουν οι απορίες των μοντεράητορ του φόρουμ.

Ιδιαίτερα όταν ο εγωισμός τους, γίνετε το κέντρο της συζήτησης .

Γιατί το κουράζεις ?

1ον ψιλο είπες πατάτα

2ον δεν βοηθάς

3ον το παιδί είπε οτι θέλει να δουλεύουν όλα μαζί χωρίς να διευκρινίσει εάν αναπαράγει πολυκάναλο ήχο η εάν απλά θέλει να ακούει τα mp3 του και απο τους 5 δορυφόρους.

Έχω σταματήσει να χαλιέμαι , με οτι γράφει ο κάθε ανώνυμος στο Ιντερνετ .

Δεν με ενδιαφέρουν οι απορίες των μοντεράητορ του φόρουμ.

Ιδιαίτερα όταν ο εγωισμός τους, γίνετε το κέντρο της συζήτησης .

μπι μαη γκεστ εντ προυβ μη ρονγκ.

Δεν εχω απολυτως κανεναν εγωισμο.

Αντιθετως απανθιζω τις κοτσανες που πετας κατα καιρους,παραθετω το αγαπημενο μου τοπ 3.

1)Το wifi σε λινκ 600 μετρα βγαζει προβλημα με την υγρασια .Βαθμολογια 10/10

2)Η υδροψυξη ειναι αναξιοπιστη επειδη η αντλια ψυχεται απο το ψυκτικο μεσον (το νερο) . (σχετικη αττακα ρουτΧ :"εχεις αεροψυκτο αυτοκινητο ε?") βαθμολογια 9/10

3)Τα παιχνιδια δεν εχουν 5.1 ηχο. Βαθμολογια 8/10

Γιατί το κουράζεις ?

1ον ψιλο είπες πατάτα

2ον δεν βοηθάς

3ον το παιδί είπε οτι θέλει να δουλεύουν όλα μαζί χωρίς να διευκρινίσει εάν αναπαράγει πολυκάναλο ήχο η εάν απλά θέλει να ακούει τα mp3 του και απο τους 5 δορυφόρους.

Αμα είσαι εσύ Guru master , εγώ είμαι Χαλβάς Φαρσάλων γεμάτος γλύκα ..

Αλλά όλοι για να κάνετε τις κουτσομπόλες είστε πρώτοι .

3ον το παιδί

Αφου καίγεσαι για το παιδί , εξήγησε του γιατί στα AVI δεν θα δει ποτέ 5.1 .

Αμα είσαι εσύ Guru master , εγώ είμαι Χαλβάς Φαρσάλων γεμάτος γλύκα ..

Αλλά όλοι για να κάνετε τις κουτσομπόλες είστε πρώτοι .

3ον το παιδί

Εγώ Guru master δεν είμαι εσύ για χαλβάς παίζεις...

5.1 σε avi μπορεί να ακούσει μια χαρά διότι πολλά προγράμματα σου δίνουν την δυνατότητα να διατηρήσεις τον ήχο της αρχικής πηγής κατά την συμπίεση, ψάξου λίγο...

@Soldi Τα περισσότερα Mkv εάν όχι όλα έχουν πολυκάναλο ήχο και όχι στερεοφωνικό

Εάν το βίντεό σου έχει stereo κωδικοποίηση ήχου αντιλαμβάνεσαι ότι θα έχεις 2 κανάλια μόνο.

Στην καλύτερη περίπτωση ανάλογα την κάρτα ήχου σου να ακούσεις τα 2 κανάλια αλλά απο όλα τα ηχεία

(εάν θες άλλαξε τα post σου στα Ελληνικά)

Overvolt Αυτό σου κάνει για 6κάναλο .avi ή να σου βρω άλλο??

http://rapidshare.com/files/455476558/test_ac3.rar

Μπες στον πίνακα ελέγχου στην κάρτα ήχου σου και τρέξε κάνα τεστ στα ηχεία, αλλιώς μπορείς να κατεβάσεις κάνα 5.1 sound sample (από γοογλε π.χ. kellyindustries) να δεις αν δουλεύουν.

vlc

3ον το παιδί

To .avi είναι ένα είδος multimedia container το οποίο δε προσδιορίζει απαραίτητα ούτε το είδος της συμπίεσης βίντεο που περιέχει ούτε το είδος της συμπίεσης ήχου. Μπορεί για παράδειγμα να έχει ήχο MPEG-1 Layer II, MPEG Surround ή άλλα

συνεπώς μπορεί να δει 5.1 με το κατάλληλο αρχείο .avi και τον κατάλληλο πρόγραμμα αναπαραγωγής

εχω παρει εδω και καιρο ηχεια 5.1 trust απο e-shop και δεν ξερω πως να τα κανω να παιζουν ολα μαζι. Εχω την εντυπωση πως δουλευουν μονο τα 3. το μεσαιο και τα δυο ακριανα. καθε βοηθεια δεκτη

Αν όλα έχουν ρυθμιστεί και στα στέρεο κομμάτια ήχου θες ακόμα να παίζουν όλα τα ηχεία, τότε ψάξε κάτι ανάλογο του CMSS της Creative που στην ουσία δίνει στέρεο ήχο σε όλα τα κανάλια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.