Soldi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2011 εχω παρει εδω και καιρο ηχεια 5.1 trust απο e-shop και δεν ξερω πως να τα κανω να παιζουν ολα μαζι. Εχω την εντυπωση πως δουλευουν μονο τα 3. το μεσαιο και τα δυο ακριανα. καθε βοηθεια δεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 σε τι εφαρμογη θες να τα χρησιμοποιησεις?η καρτα ηχου σου υποστηριζει 5.1?σε ΜΡ3 ειναι φυσικο να παιζουν μονο 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 31, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 To 5.1 είναι καθαρά πρωτόκολλο ήχου ταινιών DVD . Και λειτουργεί εάν και εφόσον η ταινία υποστηρίζει 5.1 ,δεύτερων εάν ο υπολογιστής έχει κάρτα ήχου με ανάλογη υποστήριξη,τρίτον ... εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD είναι σοβαρό. Και τέλος τα ηχεία. Για τα σημερινά δεδομένα , για λογισμικό , τίποτα λιγότερο από το PowerDVD 9.0 Ultra .http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00959 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 To 5.1 είναι καθαρά πρωτόκολλο ήχου ταινιών DVD . Και λειτουργεί εάν και εφόσον η ταινία υποστηρίζει 5.1 , δεύτερων εάν ο υπολογιστής έχει κάρτα ήχου με ανάλογη υποστήριξη, τρίτον ... εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD είναι σοβαρό. μα και βεβαια,πεντακαθαρα πρωτοκολλο ηχου ταινιων DVD ....και κατι χιλιαδων παιχνιδιων με ηχο 5.1 .... ΥΓ:Δηλαδη ,τα παιχνιδια που εχουν ηχο 5.1 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ το power DVD και β)υπαρχουν και αλλα προγραμματα για ταινιες 5.1 τα οποια ειναι και δωρεαν...πχ media player classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 31, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 υπαρχουν και αλλα προγραμματα για ταινιες 5.1 τα οποια ειναι και δωρεαν...πχ media player classicτο No 1 για εμενα....!!!! παιζει τα παντα και εχει πολλες επιλογες, για εικονα και ηχο!! εγω χρησιμοποιω το MPC-HC χ64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 31, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 ΥΓ:Δηλαδη ,τα παιχνιδια που εχουν ηχο 5.1 Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα .. Ο πολυφωνικός ήχος στα παιχνίδια , βασίζεται σε άλλες τεχνολογίες ήχου = 3D Sound. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 31, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα .. Ο πολυφωνικός ήχος στα παιχνίδια , βασίζεται σε άλλες τεχνολογίες ήχου = 3D Sound.Αλλο πολυφωνικος αλλο πολυκαναλος.Με απλα λογια,για να μην διυλιζουμε τον κωνωπαΑμα δεν εχω το power dvd και βαλω μια xfi στο crysis με ηχεια 5.1 ,θα ακουω διαφορετικους ηχους απο εμπρος αριστερα-εμπρος δεξια-κεντρο-πισω αριστερα-πισω δεξια-σαμπγουφερ ναι η οχι?Θα ακουω και με το παραπανω!Τωρα αν το λενε 3d sound η 3birds sitting η 3Ε η 11888 η ΕΑΧ η DTS η Μεροπη ειναι μαλλον ασχετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 31, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 3birds shiting Fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 31, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Έχω σταματήσει να χαλιέμαι , με οτι γράφει ο κάθε ανώνυμος στο Ιντερνετ . Δεν με ενδιαφέρουν οι απορίες των μοντεράητορ του φόρουμ.Ιδιαίτερα όταν ο εγωισμός τους, γίνετε το κέντρο της συζήτησης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 1, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Γιατί το κουράζεις ?1ον ψιλο είπες πατάτα2ον δεν βοηθάς 3ον το παιδί είπε οτι θέλει να δουλεύουν όλα μαζί χωρίς να διευκρινίσει εάν αναπαράγει πολυκάναλο ήχο η εάν απλά θέλει να ακούει τα mp3 του και απο τους 5 δορυφόρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 1, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Έχω σταματήσει να χαλιέμαι , με οτι γράφει ο κάθε ανώνυμος στο Ιντερνετ . Δεν με ενδιαφέρουν οι απορίες των μοντεράητορ του φόρουμ.Ιδιαίτερα όταν ο εγωισμός τους, γίνετε το κέντρο της συζήτησης .μπι μαη γκεστ εντ προυβ μη ρονγκ.Δεν εχω απολυτως κανεναν εγωισμο.Αντιθετως απανθιζω τις κοτσανες που πετας κατα καιρους,παραθετω το αγαπημενο μου τοπ 3.1)Το wifi σε λινκ 600 μετρα βγαζει προβλημα με την υγρασια .Βαθμολογια 10/102)Η υδροψυξη ειναι αναξιοπιστη επειδη η αντλια ψυχεται απο το ψυκτικο μεσον (το νερο) . (σχετικη αττακα ρουτΧ :"εχεις αεροψυκτο αυτοκινητο ε?") βαθμολογια 9/103)Τα παιχνιδια δεν εχουν 5.1 ηχο. Βαθμολογια 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 1, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Oταν πας στο control panel /sound .... speakers ... configurationειναι επιλεγμενο το 5,1?Αν ναι , κανεις το τεστ και ο ηχος βγαινει μονο απ τα 3 ηχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldi Απρίλιος 1, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 ok gia ta paixnidia alla ama thes na deis tainia to vlc leei tipota giati den tis grafw se dvd alla einai .avi sunithws Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 1, 2011 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Γιατί το κουράζεις ?1ον ψιλο είπες πατάτα2ον δεν βοηθάς 3ον το παιδί είπε οτι θέλει να δουλεύουν όλα μαζί χωρίς να διευκρινίσει εάν αναπαράγει πολυκάναλο ήχο η εάν απλά θέλει να ακούει τα mp3 του και απο τους 5 δορυφόρους.Αμα είσαι εσύ Guru master , εγώ είμαι Χαλβάς Φαρσάλων γεμάτος γλύκα .. Αλλά όλοι για να κάνετε τις κουτσομπόλες είστε πρώτοι . 3ον το παιδίΑφου καίγεσαι για το παιδί , εξήγησε του γιατί στα AVI δεν θα δει ποτέ 5.1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldi Απρίλιος 1, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 peite na mathw gt den kserw. exw katevasi kai poiothta blu ray auta kanoun tipota me 5.1? an nai thelei kapoio programma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 1, 2011 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Βρήκα την λύση για το πρόβλημα σου είναι γραμμένη εδώ ... Αμα δεν ξέρεις Ελληνικά, δεν θα την διαβάσεις .. http://www.thelab.gr/1063002403-post3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldi Απρίλιος 1, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 ok mhn eisai toso apotomos katalaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 1, 2011 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Αμα είσαι εσύ Guru master , εγώ είμαι Χαλβάς Φαρσάλων γεμάτος γλύκα .. Αλλά όλοι για να κάνετε τις κουτσομπόλες είστε πρώτοι . 3ον το παιδίΑφου καίγεσαι για το παιδί , εξήγησε του γιατί στα AVI δεν θα δει ποτέ 5.1 .Εγώ Guru master δεν είμαι εσύ για χαλβάς παίζεις...5.1 σε avi μπορεί να ακούσει μια χαρά διότι πολλά προγράμματα σου δίνουν την δυνατότητα να διατηρήσεις τον ήχο της αρχικής πηγής κατά την συμπίεση, ψάξου λίγο...@Soldi Τα περισσότερα Mkv εάν όχι όλα έχουν πολυκάναλο ήχο και όχι στερεοφωνικόΕάν το βίντεό σου έχει stereo κωδικοποίηση ήχου αντιλαμβάνεσαι ότι θα έχεις 2 κανάλια μόνο.Στην καλύτερη περίπτωση ανάλογα την κάρτα ήχου σου να ακούσεις τα 2 κανάλια αλλά απο όλα τα ηχεία(εάν θες άλλαξε τα post σου στα Ελληνικά)Overvolt Αυτό σου κάνει για 6κάναλο .avi ή να σου βρω άλλο??http://rapidshare.com/files/455476558/test_ac3.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 1, 2011 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Μπες στον πίνακα ελέγχου στην κάρτα ήχου σου και τρέξε κάνα τεστ στα ηχεία, αλλιώς μπορείς να κατεβάσεις κάνα 5.1 sound sample (από γοογλε π.χ. kellyindustries) να δεις αν δουλεύουν.vlc Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Απρίλιος 1, 2011 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 3ον το παιδίΑφου καίγεσαι για το παιδί , εξήγησε του γιατί στα AVI δεν θα δει ποτέ 5.1 .To .avi είναι ένα είδος multimedia container το οποίο δε προσδιορίζει απαραίτητα ούτε το είδος της συμπίεσης βίντεο που περιέχει ούτε το είδος της συμπίεσης ήχου. Μπορεί για παράδειγμα να έχει ήχο MPEG-1 Layer II, MPEG Surround ή άλλασυνεπώς μπορεί να δει 5.1 με το κατάλληλο αρχείο .avi και τον κατάλληλο πρόγραμμα αναπαραγωγήςεχω παρει εδω και καιρο ηχεια 5.1 trust απο e-shop και δεν ξερω πως να τα κανω να παιζουν ολα μαζι. Εχω την εντυπωση πως δουλευουν μονο τα 3. το μεσαιο και τα δυο ακριανα. καθε βοηθεια δεκτηΑν όλα έχουν ρυθμιστεί και στα στέρεο κομμάτια ήχου θες ακόμα να παίζουν όλα τα ηχεία, τότε ψάξε κάτι ανάλογο του CMSS της Creative που στην ουσία δίνει στέρεο ήχο σε όλα τα κανάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.