Jump to content

psu 500w+gtx295?

tavlamari

Recommended Posts

καλησπερα.

θα μπορεσει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο να σηκωσει μια Gainward GTX 295?

CHIEFTEC GPS-500AB 500W PCI-E - - E-SHOP.GR

το μηχανημα περιεχει 2 ανεμιστηρια,1dvd recorder και 1 δισκο.

με τι επεξεργαστή? οριακό το βλέπω. Και νομίζω ότι το συγκεκριμένο PSU δεν έχει 8πινο, άρα θα πρέπει να βρεις αντάπτορα από 6pin σε 8pin. Tο chieftec έχει 2 6pin και η 295 έχει ένα 8pin και ενα 6pin

Δοκίμασε όπως το λες, δεν παίζει να χαλάσεις κάτι.

Ίσως να πρέπει να βγάλεις κανένα oc κλπ, και σε idle θα είσαι οκ, αλλά σε load θα έχεις ζόρι όπως και να έχει. Γενικά σε βλέπω χλωμό αλλά αν σε παίρνει να το δοκιμάσεις κάτι δεν θα χάσεις.

εγω λεω οτι θα "δουλεψει"...αλλα δεν θα το δοκιμαζα..(ιδιως αν μετραει 5ετια+ το psu..:p)

Δεν εχει νοημα να το κρατησεις ετσι ως συστημα..Παρε ενα αλλο psu..

Ποσο σιγουρος εισαι οτι μπορει να αντεξει το τροφοδοτικο στο περασμα του χρονου αν παιζεις πχ 2ωρα τραβωντας του ~25Α στην 12αρα.

Υποθετω 30-32αμπ θα εχει ως max combine η 12αρα.. βαρια 36 που δεν το βλεπω ..οποτε..??!!

καλως αρα με βλεπω να πηγαινω για αλλο..

με ενα 600αρι+ θα μαι καλυμμενος?με μια 4890 που ειχα πανω (100w λιγοτερα εκαιγε)δεν ειχα κανενα προβλημα παντως..να μου πεις δεν καινε το ιδιο.

λοιπον η gtx295 ειναι πανω στο 500αρι προς το παρον χωρις καποιο προβλημα..τωρα ενα αλλο θεμα προεκυψε.επειδη πριν υπηρχε ati πανω στο pc,παω απο πινακα ελεγχου να προσθαφαιρεσω τον catalyst απο εκει αλλα με το που επιλεγω ''αλλαγη''(δεν εχει προσθαφαιρεση)κανει κατι σαν install(μου βγαζει επομενο κτλ)και μετα κολλαει.πως μπορω λοιπον να τον βγαλω ομορφα και ωραια,ωστε να βαλω τους καινουργιους drivers πανω?

παντως οπως ειπαν,προσπαθησε τουλαχιστον να το βοηθησεις λιγο.μην κανεις oc και βγαλε οτι συσκευη δεν χρησιμοποιεις.τους drivers επρεπε να τους βγαλεις πριν αλλαξεις την καρτα.δοκιμασε με τον uninstaller του ατιμαν

λοιπον μπηκαν και οι drivers,ετρεξε και κανα 2 παιχνιδακια και λειτουργει μια χαρα προς το παρον το συστημα.τωρα,επειδη δεν μου παει η καρδια να το αλλαξω το τροφοδοτικο(δεν εχω χρηματα για να τα σκορπιζω ετσι εαν δεν χρειαζεται),εαν το αφησω ετσι,τι κινδυνους εχω?(εαν εχω)

ας ελπισω να ειμαι τυχερος τοτε.ουτως η αλλως η μονη χρηση που κανω σε αυτο το pc ειναι προβολη ταινιων και κανα σερφαρισμα.αμα πεσω στην περιπτωση θα πω μετα οτι τα θελε ο ποπος μου.

ευχαριστω ολους σας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.