tavlamari Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2011 καλησπερα.θα μπορεσει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο να σηκωσει μια Gainward GTX 295? CHIEFTEC GPS-500AB 500W PCI-E - - E-SHOP.GRτο μηχανημα περιεχει 2 ανεμιστηρια,1dvd recorder και 1 δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Μάρτιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 για δοκίμασε αυτό εδώ.μην το πάρεις και σαν ευαγγέλιο, αλλα θα σου δώσει μία προσεγγιστική τιμή κοντά στις ανάγκες σου.eXtreme Power Supply Calculator Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 με τι επεξεργαστή? οριακό το βλέπω. Και νομίζω ότι το συγκεκριμένο PSU δεν έχει 8πινο, άρα θα πρέπει να βρεις αντάπτορα από 6pin σε 8pin. Tο chieftec έχει 2 6pin και η 295 έχει ένα 8pin και ενα 6pin Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάρτιος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 με το συγκεκριμένο είχα 11,35V στη 12αρα με 275gtx σε games οπότε το ξεχνάς για 295. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 30, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 το παραπανω προγραμματακι μου βγαζει Minimum PSU Wattage:448 W και recommended psu wattage 498w.cpu εχω τον c2d e6750.τι να κανω να δοκιμασω και οτι γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 30, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Δοκίμασε όπως το λες, δεν παίζει να χαλάσεις κάτι.Ίσως να πρέπει να βγάλεις κανένα oc κλπ, και σε idle θα είσαι οκ, αλλά σε load θα έχεις ζόρι όπως και να έχει. Γενικά σε βλέπω χλωμό αλλά αν σε παίρνει να το δοκιμάσεις κάτι δεν θα χάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 30, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Δεν θα το εκανα γιατι εισαι πολυ οριακα και σκεψου οτι αν παθει κατι το psu σου τι αλλο θα παρει μαζι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 30, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 εγω λεω οτι θα "δουλεψει"...αλλα δεν θα το δοκιμαζα..(ιδιως αν μετραει 5ετια+ το psu..) Δεν εχει νοημα να το κρατησεις ετσι ως συστημα..Παρε ενα αλλο psu.. Ποσο σιγουρος εισαι οτι μπορει να αντεξει το τροφοδοτικο στο περασμα του χρονου αν παιζεις πχ 2ωρα τραβωντας του ~25Α στην 12αρα. Υποθετω 30-32αμπ θα εχει ως max combine η 12αρα.. βαρια 36 που δεν το βλεπω ..οποτε..??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 30, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 καλως αρα με βλεπω να πηγαινω για αλλο..με ενα 600αρι+ θα μαι καλυμμενος?με μια 4890 που ειχα πανω (100w λιγοτερα εκαιγε)δεν ειχα κανενα προβλημα παντως..να μου πεις δεν καινε το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 30, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 λοιπον η gtx295 ειναι πανω στο 500αρι προς το παρον χωρις καποιο προβλημα..τωρα ενα αλλο θεμα προεκυψε.επειδη πριν υπηρχε ati πανω στο pc,παω απο πινακα ελεγχου να προσθαφαιρεσω τον catalyst απο εκει αλλα με το που επιλεγω ''αλλαγη''(δεν εχει προσθαφαιρεση)κανει κατι σαν install(μου βγαζει επομενο κτλ)και μετα κολλαει.πως μπορω λοιπον να τον βγαλω ομορφα και ωραια,ωστε να βαλω τους καινουργιους drivers πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 30, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Χωρίς πρόβλημα εννοείς και σε load? ή απλά στο desktop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 30, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 ναι δεν εγινα σαφης..στο desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 30, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 παντως οπως ειπαν,προσπαθησε τουλαχιστον να το βοηθησεις λιγο.μην κανεις oc και βγαλε οτι συσκευη δεν χρησιμοποιεις.τους drivers επρεπε να τους βγαλεις πριν αλλαξεις την καρτα.δοκιμασε με τον uninstaller του ατιμαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 30, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 επειδη ειδα καποιοι ειχαν καποια προβληματακια και ειναι και λιγο περιπλοκο(για μενα)δεν υπαρχει πιο απλος τροπος περα απο το uninstaller του ατιμαν?εχω xp πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 31, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 λοιπον μπηκαν και οι drivers,ετρεξε και κανα 2 παιχνιδακια και λειτουργει μια χαρα προς το παρον το συστημα.τωρα,επειδη δεν μου παει η καρδια να το αλλαξω το τροφοδοτικο(δεν εχω χρηματα για να τα σκορπιζω ετσι εαν δεν χρειαζεται),εαν το αφησω ετσι,τι κινδυνους εχω?(εαν εχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Μάρτιος 31, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Από το να καεί και να πάρει μαζί του ότι βρει εως το να μην πάθει τπτ. Πάντως ένα 600άρι ποιοτικό το χρειάζεσαι όπως και νά'χει. Δεν φέρνουν και τα multirama εκείνο το OCZ 600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 31, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 τωρα που ειναι να βαλεις το sapphire δεν το βαζεις..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Μάρτιος 31, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Sκέφτηκα πως θα μου την λέγατε επειδή το έχω βάλει ήδη σε 3-4 άλλα threads. :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 31, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 ας ελπισω να ειμαι τυχερος τοτε.ουτως η αλλως η μονη χρηση που κανω σε αυτο το pc ειναι προβολη ταινιων και κανα σερφαρισμα.αμα πεσω στην περιπτωση θα πω μετα οτι τα θελε ο ποπος μου.ευχαριστω ολους σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.