Jump to content

Εγκατασταση windows 7 σε Imac

iNDEST

Recommended Posts

Λοιπον παιδια,ενας φιλος μου εχει imac και επειδη θελει να παιξει μερικα παιχνιδακια, θελει windows 7,το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να μπει στο boot screen.Εχει δοκιμασει και με το πληκτρολογιο του imac αλλα και με ενα αλλο ασυρματο.Παταει τα κουμπια λοιπον αλλα δεν μπενει στο boot. Το ερωτημα ειναι πως γινεται να κανεις setup τα windows 7 σε imac χωρις parallel,vm,fusion κλπ?

Εκτιμω καθε βοηθεια:T:

βασικα του βγαζει ενα αρκετα γνωστο error,το οποιο το εχω δει σε πολλα forum.το θεμα ειναι οτι μαλλον η λυση ειναι το repair disk,οπου δν μπορει να μπει στο boot screen για να διαλεξει να μπει sto mac cd

βασικα του βγαζει ενα αρκετα γνωστο error,το οποιο το εχω δει σε πολλα forum.το θεμα ειναι οτι μαλλον η λυση ειναι το repair disk,οπου δν μπορει να μπει στο boot screen για να διαλεξει να μπει sto mac cd

Οταν ξεκιναει τον υπολογιστη κραταει πατημενο το Alt για να μπει στο Boot screen?

Πες του οταν ειναι κλειστο το Mac να κρατησει πατημενο το Power μεχρι να ξεκινησει ο υπολογιστης και αν μπορεις γραψε μας το error που του βγαζει το bootcamp.

Λοιπον το προβλημα του bootcamp ξεπεραστηκε με ενα φορματ του λειτουργικου των imac,αρα το bootcamp τωρα μπορει να κανει partition για windows,αλλα με το που τελιωνει με το partition,κανει επανεκινιση και αντι να του βγαλει το μηνυμα Press any key to continue,του βγαζει το εξης : Not bootable device,insert dvd and press enter.Ολα αυτα ενω το dvd με τα windows ειναι μεσα:nothing:

:wall:ξαναφτιαξε το παρτισιον του bootcamp,δλδ ρεστορε το HD σε μονο macintosh κ μετα ξανα bootcamp, και εδω το κολπο,οταν φτασεις στο setup tvn win 7 πας στο custom,βρισκεισ το παρτιτιον bootcamp,πατας πανω του,επιλογες,και πατας φορματ σε ntfs, μετα στηνεις win 7 σε αυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.