Daidalos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2004 Χτες αγορασα, μετα απο παροτρυνση του φιλτατου Vader, το Liteon 166s ως αντικατασταστη του δολοφονικου pioneer μου! Καταρχην η τιμη ηταν παρα πολυ καλη και μολις στα 30,83e και με δυετη εγγυηση! Ακομα ειναι απο τα νεου τυπου με το μικρο μηκος. Παραδοξως εχει πληκτρα play/forward και stop γαι να παιζει μονο του audio cd κατι που ειχα να δω απο το 1999 που ειχα ενα philips cd-rom! Η πρωτη εντυπωση απο το drive εν λειτουργια ηταν λιγο κακη καθως κανει φασαρια στο speed-up οταν βαζεις καποιο δισκο μεσα και κατα την αναγνωση κανει θορυβο σαν δυνατος ανεμηστηρας! Ομως μολις ετρεξα τα πρωτα benches εντυπωσιαστηκα! Πολυ πιο γρηγορο απο το Pioneer και πολυ καλη συμπεριφορα στην αναγνωση κακογραμενων cd! Ακολουθουν μερικα benches, για μετρο συγκρισης μπορειτε να παρεται τα benches που εχει κανει ο Vagouridis με τα pioneer και teac σε Intel 875 και αυτος εδω . Game cd original 'Tomb Rader AOD CD1' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 CD COPY. Backup game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Audio CD. (Santana Best) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 DVD+R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 VIDEO DVD DUAL LAYER (SPIDERMAN THE MOVIE CD1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 VIDEO DVD SINGLE LAYER(TERMINATOR 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Να σημειωσω οτι ειχε το τελευταιο επισημο firmware. Δυστυχως δεν ειχα DVD-R γαι να δοκιμασω. Αλλα θα δωσω συντομα benches για dvd audio και απο 1 cd που ηταν σε πολυ κακη κατασταση! Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι σαν cd καταφερνε εστω και για λιγο να περασει ακομα και τις ονομαστικη ταχυτητα(48x).Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ ανωτερο του pioneer το οποιο τελικα ισως ειναι υπερεκτιμημενο. Το συνιστω σε οποιον θελει ενα καλο dvd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Μάϊος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Στο screenshot απο το DVD+R που εχεις ποσταρει η ταχυτητα αναγγνωσης ειναι λιγο χαμηλη. Κατα τα αλλα φαινεται ενα πολυ καλο drive, αξιος "διαδοχος" του 165. Αν μπορεις δοκιμασε αναγνωση ενος Safedisk παιχνιδιου και ενημερωσε μας αν ο θορυβος αποτελει χαρακτηριστικο του και οχι τυχαιο ευρημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάϊος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Το εν λογω DVD ειναι παρα πολυ καλο. το εχω 4 μηνες και ειμαi υπερ ευχαριστημενος. Το μονο που με ξενερωσε ηταν ο χαρακτηριστικος θορυβος αλλα το συνηθισα. Δεν ειναι τυχαιο οτι εχει βγει κορυφαιο σε δοκιμες στα περισσοτερα reviews. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 To dvd+r παιζει να ειναι απλα κακογραμμενο! Ο θορυβος δυστυχως ειναι χαρακτηριστικο του των κανει συνεχεια αλλα δεν ειναι ενοχλητικος και πιστευω οτι θα των συνηθησω ευκολα! Το pioneer εκανε πιο ενοχλητικο θορυβο μερικες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Οριστε και το dvd-audio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάϊος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 τέλεια αποτελέσματα για το Liteon. για το ζήτημα του θορύβου δεν έιναι και τόσο σημαντικό όταν δουλέυει σε μεγάλες ταχύτητες ή κατά την εισαγωγή δίσκου είναι όμως πρόβλημα αν ακούγεται κατά την αναπαραγωγή DVD video και CD audio και δε νομίζω να διευκρινίστηκε. μία δοκιμή ακόμα με γραμμένο και πιθανόν γρατζουνισμένο CD ή DVD "κακής" μάρκας θα ήταν κατατοπιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglaras Ιούλιος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Πριν λίγες ημέρες πήρα και εγώ το Lite-On 166s, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ευκολία του να διαβάζει δισκάκια που το Pioneer που είχα πριν αρνιόταν πεισματικά να διαβάσει. Κάνει το εξής κουλό με τα δισκάκια DVD-R, στο Nero cd speed όλα δείχνουν μια χαρά και οι ταχύτητες νορμάλ με το DVD Decrypter η ταχύτητα είναι κατά μέσο όρο συνέχεια κατω από το 4χ, με τα γνήσια και τα DVD+R δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. (Καμιά ιδέα μήπως και το διορθώσουμε αυτό?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Πρέπει να είναι rip Lockάρισμένο, κοίτα αν θες να βρεις κανένα hackaρισμένο firmware. Γενικά τα Lite-on στο θέμα ανάγνωσης δε πιάνονται από τα άλλα drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglaras Ιούλιος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Το θέμα είναι πως το κάνει μόνο με τα DVD-R, με τα DVD+R και τα γνήσια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οπότε δεν νομίζω να είναι "Rip Lock" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούλιος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 maglaras γεια σου Τι εχεις γραμμενο στα DVD-R? Για τι media προκειται (χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα σαν το dvd identifier) και με ποιο drive / ρυθμισεις εχουν γραφτει? Ποιο fw χρησιμοποιεις στο Liteon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Πολύ καλό το LiteOn..... Και εγώ το έχω αλλά με mod στο Sony DDU1612 μου Σε DataCD 90min μου έχει βγάλει Max Speed 52x........ Δοκίμασε και κάποιο cdάκι 90min.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρκετά καλά αποτελέσματα το LiteOn ! Μπράβο Στάθη καλή επιλογή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Ιούλιος 2, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από maglaras Πριν λίγες ημέρες πήρα και εγώ το Lite-On 166s, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ευκολία του να διαβάζει δισκάκια που το Pioneer που είχα πριν αρνιόταν πεισματικά να διαβάσει. Κάνει το εξής κουλό με τα δισκάκια DVD-R, στο Nero cd speed όλα δείχνουν μια χαρά και οι ταχύτητες νορμάλ με το DVD Decrypter η ταχύτητα είναι κατά μέσο όρο συνέχεια κατω από το 4χ, με τα γνήσια και τα DVD+R δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. (Καμιά ιδέα μήπως και το διορθώσουμε αυτό?). αν ψάξεις λίγο στο cdfreaks και από προσωπική εμπειρία θα δεις ότι γενικά τα Liteon DVDR έχουν καλ'υτερα αποτελέσματα εγγραφής με +R ενώ είναι συχνά προβληματικά με -R. πιθανόν το ίδιο να ισχύει και για τα απλά DVDrom να δείχνουν προτίμηση στα +. αν έχεις πολλά -R ίσως να είναι πρόβλημα, αλλιώς προτίμησε εγγραφές σε + που αποδείχτηκαν έτσι και αλλιώς καλύτερη τεχνολογικά μέθοδος εγγραφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglaras Ιούλιος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasm maglaras γεια σου Τι εχεις γραμμενο στα DVD-R? Για τι media προκειται (χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα σαν το dvd identifier) και με ποιο drive / ρυθμισεις εχουν γραφτει? Ποιο fw χρησιμοποιεις στο Liteon? Video-DVD, τα δισκακια ηταν Taiyo Yuden τις περισσοτερες φορες, και προγραμμα εγγραφης ηταν Nero 6.3.0.2 και CloneDVD2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.