Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 Καλησπερα παιδεςΘα θελα γνωμες για ενα blog που θελω να αρχισω οσο αφορα τις λυσεις web hosting. Δεν ενδιαφερομαι για τσαμπα λυσεις, θελω να παω σε επαγγελματικο πακετο. Το θεμα ειναι τι με συμφερει καλυτερα γιατι βρηκα πολλα πακετα (ipage, inmotion, justhost, κλπ)Εαν καποιος εχει δικο του blog ή γνωριζει κατι πανω στο θεμα ας βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberCr33p Ιούνιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Αυτές οι εταιρίες που ανέφερες τις διαφημίζουν αρκετές ιστοσελίδες που και καλά κάνουν review και παρουσιάζουν τους καλύτερους webhosts. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τους διαφημίζουν γιατί τους πληρώνουν με βάση τις πωλήσεις που έγιναν όταν ο πελάτης έκανε click στους συνδέσμους τους (affiliates). Οπότε βγάζουν ως "καλύτερους" αυτούς που πληρώνουν το μεγαλύτερο ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 ελληνική ή ξένη κοιτάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούνιος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Εγω ότι έχω και ότι έχω φτιάξει το δίνω πάντα στην CretaForce! Δεν είναι η πιο φτηνή αλλα είναι πάντα up και για τα παιδιά που την έχουν έχω ακούσει τα καλητερα όσον αφορά το security side. Επεισης έχει το πιο αξιόπιστο και γρήγορο support που έχω βρει εγω ...... Και είναι και ελληνική χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 TopHost εχει σερβερ Γερμανια και Ην. Βασ. 3 μηνες ειμαι εκει μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Εγω ότι έχω και ότι έχω φτιάξει το δίνω πάντα στην CretaForce! Δεν είναι η πιο φτηνή αλλα είναι πάντα up και για τα παιδιά που την έχουν έχω ακούσει τα καλητερα όσον αφορά το security side. Επεισης έχει το πιο αξιόπιστο και γρήγορο support που έχω βρει εγω ...... Και είναι και ελληνική χεχεΣυμφωνώ μιας και έχω και ένα Site εκεί για έναν Θείο μου.Αλλά οι Servers της δεν είναι Ελλάδα, βρίσκονται στο εξωτερικό.Και δεν έχει κάποιο web panel όπως πχ το cPanel, αλλά έχουν αναπτύξει ένα δικό τους το οποίο το διαχειρίζεσαι μέσο SSH.Βασικά [MENTION=3344]Daytime Dreamer[/MENTION] θα πρέπει να απαντήσεις την ερώτηση που σου έκανε ο [MENTION=6845]oxide[/MENTION] , το εάν θες Ελληνικό ή ξένο Hosting.Εταιρίες υπάρχουν πολλές, μα πάρα πολλές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.