Jump to content

Για όσους μόνο έχουν πολλά φράγκα (Θεσ/νίκη)

Georgesod

Recommended Posts

Λοιπόν, υπάρχει 1 μαγαζί ονόματι "τεχνόραση" στην Εθνικής Αμύνης που φροντίζει να σας γδύνει εν όψει και του καλοκαιριού που φαίνεται ότι θα είναι πολύ ζεστό. Από 30% - 100% πάνω σε σχέση με την checkmate που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει και το hacshop. Tρέξτε να προλάβετε

Χεχε, χωρίς να είμαι από Θεσ/κη, έχει ακουστεί το όνομα κλεφτόραση αρκετές φορές....

Αυτό με το hacshop και την checkmate πως το εννοείς? από όσο γνωρίζω, είναι 2 τελείως διαφορετικά καταστήματα.

Συγνωμη βρε αδερφε , georgesod αλλα αυτο με τον κλεφτοραση ειναι παλια ιστορια.Το καλο ειναι οτι απο εγκυρες πηγες εχει αλλη χονρδικη απο την τσεκματε αλλα εξακολουθει να τα δινει ακριβα ο κρεττινος.Το δε αλλο κορυφαιο που μου ειπαν ειναι οτι ξερει και καλα απο wc και πεταει κατι κουλα ωρες για τα μπλοκ που φερνει και ποσους βαθμους ριχνουν στα υπολοιπα μπλοκ της αγορας.....

Τα hac απο οσο γνωριζω δεν νομιζω να εχει σχεση με τσεκαμτε .

Εαν ψηνεσαι μιας που εισαι και απο Θεσσαλονικη ελα για ενα καφε αυριο στο γνωστο Παρασκευιατικο meeting μας στο Εγκωμιο ( καφετερια πισω απο την ροτοντα)

Λοιπόν σήμερα τον ρώτησα για 1 nbfan το tiger της thermaltake και μου είπε 30 ε ενώ στην checkmate τα μισά. Του το είπα βέβαια και δαγκώθηκε δεν ήξερε τι να πεί. ’σε που για κάτι arctic silver μου πήρε αρκετά. Το θέμα είναι να μην πέσει κανείς άσχετος στα δόντια τους. Το hac το ανέφερα σαν σύγκριση επειδή έχουν σχεδόν τα ίδια προιόντα

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Α και αλλη μια πληροφορια , ο τυπος διαβαζει τι λεμε στο φορουμ....χεχεχε

Μπορουμε να μαθουμε αραγε κι αν εχει κανει και register και ποσταρει εδω;

Παντως το τελευταιο πραγμα που ειχα παρει απο αυτον ηταν μια SLK800 με το TT SF2 ... 100 και τα δυο, ηταν προσφορα. Κι οταν λεω το "τελευταιο" πραγμα, δεν εννοω το "πιο προσφατο", εννοω κυριολεκτικα το τελευταιο. :)

... και θα καταλαβεις αμεσως, ποια απο τις παρεες ειναι του TheLab. Πως εχουν οι αλλοι στα τραπεζια κινητα και κλειδια; Ε, εμεις εχουμε επεξεργαστες, waterblocks και καμια φορα ολοκληρες (ή μισες) μητρικες :)

Αρχική απάντηση από Chosen

... και θα καταλαβεις αμεσως, ποια απο τις παρεες ειναι του TheLab. Πως εχουν οι αλλοι στα τραπεζια κινητα και κλειδια; Ε, εμεις εχουμε επεξεργαστες, waterblocks και καμια φορα ολοκληρες (ή μισες) μητρικες :)

Οι καρτες γραφικων χωρις τσιπακια μνημης πανω...........

Η τεχνοραση ειναι για να αγοραζεις οτι δεν βρισκεις στα υπολοιπα μαγαζια της θεσ/νικης.

Το μονο πραγμα που εχω αγορασει απο εκει ειναι μια arctic ceramique 6euro που κανονικα κανει 5 αλλα για 1 ευρο δεν πειραζει..

Ποια αλλα καλα μαγαζια εχει η θεσ/νικη εκτος απο ματσουκα,unique και vision??

Εαν και το vision δεν το ξερω τα αλλα 2 μπορουν να σε καλυψουν υπερκετα μαζι με το Praxis, ασε που και για καποια πραγματα υπαρχει και το παραεμποριο και τα κονε και οι παραγγελιες ......

Σημερα ακουσα σε καποια συζητηση,οτι στην περιοχη του Village Center (IKEA) ετοιμαζεται πολυκαταστημα ηλεκτρονικων ειδων, στυλ Πλαισιο απο Εταιρια Γερμανικης προελευσης.:unsure:

Εχει ακουσει κανεις κατι γι'αυτο?

Το αφεντικο ειναι υπεροχος μ@λ@κας...Το σπαστικο ειναι λογω του μονοπωλειου που εχει, εκμεταλλευεται ολους τους wannabe overclockers,και βγαζει δυστηχως πολλα λεφτα..Εχω δει τυπους που πανε για τους βαλει θερμοαγωγιμη στην ψυκτρα και φορανε στο mobo τους kingston hyperx..

Ειναι χιλαδες τα παραδειγματα του ποσο αληταρας ειναι..π.χ. να φερει το tagan o ματσουκας το ειχε στα 150 και την επομενη μερα το εριξε και αυτος στα 116..

Παντως εχω δει τους καταλογους του για το ποσο τα αγοραζει και πιστευω οτι τον παταει η checkmate σε πολλα..Δεν ειναι δυνατον οταν το hac δινει την slk 40e αυτος να επιμενει ακατεβατα στα 70.... Το εχω συζητησει και μαζι του και δεν ξερω τι να πω....

Δεν νομιζω οτι μπαινει σε καποιο forum γιατι θα ηξερε λιγα πραγματα απο pc.Ο τυπος ειναι τελειως ανιδεος...Μιλαμε ειναι εγκληματικα ασχετος...

Ο Γιωργος που εχει το praxis ηταν ο καλυτερος σε τιμες και rma πριν απο 10 χρονια.Ειναι και συναδελφος(φυσικος χωρις πτυχιο).Μου ειχε κανει και oc τον 486 μου στα 160mhz!!!!!!Τωρα εχει πολυ μεγαλη πελατεια και δεν φερνει harware που μας ενδιαφερει και οι τιμες του ειναι σχετικα ψηλες.Το rma του εξακολουθει να σκιζει....

Ο unique ειναι μουτρο αλλα τυχαινει πολλες φορες να μπορει να κοψει το φπα...Δεν τον εμπιστευομαι ομως καθολου.Μου ειχε πει χαρακτηριστικα "ασε μια προκαταβολη και θα σου φερω μνημες με bh5.Εχω ακρες στην Kingston"

Προσωπικα ειμαι μεγαλος φαν του Αρη Ματσουκα.Ειναι αντιπαθεστατος ο πουστης αλλα ειναι σοβαρος και τιμιος επαγγαλματιας.Δυο φορες που πηγα για rma σκληρους,μου τους αλλαξε την ιδια μερα.Πεταει και φοβερες ατακες"δεν με χεζεται ολοι σας με τις bh5" ή "μου τα εχετε ζαλισει απο το πρωι με τα tagan σας"Επιπλεον μου αρεσει η γλυκια κοντουλα ξανθια που δουλευει εκει αλλα εχω την υποψια οτι ειναι γκομενα του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.