blade_pan Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2004 guys please listen... εχω...αυτο το thermaltake damier,και θελω να βαλω υδροψυξη!μεσα ειναι δυσκολο??? (μη μου πειτε οτι επικρατει χαος,το ξερω...με τον καιρο@@!!!!) Αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι να προτεινετε τη best αγορα για ολα τα εξαρτηματα της υδροψυξης,απλα!ψυγειο δεν θα προτιμουσα αυτοκινητου!!υπολογιζω ενα budget μεχρι 200Ε! thanks,αν και εχω δει και αλλα Posts ισως εχω μπερδευτει θελω να εχω ενα temp το πολυ 35C full!ειναι εφικτο??:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Ίσως θα πρέπει να το ξελαφρώσεις πρώτα από κανένα drive για να χωρέσει και το ψυγείο κάπουΕκτός κι αν το βάλεις εξωτερικά.Για τα υπόλοιπα υπάρχουν οι ειδικοί. σε λίγο θα εμφανιστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αν και δεν ειμαι ειδικος...κι εγω τωρα μαθαινω!Οπως ειπε και ο φιλος kaynd "απο πανω" θα πρεπει να το ελαφρωσεις λιγο το κουτακι σου...αλλιως θα τα βαλεις σε μια εξωτερικη κατασκευη...Αντλια Hydor L30 46Μπλοκ απο eleven 35-50 αναλογα τι θεςΣωληνες...αλφαδολαστιχο 1 το μετρο...ή Tygon οι καλυτεροι 15 το μετροΨυγειο...αφου δεν θες αυτοκινητου τοτε ισως το Thermochil 120.1 απο Hac...Ελπιζω να βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Μάϊος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 ρε μεγαλε τι γινετε εκει μεσα!!! παντος οπως ειπε και fanis ειναι καλα τα πραγματα!!!!αντε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.