capslockkk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2011 Χαιρετώ! Πριν αρκετό καιρό αγόρασα ένα netbook της Acer, το Aspire One 751h-Bw. Το θέμα είναι ότι κατά καιρούς δοκίμαζα διάφορα λειτουργικά συστήματα (το προεγκατεστημένο του λειτουργικό ήταν τα Windows XP Home Edition)... με αποτέλεσμα το Master Boot Record της Acer έχει γίνει "overwrite". Αυτό με την σειρά του είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επαναφέρω πλέον το netbook στην αρχική του κατάσταση μέσω του D2D Recovery (Alt+F10). Δόκιμασα αρκετές λύσεις που βρήκα μέσω Google, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλω να δώσω χρήματα στην Acer για να μου στείλει Recovery Disks, αλλά ούτε να αγοράζω εξωτερικό οδηγό DVD-RW. Θα παρακαλούσα, όποιος έχει το συγκεκριμένο laptop, αν μπορεί να μοιραστεί μαζί μου το MBR του μπας και καταφέρω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση... Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 Φόρτωσε του ένα ubuntu netbook remix ή joli os ή κάποιο άλλο linuxειδές από usb και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, γιατί να γυρίσεις στα XP ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.