Jump to content

Και αλλο poll

YDinopoulos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

πω πω σαν συντακτης εφημεριδας ακουγεσαι! :p

Ουπς συγνώμη για το πολύ κυριλέ ύφος:o

Μαθητής 3η λυκείου είμαι (11 στην έκθεση:( ) απλά όταν με πιάνει η όρεξη το παρακάνω

Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 03:01]

εγω δεν πληρωνω εφορια εκει , εδω πληρωνω, οποτε...... ¨

τουλαχιστον εδω λειτουργουν και ας δινω 30 λιρες τον βδομαδα για εφορια . και τι να λεει ?!

Και τι ωραια που επενδυονται οι λιρες σου:TD: Ολες για "βοηθεια" στο Ιρακ πανε....Με τον γνωστο τροπο....:dots: Καλα ρε Στελλα μας δουλευεις???????

Ειμαι εναντιων των Ολυμπιακων αγωνων,γιατι τα λεφτα επρεπε να πανε αλλου,αλλα ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χωρα αυτη τη στιγμη που θα μπορουσε να εγγυηθει την ασφαλεια τους (λογω παρα πολλων λογων..)

:OT: Οσο για το γυρο,αποτι ξερω υπαρχουν παρα πολλα "γυραδικα"...Ισως δεν εχει εκει που μενεις...

Αρχική απάντηση από kaynd

Ουπς συγνώμη για το πολύ κυριλέ ύφος:o

Μαθητής 3η λυκείου είμαι (11 στην έκθεση:( ) απλά όταν με πιάνει η όρεξη το παρακάνω

Στο εχω ξαναπει...μια χαρα γραφεις!

Method Not Allowed

The requested method POST is not allowed for the URL /skynews/polls/displayresults/0,,1002123,00.html

εμενα παλι γιατι μου πεταει αυτο οταν παταω το vote?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.