kaynd Μάϊος 23, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED πω πω σαν συντακτης εφημεριδας ακουγεσαι! Ουπς συγνώμη για το πολύ κυριλέ ύφος Μαθητής 3η λυκείου είμαι (11 στην έκθεση ) απλά όταν με πιάνει η όρεξη το παρακάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Μάϊος 23, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 03:01] εγω δεν πληρωνω εφορια εκει , εδω πληρωνω, οποτε...... ¨ τουλαχιστον εδω λειτουργουν και ας δινω 30 λιρες τον βδομαδα για εφορια . και τι να λεει ?! Και τι ωραια που επενδυονται οι λιρες σου Ολες για "βοηθεια" στο Ιρακ πανε....Με τον γνωστο τροπο.... Καλα ρε Στελλα μας δουλευεις??????? Ειμαι εναντιων των Ολυμπιακων αγωνων,γιατι τα λεφτα επρεπε να πανε αλλου,αλλα ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χωρα αυτη τη στιγμη που θα μπορουσε να εγγυηθει την ασφαλεια τους (λογω παρα πολλων λογων..) :OT: Οσο για το γυρο,αποτι ξερω υπαρχουν παρα πολλα "γυραδικα"...Ισως δεν εχει εκει που μενεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 23, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd Ουπς συγνώμη για το πολύ κυριλέ ύφος Μαθητής 3η λυκείου είμαι (11 στην έκθεση ) απλά όταν με πιάνει η όρεξη το παρακάνω Στο εχω ξαναπει...μια χαρα γραφεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Method Not AllowedThe requested method POST is not allowed for the URL /skynews/polls/displayresults/0,,1002123,00.htmlεμενα παλι γιατι μου πεταει αυτο οταν παταω το vote????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.