YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2004 Δημιουργηθηκε ακομα ενα poll που θιγει το θεμα ασφαλειας των Ολυμπιακων αγώνων. http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,1002123,00.html Αυτην την φορα ειναι απο το Αγγλικο ραδιοτηλεπτικό δίκτυο του Sky. Δεν χρειαζεται να πω πως βάζουμε το ναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Ααααα... !!! Τωρα που η στεγη Καλα Τραβα, βρηκαν αλλο θεμα να μας σπανε τα @@;;;;;; :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΔεν χρειαζεται να πω πως βάζουμε το ναι.... Για καθηστε ρε παιδια, γιατι καθοδηγειτε τον κοσμο; Γιατι τετοια αμυντικη σταση; Δωσε το λινκ κι ασε να ψηφισουμε ο,τι πιστευουμε! Δηλαδη πρωτη φορα τωρα ανακαλυψατε το Ιντερνετ; Δεν ξερετε οτι ο καθενας γραφει ο,τι θελει; Μηπως να αρχησω να ποσταρω ο,τι ανθελληνικο τουρκικο ή βελγικο site ξερω και να σας συμπεριφερομαι σαν προβατα: "Στειλε email διαμαρτυριας σ' αυτον κι εκεινον, γιατι εγω ξερω τι ειναι σωστο για σενα..." και λοιπα;Σας εχει γινει εμμονη και σας βγαινει τοσο μηχανικα πλεον, που ποσταρεις 13 Μαϊου ενα λινκ για ενα poll που εληξε στις 9 Μαϊου... Μεγαλα παιδια ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 13, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 α) Δεν καθοδηγω κανεναν. Απλα προτρεπω. Ειμαι σιγουρος πως ολοι οι χρηστες εδω μεσα, εχουν την απαραιτητη ωριμοτητα για να μπορεσουν να σκεφτούν. β) Το να γραψεις κατι ανθελληνικό/τουρκικο/βελγικο (οπως αναφερεις κ εσυ) δεν πιστευω να ειναι στα πλαισιο ενος Ελληνικου φορουμ. γ) 9 μαϊου ε; Για αυτο εχεις δικιο.... Μου εχει γίνει εμμονή να προσπαθώ να δείξω οτι η παρίδα μου δεν ειναι αυτη που προσπαθούν να δείξει οι "απεξω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Εγω που το ανοιξα και μπηκα να ψηφισω βεβαια...παροτι λεει 9 Μαιου..δεν μου βγαλε καμια σημειωση οτι η ψηφοφορια εχει τελειωσει..οποτε..μαλλον ειναι ακομα ενεργη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos α) Δεν καθοδηγω κανεναν. Απλα προτρεπω. Ειμαι σιγουρος πως ολοι οι χρηστες εδω μεσα, εχουν την απαραιτητη ωριμοτητα για να μπορεσουν να σκεφτούν. Εδωσες την ερωτηση (poll) και την απαντηση ("Δεν χρειαζεται να πω πως βάζουμε το ναι"). Πως ακριβως οριζεις εσυ την καθοδηγηση;Αρχική απάντηση από YDinopoulosβ) Το να γραψεις κατι ανθελληνικό/τουρκικο/βελγικο (οπως αναφερεις κ εσυ) δεν πιστευω να ειναι στα πλαισιο ενος Ελληνικου φορουμ. Εδω τωρα ή δεν καταλαβες τι ειπα, ή δεν καταλαβες οτι το λινκ που ποσταρες ειναι ανθελληνικο. Ενα scroll-up θα σε βοηθησει να βγαλεις ακρη.Αρχική απάντηση από YDinopoulosγ) 9 μαϊου ε; Για αυτο εχεις δικιο.... Μου εχει γίνει εμμονή να προσπαθώ να δείξω οτι η παρίδα μου δεν ειναι αυτη που προσπαθούν να δείξει οι "απεξω"... Υπαρχουν πολλες "απεξω" και "απεξω" πηγες πληροφορησης. Οπως υπαρχουν και πολλοι τροποι να δειξεις οτι αγαπας την πατριδα σου. Οπως υπαρχουν και πολλοι και διαφοροι τροποι να κανεις ζημια προσπαθωντας να δειξεις οτι αγαπας την πατριδα σου.Κανενα αποτελεσμα poll/gallup δεν προκειται να βγαλει "καθαρη" την χωρα μας. Μονο η ομαλη διεξαγωγη των αγωνων θα το επιτευξει αυτο. Και δυστυχως αυτο δεν μπορεις να το εγγυηθεις ουτε εσυ, ουτε εγω. Οι γονεις της γυναικας μου με ρωτησανε αν ειναι ασφαλες να ερθουν το καλοκαιρι Ελλαδα να δουν εμας και τους ΟΑ. Τι να τους πω; Οτι ειναι ασφαλης η χωρα απο τους τρομοκρατες; Μου το υπογραφεις σε παρακαλω;Και οταν τελειωσεις με τους τρομοκρατες, μπορεις να μου εγγυηθεις οτι δεν θα παθουν τιποτα απο τον θανατηφορο συνδιασμο καυσαεριου/καυσωνα, το κυκλοφοριακο (και ο,τι αλλο) χαος που θα επικρατει, την αδικαιολογητη ακριβεια που θα επικρατει;Μπορεις να εγγυηθεις οτι ο καραβλαχος ταξιτζης που θα τους παρει απο το αεροδρομιο δεν θα καπνιζει μεσα στο οχημα και δεν θα σταματησει 10 φορες να παρει ατομα που "βολευουν";Μπορεις να εγγυηθεις οτι δεν θα βρουν καταπληκτικη ευκαιρια αυτη των ΟΑ, οι υπαλληλοι του δημου για να κανουν μια "καλη" απεργια και να βρωμισουν οι δρομοι; Οτι δεν θα αποφασισει το ιδιο πραγμα ενας συλλογος, μια οργανωση, για να κλεισουν καποιο κεντρικο δρομο;So, την επομενη φορα που θα θελεις να αποδειξεις οτι νοιαζεσε για την εικονα (και την ουσια) της χωρας μας, χεσε τα polls: κανε μια ερευνα και δες ποιοι γνωστοι/συγγενεις σου κανανε αιτηση για να βολευτουν στο υπερπληρες δημοσιο, και αποτρεψε τους."Οχι", δεν πιστευω στο σημερινο ολυμπιακο ιδεωδες και "ναι" πιστευω οτι η ζημια της Ελλαδας και τα κερδη της Coca Cola και της Hyundai, θα ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το εθνικο μας "κερδος"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 δε νομιζω οτι ο γιαννης το κανει για να καθοδηγησει καποιον.απλως ειναι πολυ αδικο αυτο που γινεται παγκοσμιως αυτη τη στιγμη...ναι ειμαστε ρεμπετ ασκερι ναι ειμαστε λαμογια και οτι αλλο θελετε. ειναι ομως αδικο για να μην πω εσκεμμενο οοοολο αυτο που γινεται...προτεινω λοιπον να φτιαξουμε ενα Poll που θα λεει κατι τετοιο:Αν συμβει οποιαδηποτε τρομοκρατικη ενεργεια στην ελλαδα κατα την διαρκεια των αγωνων,πιστευετε θα οφειλεται σε:1. Eσωτερικη τρομοκρατια ?2. Al kaida ?3. Σε προβοκατορες "συμμαχους" της ελλαδας....που θελουν να αποδειξουν οτι τελικα...ο αορατος εχθρος παραμονευειΨηφιστε τωρα και κερδιστε ενα δωρεαν ταξιδι στο ground zero στην Νεα Υορκη (πρωην διδυμοι πυργοι). Το ταξιδι ειναι προσφορα του thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 1) Οπως ειπα και πριν. Δημοκρατια εχουμε. Ο καθενας σκεφτεται οπως θελει. Δεν αναγκασα κανεναν...Ισως μια διαφορετική διατύπωση να ηταν καλύτερη....2) Όλα τα poll που δημοσιευτηκαν ηταν ανθελληνικά! Και για αυτο τα αναφερουμε, για να τα "πολεμησουμε"3) Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για τίποτα. Το γεγονός ομως οτι ο Καντάφι ερχόταν για διακοπές στην Ελλάδα (εποχή Γ. Παπανδρέου νομίζω) μου εμπνέει κάποια εμπιστοσύνη. Οχι απόλυτη σιγουρια βεβαια...Τεσπα...ας μην ανοιχτούμε κ αλλο. Για το παρπανω λινκ ανοιξα το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Πάντως εγώ δεν νομίζω ότι είναι "ασφάλεια" αυτό που γίνεται στην Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Επειδή υπάρχει και η περίπτωση να μην γνωρίζει κάποιος με σιγουριά τι ρωτάνε στην ξένη αυτή γλώσσα, το ναι δύνη μια διέξοδο.Εάν δεν μπορείς να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους, δεν κρίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Πάντως εγώ δεν νομίζω ότι είναι "ασφάλεια" αυτό που γίνεται στην Αθήνα. Ασφάλεια δεν είναι, περισσότερο βασιζόμαστε στις καλές σχέσεις με τις αραβικές χώρες και στο γεγονός ότι ποτέ δεν έχουμε πειράξει κανέναν, παρά στην "ασφάλεια" των μέτρων.Δυστηχώς όμως, με την τροπή που έχουν πάρει οι διεθνείς εξελίξεις, πιστεύετε ότι υπάρχει χώρα στην οποία μία τέτοια διοργάνωση θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί 100% ασφαλής?Προσωπικά δεν το νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:27] Ασφάλεια δεν είναι, περισσότερο βασιζόμαστε στις καλές σχέσεις με τις αραβικές χώρες και στο γεγονός ότι ποτέ δεν έχουμε πειράξει κανέναν, παρά στην "ασφάλεια" των μέτρων.Δυστηχώς όμως, με την τροπή που έχουν πάρει οι διεθνείς εξελίξεις, πιστεύετε ότι υπάρχει χώρα στην οποία μία τέτοια διοργάνωση θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί 100% ασφαλής?Προσωπικά δεν το νομίζω. Καταλαβαίνω τι εννοείς, και είναι πολύ λογικό αν θέλουν να χτυπήσουν κάπου οι οργανώσεις αυτές, να το κάνουν σε μια τέτοια διοργάνωση.Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά περισσότερο έχω αρχίσει να φοβάμαι τους "καλούς" παρά τους "κακούς". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Μάϊος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Ρε παιδια για σιγα λιγο...Τι σημαινει για σας ασφαλης χωρα και τι γι' αυτους?Για μενα ασφαλεια ειναι το οτι γυριζω απο πιτσιρικας ολες τις ωρες ,σε ολες τις γειτονιες και στα σχεδον 15 αυτα χρονια δεν ενοιωσα σχεδον καμια απειλη...Εκτος αν θελετε να γινουμε Λονδινο(1 καμερα για καθε 3 ανθρωπους....)Πρεπει να καταλαβετε οτι εφοσον ειμαστε εδω και 50 χρονια η πιο ασφαλης χωρα στον κοσμο, ολα αυτα ειναι για το παπλωμα...Αν δεν παρεις τα αμερικανικα συστηματα θα σε θαψουν οι αμερικανοι,αν δεν παρεις τα αγγλικα οι αγγλοι,οι ισραηλινοι,οι αυστραλοι,κτλ....Το προβλημα ειναι η δουλοπρεπεια των πολιτικων μας και τιποτα αλλο.Να πουν στα ισια στους γερμανους:Κυριοι θυμηθειτε το μοναχο,στους αμερικανους:θυμηθειτε τους πυργους ,τις αεροπειρατιες,το πενταγωνο,το ποιος δημιουργει φρανκεσταιν τυπου ΟΣΑΜΑ και ΧΟΥΣΕΙΝ κτλκτλ...Ο καθενας μπορει για δικους του λογους να κανει καποιο "χτυπημα".Ηδη βλεπω οτι εγιναν τα ξημερωματα συληψεις ξενων δημοσιογραφων που ειχαν κρυφτει στο ΟΑΚΑ....Αν ειναι δυνατον να μπορει να προβλεφθει αν εγω θα μπω στο μετρο με εκρηκτικα...Παντα στους αγωνες αυτους ολοι παλευουν για συμβολισμους..απο τους Αθλητες με τις υψομενες γροθιες(για το αντιρατσιστικο κινημα), και τους strippers(για την κα....λα τους),μεχρι και οι τρομοκρατες για τους δικους τους λογους...Ας μην συμβολισουν αυτοι οι αγωνες το φοβο και την απειλη...Αλλωστε εκτος των μετρων που μας επιβαλουν για να πουλησουν οι εταιριες,το καλυτερο οπλο ειναι το οτι οι Αραβες σεβονται το οτι ο Μ.Αλεξανδρος αφησε πολιτισμο και ιδεες και μας αγαπουν παντα..(Αν και αρκετοι εχουν αλλοι αποψη για την εκστρατια του,αλλα δεν ειναι του παροντως θρεντ)Ας σκεφτουμε καλυτερα το θεμα του ξεπουληματος και του dope...Αυτα θα επρεπε να εχουν το κυριως βαρος...ΠΟΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧ#@.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 Το αρθρο που θα βαλω προερχεται απο αγγλικες εφημεριδες .Για να βλεπουν και μια αλλη πλευρα απο αυτη της δυσφημισης οι αναγνωστες του οποιουδηποτε τυπου ανα τον κοσμο ~~~~~~~~~~~~~Observer εναντίον Times "Εμφύλιος" στον βρετανικό Τύπο 17/5/2004 8:26:00 μμ Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού Πηγή: Observer -Daily News"Τι παιχνίδι παίζει ο Ρούπερτ Μέρντοχ"; Με τον τίτλο αυτό, η δημοσιογράφος Έλενα Σμιθ της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας Observer σχολιάζει το μπαράζ των εμπρηστικών δημοσιευμάτων για την ολυμπιακή ασφάλεια από τους Times του Λονδίνου αλλά και από άλλες εφημερίδες του ομίλου του Ρούπερτ Μέρντοχ. Η δημοσιογράφος, κάνει μία αναδρομή στα "υπερβολικά" επικριτικά για τη χώρα μας δημοσιεύματα και δεν διστάζει να συνδέσει τα συκοφαντικά για την Ελλάδα άρθρα με την υπόθεση των Βρετανών που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές το 2001 με την κατηγορία της κατασκοπείας.Για την υπόθεση αυτή και για τα συκοφαντικά για τη χώρα μας άρθρα των Times, Έλληνες δικηγόροι έχουν προχωρήσει σε αγωγές εναντίον της εφημερίδας. "Casus belli" η υπόθεση των Βρετανών; Όπως αναφέρει η Έλεν Σμιθ, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, οι Times έχουν δημοσιεύσει περισσότερα άρθρα για τους Αγώνες της Αθήνας από ότι τους δυο τελευταίους μήνες. "Στο σύνολο τους, Times και Sun, έχουν δημοσιεύσει την πρώτη βδομάδα του Μαϊου, 45 άρθρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας" τονίζει χαρακτηριστικά και σημειώνει " αυτή τη φορά, όμως, οι Times ξεπέρασαν τα όρια "." Την περασμένη βδομάδα, μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν κλιμάκια της ΔΟΕ και τα θετικά σχόλια τους για την πρόοδο που διαπίστωσαν στα έργα, η εφημερίδα συνέχισε την έντονη κριτική της, με χαρακτηριστικό τον τίτλο " Η Αθήνα θα είναι έτοιμη, αλλά τι θα γίνει με τους δρόμους της ;" Σε μία προσπάθεια να ρίξει φως στα αληθινά αίτια που κρύβονται πίσω από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του ομίλου Μέρντοχ στη χώρα μας, η Έλενα Σμιθ, θεωρεί ότι ίσως πίσω από αυτές κρύβεται η υπόθεση με τους Βρετανούς που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές στην Καλαμάτα το 2001 με την κατηγορία της κατασκοπείας.Θετικά δημοσιεύματα για την Αθήνα Στον αντίποδα του "οργίου" ανθελληνικής προπαγάνδας, δεν είναι και λίγα τα ξένα ενημέρωσης που τηρούν πιο ισορροπημένη στάση. ’ρθρο των Los Angeles Times, αναφέρει ότι αληθινός κίνδυνος για τους Αμερικανούς αθλητές στην Αθήνα, είναι η ίδια η αμερικανική πολιτική, ενώ στο αθλητικό τμήμα της Νεοϋορκέζικης εφημερίδας Diaily News, γίνεται λόγος για "μύθους περί υποτιθέμενων προβλημάτων στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ". "Ήρθε ο καιρός να σταματήσει η επίθεση στην Ολυμπιάδα των Αθηνών λόγω των καθυστερήσεων ως προς την υλοποίηση των έργων και της προβολής ενδεχόμενης τρομοκρατικής επίθεσης" επισημαίνει ο αρθρογράφος της εφημερίδας και σημειώνει: "Οι Αγώνες της Αθήνας, είτε αυτό αρέσει είτε όχι, θα είναι πολύ πιο πολιτισμένοι από αυτούς της Ατλάντα και του Σίδνεϊ " Στο άρθρο επισημαίνεται επίσης ότι "θα πρέπει να απολογηθούμε στους Αθηναίους που πιστεύουν ότι μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στους αρχαίους (προγόνους τους) και να ετοιμάσουν ένα πρώτης τάξεως φεστιβάλ αθλητισμού και πολιτισμού"."Εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων" Την ίδια ώρα στην Αθήνα, οι αντιδράσεις συνεχίζονται για τη νέα απόπειρα παράνομης εισόδου στο ΟΑΚΑ από Βρετανούς δημοσιογράφους. Για εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων έκανε λόγο ο Γιώργος Σουφλιάς ενώ στο θέμα επανήλθε με δηλώσεις του στη ΝΕΤ 105, 8 ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως " Ο καθένας από αυτούς τους δημοσιογράφους μπορεί να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα για διαφορετικούς λόγους. Δεν θέλω τώρα να το σχολιάσω. Αλλά θα το σχολιάσω μετά τους Αγώνες, προς το παρόν συνιστώ ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση" τόνισε ο κ. Βουλγαράκης και υπογράμμισε "Τα μέτρα ασφαλείας λειτουργούν και θα λειτουργούν ακόμα καλύτερα, με την έναρξη της ολυμπιακής θωράκισης" ~~~~~~~~Το αρθρο ειναι απο την σελιδα της ερτ + στην κατηγορια Αθηνα 2004http://www.ert.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 Και κατι που μολις ειδα Ημίγυμνη και ...ημιλιπόθυμη από το ποτό χορεύτρια κατάφερε να περάσει ανενόχλητη από τα μέτρα ασφαλείας μεγάλου βρετανικού αεροδρομίου και να περάσει τη νύχτα της στο πιλοτήριο ιδιωτικού τζετ Φαίνεται ότι περιστατικά όπου κάποιος επιχειρεί να περάσει σε περιοχή φυλασσόμενη με αυστηρά μέτρα ασφαλείας δε συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Συμβαίνουν και στη Βρετανία, πατρίδα των κυριότερων πολέμιων και αυστηρών κριτών για τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της χώρας μας. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εισβολέας όχι μόνο δεν ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος που προσπάθησε με σύστημα να μπει σε αυστηρά φυλασσόμενη περιοχή, αλλά ούτε καν συνελήφθη εγκαίρως από τις αστυνομικές δυνάμεις. Το περιστατικό αφορά μια μεθυσμένη Βρετανίδα στριπτιζέζ η οποία ψάχνοντας να βρει ένα μέρος για να περάσει τη νύχτα, πέρασε ανενόχλητη από τους φρουρούς του αεροδρομίου του 'Αμπερντιν, στη Σκοτία, και επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος για να κοιμηθεί. Την βρήκαν μετά από οκτώ ώρες! Η 22χρονη Σοράγια Ουίλσον, μετά από έναν καυγά με το φίλο της και μη έχοντας πού να κοιμηθεί, κατέληξε να ψάχνει ημίγυμνη ένα ήσυχο μέρος στο αεροδρόμιο του 'Αμπερντιν. Εκεί, αφού πήδηξε πάνω από ένα φράχτη ασφαλείας, κατάφερε να περάσει απαρατήρητη στο αεροδρόμιο και να ανεβεί σε ένα ιδιωτικό τζετ όπου κοιμήθηκε για οκτώ ώρες πριν την ανακαλύψουν οι έκπληκτοι φύλακες του αεροδρομίου. Το περιστατικό έχει θορυβήσει, όπως είναι φυσικό, τις Αρχές των βρετανικών αεροδρομίων που ανακοίνωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί πώς μία μεθυσμένη ημίγυμνη χορεύτρια κατάφερε να περάσει τα μέτρα ασφαλείας χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. "Δεν ξέρω ποιος ντράπηκε περισσότερο όταν οι άντρες ασφαλείας με βρήκαν να κοιμάμαι στο πιλοτήριο του αεροπλάνου. Εκείνοι, επειδή κατάφερα να μπω χωρίς να με καταλάβουν, ή εγώ, επειδή με βρήκαν να κοιμάμαι μόνο με τα εσώρουχα", είπε η 22χρονη εισβολέας και διατύπωσε την εύλογη απορία: "Αν μπορώ εγώ να μπαίνω σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο, τι πιθανότητες έχουν οι Αρχές ασφαλείας να συλλάβουν τρομοκράτες;". ~~~~ Για να ειμαστε ενημεροι για τα μετρα ασφαλειας ανα τον κοσμο......!!!!! !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 20, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Ακόμα ένα poll αρκετά πιο τραβηγμένο από πλευράς ερωτήσεων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 20, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Προβλεπω να γινεται αποσυρση και της παρουσης δημοσκοπησης μιας και οι απαντησεις % δεν ειναι πιθανον αυτες που περιμενουν..Ποσες δημοσκοπησεις πρεπει να γινουν για να παρουν χαμπαρι οτι οι αναγνωστες ειναι σιγουροι οτι ολα θα πανε καλα και οτι δεν καταφερνουν να τους χειραγωγησουν παρα το μπαραζ των δημοσκοπησεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Μάϊος 20, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Προβλεπω να γινεται αποσυρση και της παρουσης δημοσκοπησης μιας και οι απαντησεις % δεν ειναι πιθανον αυτες που περιμενουν.. Ποσες δημοσκοπησεις πρεπει να γινουν για να παρουν χαμπαρι οτι οι αναγνωστες ειναι σιγουροι οτι ολα θα πανε καλα και οτι δεν καταφερνουν να τους χειραγωγησουν παρα το μπαραζ των δημοσκοπησεων? LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 22, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2004 Εφόσον εκφράζεις μια άποψη είσαι πολιτικοποιημένη Μάλλον κομματικοποιημένη ήθελες να πεις ότι δεν είσαιΈχεις δίκιο.. πράγματι η Ελλάδα είχε και έχει παρά πολλά προβλήματα να λύσει και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να ξεφύγει από τη μιζέρια.. Αφού όμως κάποιοι (το αν είναι ανεγκέφαλοι δε θα το σχολιάσουμε τώρα) αποφάσισαν ότι η Ελλάδα μπορεί να φιλοξενήσει τους ολυμπιακούς αγώνες, πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσει όσο το δυνατόν ποιο ανώδυνα το βάρος των χρηματικών δαπανών, και ταυτόχρονα να τιμήσουμε το θεσμό των ολυμπιακών αγώνων.Δεν είναι έντιμο από κανένα τελευταία στιγμή να ρίχνει μαχαιριές προσπαθώντας να διαταράξει τις ήδη κλονισμένες ισορροπίες στη χώρα μας..Πιστεύω ακράδαντα ότι όλος αυτός ο λόγος που γίνεται για την ασφάλεια ότι εξυπηρετεί συμφέροντα των χωρών που τα προβάλουν και οι οποίες άλλο που δε θέλουν να στείλουν βοήθεια για την ασφάλεια, με το αζημίωτο εννοείτεΠοία χώρα στον κόσμο μπορεί να νιώθει ασφαλής τώρα πια? Υπάρχει κάτι το οποίο θα μπορούσε να σταματήσει τους προβοκάτορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 23, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 00:21] δεν πιστευω οτι ειναι 8α ειναι ασφαλης οι αγωνες ...... τα μετρα και τα σταθμα που εχουν εδω πανω δεν μπορουν καν να συγκρι8ουν με τα ελληνικα. Καλη μου αυτο το ειδες που ειχα βαλει πιο πανω + που βαζω και παρακατω? Πρεπει να εχει ακουστει αρκετα αυτο το περιστατικο στην Αγγλια . Αρχική απάντηση από paschalia [18-05-2004 12:18] Και κατι που μολις ειδα Ημίγυμνη και ...ημιλιπόθυμη από το ποτό χορεύτρια κατάφερε να περάσει ανενόχλητη από τα μέτρα ασφαλείας μεγάλου βρετανικού αεροδρομίου και να περάσει τη νύχτα της στο πιλοτήριο ιδιωτικού τζετ Φαίνεται ότι περιστατικά όπου κάποιος επιχειρεί να περάσει σε περιοχή φυλασσόμενη με αυστηρά μέτρα ασφαλείας δε συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Συμβαίνουν και στη Βρετανία, πατρίδα των κυριότερων πολέμιων και αυστηρών κριτών για τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της χώρας μας. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εισβολέας όχι μόνο δεν ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος που προσπάθησε με σύστημα να μπει σε αυστηρά φυλασσόμενη περιοχή, αλλά ούτε καν συνελήφθη εγκαίρως από τις αστυνομικές δυνάμεις. Το περιστατικό αφορά μια μεθυσμένη Βρετανίδα στριπτιζέζ η οποία ψάχνοντας να βρει ένα μέρος για να περάσει τη νύχτα, πέρασε ανενόχλητη από τους φρουρούς του αεροδρομίου του 'Αμπερντιν, στη Σκοτία, και επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος για να κοιμηθεί. Την βρήκαν μετά από οκτώ ώρες! Η 22χρονη Σοράγια Ουίλσον, μετά από έναν καυγά με το φίλο της και μη έχοντας πού να κοιμηθεί, κατέληξε να ψάχνει ημίγυμνη ένα ήσυχο μέρος στο αεροδρόμιο του 'Αμπερντιν. Εκεί, αφού πήδηξε πάνω από ένα φράχτη ασφαλείας, κατάφερε να περάσει απαρατήρητη στο αεροδρόμιο και να ανεβεί σε ένα ιδιωτικό τζετ όπου κοιμήθηκε για οκτώ ώρες πριν την ανακαλύψουν οι έκπληκτοι φύλακες του αεροδρομίου. Το περιστατικό έχει θορυβήσει, όπως είναι φυσικό, τις Αρχές των βρετανικών αεροδρομίων που ανακοίνωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί πώς μία μεθυσμένη ημίγυμνη χορεύτρια κατάφερε να περάσει τα μέτρα ασφαλείας χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. "Δεν ξέρω ποιος ντράπηκε περισσότερο όταν οι άντρες ασφαλείας με βρήκαν να κοιμάμαι στο πιλοτήριο του αεροπλάνου. Εκείνοι, επειδή κατάφερα να μπω χωρίς να με καταλάβουν, ή εγώ, επειδή με βρήκαν να κοιμάμαι μόνο με τα εσώρουχα", είπε η 22χρονη εισβολέας και διατύπωσε την εύλογη απορία: "Αν μπορώ εγώ να μπαίνω σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο, τι πιθανότητες έχουν οι Αρχές ασφαλείας να συλλάβουν τρομοκράτες;". ~~~~ Για να ειμαστε ενημεροι για τα μετρα ασφαλειας ανα τον κοσμο......!!!!! !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.