konstantinos77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2011 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα .Πριν λιγο καιρο ειχα δοκιμασει να βαλω τους 266.58 με clean install και οταν εφτανε στην εγκατασταση των Physx εβγαζε unable to install και εμενε ετσι στα μισα.Ειχα δοκιμασει να βαλω τους 267.24 beta με clean install και παλι ενω εκανε install μου πεταγε μπλε οθονη .Αποφασισα και εκανα format και το προβλημα λυθηκε αφου οι 266.58 μπηκαν κανονικα και επειτα με clean install εβαλα και τους 267.24.Σημερα ομως δοκιμασα να ξαναβαλω τους 266.58 ,και ξαφνικα στα μεσα της διαδικασιας μου πεταξε μπλε οθονη παλι αφου ομως ειχε κανει remove τους 267.24. Μετα οταν ξαναμπηκα στα windows εγκατεστησα τους 266.58 κανονικα χωρις προβλημα .Ειχα την φαεινη ιδεα ομως να δοκιμασω να δω αν τωρα θα μου ολοκληρωσει κανονικα μια διαδικασια και επανεγκατεστησα τους 266.58, ομως μετα τα remove μου πεταξε μπλε οθονη .Νομιζω οτι εχει αρχισει η καρτα και παραδιδει πνευμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Μάρτιος 27, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Eπισης να προσθεσω οτι στην μπλε οθονη μου βγαζει το μηνυμα Page fault in non paged area Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 28, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2011 Aπ τα πολλα μπρος πισω ειναι, clean install κ stick με τα latest drivers.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Μάρτιος 28, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2011 E δεν κανει clean install ο installer της nvidia ,παρα μονο αν κανω εγω απεγκατασταση απο add/remove .Αν κανω clean install πεταει μπλε οθονη αυτο λεω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.